Всеукраїнське об’єднання Свобода

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем duncan, 11 лют 2012.

1. BardakKruhom

BardakKruhom Well-Known Member

Досить цікава стаття і багато відразу стає зрозуміло на рахунок Автономного опору і його "виступів" проти Михальчишина.

Скажу чесно, що останнім часом "Свобода" мене в багатьох питаннях розчарувала і якби в "Експресі" закінчилось це поливання лайном на другій чи третій статті, я б і не позбувся цього відчуття розчарування. Та ось вони продовжують цю інформаційну кампанію і якось миттєво і буквально в одну мить забули про своїх недавніх ворогів з Банкової, які так сильно хотіли їх закрити, і перекинулись на "свободівців", вишуковуючи "усе нові та нові факти". І тут уже почали закрадатись підозри на рахунок самого "Еспресу" і кардинальної зміни вектору. Насторожує й те, що після виборів майже не бачив резонансних розслідувань про "Грошах Удару" чи "Грошах Батьківщини". Неспроста це, ой як неспроста.

• Подобається Подобається x 2
  2. Locke

Locke невиправний реаліст

• Подобається Подобається x 4
  3. kjk

kjk Дуже важлива персона

4. shalfeyserg

shalfeyserg New Member

А ми из Харькова

Отак. А я за "Свободу" голосовал уже 2 раза. А свободи в Харькове всё меньше и меньше. Регионы (будь они пр.....)задавили всех.

• Подобається Подобається x 1
  5. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Стоп, стоп, стоп!!!
    Категорично не рекомендую навіть брати до рук ту брудну дешеву погань, яка називається Експрес, ще й за підписом відповідної особи - Починка.
    Що до газети. Шльондрова, навіть не бульварна і не жовта і навіть не преса, з виміряним соціологами змістом для середньостатистичного рагуля. "НЛО літало над Стриєм", "Тато забив маму, а мама вуйка" і т.д. Тобто, все, що там пишуть, умовно можна поділити на два розділи: а) "сенсації" для бидла; б) замовні статті за гроші.
    Про Починка... Звісно, писати не дуже випадає. Але це людина дуууже сумнівної чесності, культури чи поваги. Без грама совісті. Направду, не хочу ображати, але пошукайте про те, як він перекривав дорогу Київ - Чоп, звісно, за гроші. Або про ліс в Шоломині... Зрештою, якщо б хтось хотів заперечити - поїдьте в Шоломинь самі, подивіться. 10км від Львова. Ні, навіть не на здоровенну віллу починка, а на розміри землі, яку він віддяпав хабарем і на парканище, яким всю цю землю обгородив. Львівські політики, посадовці, найкрутіші хабарники - ховаються!!! А спробують взяти за задницю - свобода слова! Переслідують за політичні публікації! Пару гривень і село Сокільники знову перекриє Київ - Чоп.

Тут тема про Свободу. Я не їх прихильник. Я і не прихильник нинішньої влади. Але, якщо взяти Експрес з Починком, Свободу і Владу - то лідером брехні буде Починок з Експресом.

6. iso

iso Well-Known Member

І яке відношення має ця інформація до матеріалів про Свободу?.о_О

7. IgorLvivM

При відповіді - я давав цитату, на яку відповідав.
    Короткий зміст цитати та відповіді:
    Інформації про Свободу надрукованій в Експресі - абсолютно не слід вірити... Як і будь-якій іншій інформації з Експресу чи уст Починка.

Особисто для мене (хоч, як я казав неодноразово, я не фанатик Свободи) негатив в Експресі про Свободу лише додає останній плюси! "Скажи хто твій ворог...". Значить Свобода таки багато робить правильно!
    А от хвалебні памфлети в Експресі - мене б дуже насторожили!

8. iso

iso Well-Known Member

Тоді я повторю питання від Locke:

9. IgorLvivM

Гарне... риторичне питання.
    Я, в принципі, не хочу відповідати на нього. Бо більше можу написати, що НЕ зробила.
    Але в таких випадках, наступним абзацом має бути: Що зробив я особисто. Інакше - це просто демагогія і "порошинка в чужому оці".

ЗІ. До речі, типовий совковий підхід: поливати когось і при цьому нічого не робити самому.

10. Romko

Romko Дуже важлива персона

Я дожив,до 11.01,15.11.2013-го року.
    Може дожию до 20-00.

11. IgorLvivM

Вони - також.
    Тобто, ми = вони?

12. iso

iso Well-Known Member

13. Locke

Locke невиправний реаліст

Що кожен зробив особисто? Хтось більше, хтось менше, хтось просто не нашкодив. Але в цих питаннях кожен повинен дати відповідь сам собі, ну може ще найближчим родичам. Бо ніхто з нас не давав обіцянок перед багатомільйонною армією виборців. А от ті, хто давав - повинні прозвітувати про виконання своїх обітниць. А не діяти по принципу: "Обіцянка-цяцянка, а дурневі радість".
    А то виходить як у анекдоті:
    Дівчина до хлопця:
    - Але ж ти обіцяв на мені одружитися...
    - Ну, мало що я на тобі обіцяв.

• Подобається Подобається x 6
  14. IgorLvivM

То питання не особисте було. На загал. До того, щоб КОЖЕН почав щось робити - і тоді зміниться все.

---------- Додано в 11:33 ---------- Попередній допис був написаний в 11:32 ----------

До речі, все просто та геніально!
    Береться передвиборча Програма Свободи і тупо ставляться плюсики та мінуси. "Виконано" / "НЕ виконано".

15. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Нiчого не вийде. Це ми вже проходили - коли питаєш у йулелюбiв - що ваша бахiня зробила? Отримуєш одну вiдповiд - їй "усi мiшали". Саме ТАКу вiдповiдь отримаєте i ви. :hi:

• Подобається Подобається x 2
  16. IgorLvivM

Я теж з них! :man_in_love::mocking:
    Але тема не про неї. Писали в парі-трійці інших тем - політикам вірити не треба! Ригіонам, комунякам, Свободі, БЮТу тощо.
    Х.з., може пошукати десь в Штатах, Європі чи х.з. де політика, який би виконав свої обіцянки. Думаю, що ні політичний вектор, ні цілі - ролі тут не грають.
    Є ж адвокати, банкіри, токарі, автослюсарі, політики, директори... Теж вже писали - кому можна вірити??? Нікому!
    То навіщо від них щось вимагати? Директор - "винен" зарплату". Банкір - депозит. Є Договір. А політики що кому винні?

17. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ще одного "свобідного" брехуна притягнули до відповідальності через суд.
    Чого ще чекати від націоналістів-большевіків, крім брехні і гавкотиння.

18. Hyligan

Hyligan Іронічний

ОклЄвЄтав слабку, беззахисну і кришталево чесну жіночку....от падлюка :haha:

19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Пора привикати до європейського рівня відповідальності. Збрехав - получи (заплати).

20. IgorLvivM

«відьма вкрала хрестик у націоналіста»
    "Пока ПАОК! І грали як виродки, і поводилися як негідники. А президент у вас повний м...к"

Коментувати про Свободу, ригів, суди?

---------- Додано в 20:23 ---------- Попередній допис був написаний в 20:22 ----------

:haha::haha::haha::haha::haha: Добкін - звик до такого рівня відповідальності. богословська - також.

а де твій аватар? :)