Всеукраїнське об’єднання Свобода

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем duncan, 11 лют 2012.

1. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

А я вже не так і проти ідеї "національності" у паспорті, хоча раніше був рішуче проти. Може це примусить пересічних більше замислитись - з ким вони. Загострить питання, так би мовити. Треба бути зробити вибір, і проголосити його.

2. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Що значить "з ким вони"? Тобто, болгарин, який є громадянином України, щоб підтвердити, що він з Україною має записатись українцем?

3. Mr. Blick

Так. Чому б ні ?

4. Luna

:))
    Цікавий націоналізм)))
    В мене як мінімум два варіанти чому б ні:
    1. Бо він болгарин.
    2. А навіщо?

А чого не може бути справжнім патріотом України етнічний болгарин, єврей чи поляк? Навіщо так принижувати країну, скільки можна гратися у шахи, висувати мішуру замість справжнього патріотизму???? ЗАПИСАТИСЯ - та й усьо.

5. Inga

Inga Дуже важлива персона

не-не-не, а как же тогда пишатись?

Ми, українці, будемо пишатися, що мої діти записані українцями; гагаузи будуть пишатися, що їхні діти записані гагаузами; білоруси будуть пишатися, що їхні діти записані білорусами", - заявив лідер "Свободи"

6. Luna

Позапутували ото Бліка))))
    Бліку, а може - хай всі, хто н е українець і ним не записався, гордяться, що гагаузи...десь у гагаузії?))) Не така мета, нє?

7. Mr. Blick

Я думаю, з такою графою багато гагаузів стануть українцями.

8. Luna

Це стопудово. Боятися стануть..з такими графами не українцями буть. Свобода, шо казать))))

Але головне при цьому ГОРДИТИСЯ! Я, вільний гагауз, записався українцем - від того потворства держава зміцниться???

9. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Коли за душею більших ідей немає, то й цією пограємося. Цікаво, як би на це відреагував бувший заступник Бандери єврей Ребет? Точно б сказав, що це питання повинне бути десь на н-ному місці після проблеми безробіття та ЗМІ.

10. Luna

Та будемо справедливі, ідею переписати свою національність озвучив Блік, а не Тягнибок. Тягнибоку просто вкрай необхідно ЗНАТИ національність, а от для чого - цікаве питання.

11. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

від потворства держава не зміцниться, ніяка.
    але сама важлива річь, що вважають "потворством" громадяни цієї держави.
    якщо вчинок "павліка морозова" для громадян - героїчний, то не варто продовжувати розмову...

12. Inga

Блик, Вы явно не в теме ;)
    Тягнибок вважає, що "ніхто не повинен соромитися молока своєї матері, виховання своїх батьків". :haha:)))))))))))))

13. Mr. Blick

Ну, треба, то треба. Якщо треба, то я йому скажу, мені не тяжко. Українець. А ви з Інгою, що напишете ?

14. Inga

подброшу монетку :)

15. Luna

:) Він буде у захваті)) А чим доведете?) Закінчення прізвища дозволяє?

16. Luna

Я считаю, что гагауз не должен скрывать свою национальность потому, что в Украине выгодно быть исключительно украинцем. И если он это сделает - это и есть потворство.
    Про Морозова не уразумела. Ты о чем?

17. Mr. Blick

Вибачте, якщо в того гагауза від гагауза тільки знання, що мама була гагаузка, а тато юрист, то чому він має писати, що він "гагауз", якщо він не відчуває духовної приналежності до гагаузької спільноти, якщо належність до неї не має для нього особисто жодного значення ? Він може і "українець" писати. Але потім, як то кажуть, назвав себе груздем...

А для тебе, як я зрозумів, відповісти на питання Тягнибока таки є абсолютно неможливим ? :)

18. Luna

А чому тільки знання? о речі, національні меншини досить активні в Україні. Болгари, євреї, поляки - та й інші , підтримують власну культуру, традиції, релігію, що не заважає їм вважати рідною країною Україну та бути її патріотами, якщо є таке почуття - це не від національності залежить.
    Чому? Мій дід - українець, батько теж, народилась я тут, вважаю себе українкою. Хіба в наших радянських паспортах не було національності? Але не вважаю, що це дає мені перевагу перед іншими громадянами моєї країни.

19. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

А мені цікаво знати повний інтелект Тягнибока.

20. FourA

FourA Дуже важлива персона

Шановна пани Luna, я вот пытаюсь понять - вот я - русский- запишусь в украинцы - в надежде получить какие-либо преференции. Ну на молочишко там украинцам подкинут, пенсию побольше дадут... При должности буду, как щирый украинець - с портфелем буду ходить...Командовать неукраинцями...
    Язык я знаю получше многих, подамся, например, в народну просвиту - или - ещё лучше - наукой командовать...Это дело мне знакомо, с учёными общий язык найду, буду внедрять украинську мову в науку..
    Чтобы, значит, прыскорыты розвыток науковойи думкы...
    Одягну на сэбэ вышыванку... Осэлэдець на голови видпущу - я не пан Прокип, у меня ещё есть из чего осэледець видпускаты...
    Буду вместе с остальными учёными пышатыся, що мы щыри украинци..
    Так мы и будемо змицнюваты дэржаву...
    Только - как она, дэржава - от этого змицныться - никак не могу понять..
    Ну начнут все на чистейшей мове разговаривать, на радость пану ГРАНДу.. А пана ГРАНДа будем шпынять, что он - нэ е щирым украинцэм, що вин - москаль, бо мову знае дужэ пагано!
    Но всё равно - как от всего этого змицьныться дэржава - непонятно..
    Скорее всего точно такэ ж будэ змицнення, как сейчас покращення...
    Сейчас ещё поработаем над покращенням какое-то время, потом лет пять - над змицненням дэржавы.. А потом уже всё станет ясно... И больше ничего не надо будет делать...
    Нечего будет змицнюваты та покращуваты!

а де твій аватар? :)