Всеукраїнське об’єднання Свобода

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем duncan, 11 лют 2012.

1. bayard

bayard Дуже важлива персона

буду молитися щоб саме вони отримали мандат депутата ВР.
    фрагментарно це можна почитати в неті, користуючись пошуковою системою:)
    також там можна отримати інформацію щодо ініціативи БЮТ про підвищення проходного бар"єру, щоб у ВР не потрапили малі партії;)
    якщо б ми мали більш активний електорат, то своїм голосування за дрібні партії, він міг би міг корегувати дії великих. наприклад, в Бундестазі існує ситема, за якої жодне рішення не приймається без згоди усіх дрібних партій (Европапламент приймає рішення за тією ж схемою)
    взагалі ви вважаєте що в ВР повинно бути 2 партії чи більше?

2. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Маю щодо цього великі сумніви:)

3. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Можу лише уявити, скільки рішень тоді будуть приймати наші депутати)) Хоч на папері зекономимо...

4. bayard

я теж, але пан Ортодокс не має. як українець українця я вимушений його підтримати, хоча не і розділяю поглядів цієї політсили....

5. bayard

цитуючі Міхальчишина:

<< Бісить, що деякі націоналісти ще досі не можуть позбутися цієї дебільної звички, закладеної всілякими “націоналістами” ще з 90-х. Я маю на увазі “державний патріотизм”. Цим самим вони роблять величезну послугу бюрократам-окупантам. Створити образ україномовного толерантного націонал-ліберала, який буде любити свою державу та у потрібний час (війна з Росією) (він все ще вірить в це?) заступитись за неї. Розмахування державним прапором та завивання гімна (бу-га-га, як смішно звучить, не знаю навіть наголос на який склад в цьому випадку треба ставити?) – то не є націоналізм. Держава – це чиновники, армія, МВС, СБУ, президент та інші люди, на яких чекає сумна доля… >>

<< Ще більш безглуздо виглядають сьогоднішні «синьо-жовті» протести різноманітних соціальних груп населення проти політики міністрів та парламенту. Який чином присутність державних прапорів «в’яжеться» з мітингом проти владної політики? Проте, неосвіченість обивателів це ще куди не йшло. Більше вражає подібна «державницько-прапорова» тенденція серед націоналістів… >>

6. FourA

FourA Дуже важлива персона

Спасибо шановной пани Inga за выдержки - я поленился лично почитать программу партии - не люблю это дело ещё с времён КПСС.
    Не буду рассматривать остальныё "пёрлы", но что касается восстановления ядерного статуса - насчёт него я немного в курсе....
    Хотелось бы узнать, каким образом это намереваются осуществить шановные члены партии "Свобода"?
    Неужто надеются попросить "взад" то ядерное оружие, которое осталось на территории Украины после распада СССР?
    Могу сказать, что этот вариант исключён полностью - ядерное оружие никто Украине не отдаст...
    Ну разве что хорошенько пригрозить США - может американцы испугаются и с испуга отдадут несколько тысчонок ядерных бомб...
    Возникает вопрос - а что мешает Украине самой создать ядерное оружие? Ведь секретов ядерного оружия в общем давно нет....
    Действительно, любой десятиклассник, интересующийся физикой. и уж наверняка любой выпускник физфака знает, как устроена атомная бомба... Весьма подробно её устройство рассмотрено в энциклопедиях...
    Почему же до сих пор никто из террористов или сумасшедших не создал дома или в подпольной матерской атомную бомбу - самую простую?
    Главное в том. что для создания ядерного оружия нужен не просто уран или плутоний, а определённый изотоп урана - уран - 235, как и определённый изотоп плутония...
    А разделить изотопы дома или в примитивной мастерской невозможно... Для этого нужна промышленность по разделению изотопов, чрезвычайно сложное и страшно энергозатратное производство... И очень большие деньги...
    Достаточно сказать, что технологиями разделения изотопов урана в комплексе обладает всего несколько стран в мире... Пять-шесть стран....
    Они же принадлежат к так называемому клубу ядерных стран - стран с атомной бомбой...
    Для создания промышленности по разделению изотопов потребуется колоссальное количество денег... Сотни миллиардов долларов...
    Если вспомнить, что весь годовой бюджет Украины составляет порядка 30-40 миллиардов долларов, то для создания атомного оружия нужна сущая малость - все украинцы должны лет 20 ничего не есть, ничего не пить, ничего не одевать, не покупать у России её вонючий газ, а все деньги - до единой копейки отдавать на создание ядерного оружия...
    Именно поэтому у нищей Северной Кореи имеется ядерная бомба...
    Именно в тоталитарных странах, где можно не обращать внимания на нужды населения, можно попытаться создать ядерное оружие...
    Либо надо быть такими же богатыми, как США...
    Другого пути создать ядерное оружие нет.

