Всеукраїнське об’єднання Свобода

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем duncan, 11 лют 2012.

1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Вони не керують беркутом і ментами.
    Менти напряму підпорядковуються ставленику хруня.

2. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Тягнибок після Вогнехреща для мене особисто - політичний труп.
    А орлиці давно пора на смітник.

• Подобається Подобається x 6
  3. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

О, виправдяння знайшли. Технічно не керують. Але хіба в облради, в усієї партії "Свобода", яка має повну підтримку, не вистачить авторитету у часи революції перейняти на себе керування ?

• Подобається Подобається x 3
  4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Юридично так. Але менти, не армія. Вони не мають матеріальних запасів. У них нема запасів палива, харчів, запчастин... А заправляють їх, годують, в лазні миють, постіль перуть, водичкою напувають, не хрунь із ставлениками, а львівська громада, львівські підпрмства. Без бензину машина їхати не хоче ні на Київ, ні на Стрий...
    Фахівці, йошкінкот. :)))

• Подобається Подобається x 5
  5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Мудро,Василю.
    Зараз в фб кину.

• Подобається Подобається x 1
  6. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Ага!А за Юдифью,як ти Ромку зі стрикозою Мрочковою ,ми все рівно не пішли!
    Хрунь ти,і більше ніц!Друг Васі і Дзека.
    Як си хочете,шмаркачі! :crazy:

7. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Від того, що Ви тут хамите, Свобода кращою не стане.
    Я глибоко розчарована в багатьох її представниках - Майдан добре показав, ху іс ху.

• Подобається Подобається x 7
  8. Locke

Locke невиправний реаліст

Орлиці??? о_О Брехливій курці обскубаній :mocking:

• Подобається Подобається x 4
  9. Vujko Stefko

Vujko Stefko миється в бані

Добридень,панове!
    Я старий хлоп,вуйцьо Юрця з Самбора,був тут останній раз років так зо 6-7 тому...Нікт'мі не знає,хіба шо Полковник,Мартинцьо,Михо і ще хтось...забув'єм!
    Так'во...єстем натуральним бойком,який шанує і памятає УПА,сусідів,знайомих по Галичині,які бороли'сі разом з ними з німцем і з совєтами!
    Шаную і Свободу Тягнибока,які також шанують подвиги наших галицьких людей!Але бачу,що шось'то не так з тою любовію тут на галицькії форумі,який мав би поважати в першу чергу їх,яко бойовий авангард ,котрий як-не-як,а стереже ,щоб в нинішніх умовах нікт не паскудив пам'ять Героїв,тих про яких на Майдані кричать:Слава Україні! Героям Слава!...
    А тутки часами роблять різні нападки на свободівців,як на якихось ворогів...
    Ворогів чого? О що мені інтересно!
    Якщо Свобода комусь тут ворог,то Чому? Кому? За Що?
    Дєкую красно,якщо хтось щось та повість старому вуйкові ,котрий не може зрозуміти ніяк,як'то національна сила може бути нешанована в Нації,ради котрої вона і виникла!
    Може хто має шо,то повічте ми! :sad:

10. Locke

Це що, нова інкарнація забаненого Юрка?

11. Vujko Stefko

Vujko Stefko миється в бані

А то пан в кого питає?
    В мене,чи в когось такого хто документально підтвердить?
    І вам то треба,бути таким...таким доскіпливим?
    Хочу яко вуйцьо Юрка знати щось про те,що запитую...
    Знаєте мовте...і меньше про родинні звязки!
    А то дійде мо,же Тимошенко і Ви,шановний...то родичі якісь!
    І вам то треба...ото таке!
    А питаю поки що про Свободу...Маєте що відповісти,мовте! :hi:

12. morze

morze Well-Known Member

відпиз....и!

13. coolzak

coolzak Well-Known Member

Свобода це політичний труп,принаймі керівництво.Мали 4 роки щоб використовуючи ресурси мінімум трьох областей приготуватись до подій як нинішні бо вибух був неминучий але дальше тралала язиком не пішло.І напевно і не було наміру нічого робити-напевно основна задача була тримати під контролем активних і все.Навіть зараз пробують організовувати якісь загони самооборони в які може записатись хіба повний ідіот або любитель факелів і танців

• Подобається Подобається x 2
  14. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Юрку, може досить з себе блазня корчити? Я давно зрозумів - вам це все абсолютно до сраки. Добре, можна було раніше. Але зараз? Коли гинуть люди? Коли вирішується доля нації? Це вже диявольщина.
    Прошу, згиньте звідси. Хоча б тимчасово. Керуйте своїм траком і заробляйте гроші.

15. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Ну Тягнибок сьогодні заявив про створення альтернативної влади і отрядів самооборони. Подивимось на ті отряди самооборони. Чим вони воювати з владою будуть, палками, які роздавав підар-ляшко на Грушевського ?

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Моя точка зору - мудаки і балаболи.

• Подобається Подобається x 6
  17. ricardo

ricardo Well-Known Member

18. Bambook

Bambook Persona non grata

Свистуни...

• Подобається Подобається x 3
  19. coolzak

coolzak Well-Known Member

Зайшов сьогодні на форум Свободи-таке враження що труть всіх хто щось проти лінії партії пише і реєстрація довга-тре чекати поки адміни приймуть.Там або якісь безголові фанати тусуються або функціонери
    І ще смішно -пишуть що вони права партія прямо на сторінці коли в назві -націонал соціали,тобто лівіше мало хто буде.

• Подобається Подобається x 4
  20. Locke

То називається демократія. А уявіть, що вони прийшли до влади. Тоді будуть терти не тільки критичні дописи, але і дописувачів.
    І не тільки там, я знаю один "найдемократичніший форум", де банять навіть за те, що не підтримуєщ Свободи, не кажучи вже про критику.

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)