Всеукраїнське об’єднання Свобода

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем duncan, 11 лют 2012.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Мені вшістко.
    Не получилось у Харківському, нехай подадуть у Львівський суд, Франківський, Тернопільський...
    А в чому проблема? В мудаку? Тю... У нас тут ціла тема є...
    І ніхто не подає в суд. :pardon:

• Подобається Подобається x 1
  2. Hyligan

Hyligan Іронічний

Треба засудити нашу голову держадмінісрації р-н, вона за той рік раз 10 про початок ремонту доріг наступного тижня обіцяла, і вся інфа на сайті є...Принаймі була.

3. VasMT

Це не брехня, це обіцянки політика:)))
    По суті те саме, але юридично не доколупаєшся...

• Подобається Подобається x 2
  4. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

О! А треба всього лиш в Конституцію чи куди там записати: Одна невиконана обіцянка = один рік.
    Цікаво, була б у нас передвиборча агітація? Чи ми б надцять мільйонів економили???:mocking:

5. obozrevatel

obozrevatel Well-Known Member

А может наоборот - с людьми запада немного поработать, раскрыть им глаза и про "свободу" и можно уже будет про эту партию забыть? :)))

---------- Додано в 07:00 ---------- Попередній допис був написаний в 06:55 ----------

Привыкать к ответственности надо, но при чём тут "до європейського рівня"? и без них всё понятно и они нам не указ! а глава держадмінісрації может и планировала начать ремонт, а потом деньги не пришли вовремя (это например) и ремонт пришлось отложить и что? за это сажать главу? :)))

6. Romko

Romko Дуже важлива персона

Махаючи смердячими червоними шматами і славлячи пабєду зграї обірванців - краснай армії?
    Підлизуйте далі своїм важдям.

• Подобається Подобається x 5
  7. IgorLvivM

8. Locke

Locke невиправний реаліст

9. VasMT

10. Romko

Kurt Oberst
    По гарячих слідах почав робити бучу серед знайомих мені адекватних свободівців. Коло запитань наступне.

1 - чому Свобода, яка кагбе "сама націоналістична фракція", "єдина сила українців" і фсьо такоє банально не зірвала засідання, обливши когось водою, поламавши мікрофони, розбивши табло ВР, і врешті решт розбивши єбальник якомусь "аналу"? Ремарка: І де блядь Кличко зі своїми пудовими кулаками?

2 - Чому опісля всього Свобода не оголосила ЖОДНИХ планів дій на випадок прийняття таких злочинних законів?

3 - І коли врешті-решт особисто Олег Тягнибок хоч трошки буде брати приклад з Степана Бандери? Коли він врешті-решт від слів перейде до діла? Чи як раніше казали "до Чину"? Не буду тутка наводити типові для партійних активістів Свободи контраргументи. Нажаль у багатьох випадках залізна партійна дисципліна частково відключає у них критичне мислення і бажання говорити правду в очі своїм "провідникам". Ну але один аргумент мене дійсно убив наповал. Вони бачте бояться, що ВРУ проголосить "Свободу " екстремістською організацією І ЗАБОРОНИТЬ ЇЇ. АХТИЖЙОБАНИЙТИНАХУЙ!!! Джентльмени, ми де факто вже всі екстремісти, і нас можуть заборонити і посадити будь якого дня!!!!!! Ладно індивідуум з середньою з/п 2 - 4 тисячі гривень на міс. А я от хотів би побачити, яких зусиль тре прикласти, щоб заборонити всеукраїнську партію, з тисячами дисциплінованих активістів та партійною касою з не одним мільйоном гривень (правда які оперативно тре перевести у закордоні банки -це для них не проблема). Схоже Провідник досі не наздогнав, що зара коїться, і яка велика відповідальність на ньому лежить. Звичайно,я кщо героїчно бандугетькать, то ви дчоекаєтесь Що Свободу дійсно заборонять. Скажемо згадають вислови Тягнибока на Яворині, відновлять кримінальну справу і триндець. Тоді чого ви чекаєте. Озбройтесь і озбройте народ. І він віддасть вам самих себе і владу в Україні. Фу. Останні слова написав пафосно. Я пафос останнім часом не люблю. Вирішив написати пафосну фразу. щоб не писати гіпотезу. А може Вирвібок "на підсосі у режиму?" П.С. Надумав хтось мене відфрендити? Будь ласка.

• Подобається Подобається x 6
  11. ricardo

ricardo Well-Known Member

Так, подивився (і послухав) вчора я трьох "лідерів".

Яценюк - "якщо вони забороняють рухатись колоною по п’ять автівок, то ми будемо їздити по чотири"
    (без коментарів)

Кличко - багаторазовий чемпіон світу і така неспроможність хоч щось сказати змістовне. Те, чого від нього все ще чекають (дехто). Тьху на него (три раза).

Тягнибок - самий радикальний із них. Але недостатньо рішучий в такий важливий момент. А отже буде закопаний найглибше своїм електоратом в найближчий час. Бо його виборці набагато рішучіші за нього.

============
    Висновок: або знайдеться справжній лідер, або вступимо в союз з Півн.Кореєю.
    Ці троє або сядуть, або втечуть.

12. Hyligan

Hyligan Іронічний

Або і далі будуть "опозиціонувати"....Луценко здається хоче зайняти "святе місце"

13. IgorLvivM

Дай Бог! І не тому, що я конкретно за нього. Просто тим трьом таки пора вже вступатись.

14. Bambook

Bambook Persona non grata

До речі, в деяких теперішніх нардепів уже був досвід у Львові, коли зривали засідання міської ради, повідмикавши рубильники електроенергії...

15. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

ну шо там тягнибакс, комсомолка і фюрер ... - викинули синьосраку банду з києва ? чи на вулиці занадто холодно було ?

• Подобається Подобається x 4
  16. VasMT

Йду схожу на какаву...
    Цікаво, яке виправдання свому божеству придумає Свято з Юрасиком, щось давно його не було чути...:mocking:

17. ricardo

ricardo Well-Known Member

• Подобається Подобається x 4
  18. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

''Свобода'',це імунна система захисту і в першу чергу для Західної України!
    А Тягнибок,Михальчишин,Фаріон,Іллєнко,Мірошниченко її нинішні лідери!
    І ніц не поробите,як з Бандерою і Шухевичем і іншими Героями Нації...
    Ми противсіхи такі-і-і...:yahoo:

19. Romko

Гниди ви,противсіхи.
    Дякуючи вам,смердячим парашникам і вашому проклятому юді,зараз при владі скажений хрунь.

20. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

А що там, свободівська більшість депутатів в облраді не здатна наказати львівському "беркуту" перестати виконувати злочинні накази, а то його там люди ніби блокують, щоб не їхав у Київ? А вже не кажу про те, щоб відправити у Київ на захист Майдану.

а де твій аватар? :)