7. ostrov_stranger

ostrov_stranger Well-Known Member

Стосовно ядерного статусу - згоден, смішно. А, що стосується інформаційних технологій, то що, власне, не так?

8. bayard

я тоже обеими руками ЗА украинскую ОС.

9. ostrov_stranger

ostrov_stranger Well-Known Member

Так, замість того, щоб викидати мільйони на закупівлю вінди, дали б ті гроші хлопцям, щоб хоча б ту саму "Грушу" допиляли.

10. Orthodox

Orthodox Дуже важлива персона

Не вір імперським міфам!

11. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Пропонуєте вірити націоналістичним?

12. Orthodox

Ні. Я пропоную не вірити будь-яким міфам. Я пропоную вивчати історію з різних джерел і думати власною головою перед тим, як робити висновки.

13. Inga

Inga Дуже важлива персона

нужны даже не миллионы, а гораздо больше, чтобы сделать свою ОС (при чем классную ОС иначе каой смысл в переделке), повсеместно внедрить, обучить, поддерживать и при этом выигрывать все патентные иски у ит-монстров (даже за использование самой идеи табличного редактора можно получить кучу головной боли от того же Microsoft).
    Мне реально лень расписывать очевидные вещи, и на официальных сайтах и в свободном полете можно найти множество информации на эту тему, есть специальные исследования по рентабельности подобных затей, в частности гляньте на опыт того же Китая.
    И главное, зачем? Возьмите любую бюджетную организацию и сопоставьте расходы на ОС и прикладное ПО. Всё в открытом доступе, делайте запросы и вам обязаны ответить. :)

14. Orthodox

о_О
    Ви користувались linux?
    чули щось про досвід у цьому питанні Франції, та навіть тієї ж Росії?

15. Inga

мы про linuх или про "Створити українську операційну систему для ПК " :)

16. Orthodox

:)):)):)) чув дзвін...
    А на базі чого, на Вашу думку, будуть створювати українську операційну систему для ПК?

17. Inga

будут? :haha:))))))))))))))))

18. Orthodox

якщо будуть виконувати закон:

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
    ПОСТАНОВА

від 30 листопада 2011 р. № 1269

Київ

Про затвердження Державної цільової
    науково-технічної програми використання
    в органах державної влади програмного
    забезпечення з відкритим кодом
    на 2012—2015 роки

Кабінет Міністрів України постановляє:
    1. Затвердити Державну цільову науково-технічну програму використання в органах державної влади програмного забезпечення з відкритим кодом на 2012—2015 роки (далі — Програма), що додається.
    2. Міністерству економічного розвитку і торгівлі включати щороку за поданням Державного агентства з питань науки, інновацій та інформатизації визначені Програмою завдання, заходи та показники до відповідних розділів проекту Державної програми економічного і соціального розвитку України на відповідний рік.
    3. Державному агентству з питань науки, інновацій та інформатизації подавати щороку до 1 квітня Кабінетові Міністрів України та Міністерству економічного розвитку і торгівлі інформацію про стан виконання Програми.
    4. Міністерствам та іншим центральним органам виконавчої влади забезпечити виконання Програми за рахунок та в межах видатків, передбачених у Державному бюджеті України на відповідний рік, а також інших джерел.
    Прем’єр-міністр України М. АЗАРОВ

19. Inga

20. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

[OFFTOP]
    А разве это очень большая сумма для государственной программы? Ведь потратили же на Евро 80 миллиардов![/OFFTOP]

а де твій аватар? :)