Всеукраїнське об’єднання Свобода

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем duncan, 11 лют 2012.

1. консультант

консультант Дуже важлива персона

І ніхто нічого не бачить... . Хлопа за мішок комбікорму можуть запакувати на кілька років, а тут все добре. Думаю не тільки регіони, а буквальні всі партії обкрадають країну, тільки кожен там, де має доступ, на що регіони закривають очі або просто ще не вивчили це питання.

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

:)))
    Немає більших стрілочників, аніж націоналісти...
    Як завжди всі, сцуко, винні... Тільки не вони. От кому пАпєрєднікі заважають...:)))
    А що Ви, пані, скажете на премогу ПР на виборах 2 червня? 101 із 117-ти. Не допомогли ні вставайки, ні брехня, ні лемент в парламенті.

• Подобається Подобається x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

угу, "правда" за зеком, ура!

• Подобається Подобається x 4
  4. консультант

Він же їхній верховно-главно-командуючий, який навіть поняття про армію не має, бо в свої призовні роки, як не сидів, то кришував, а може на енурез хворів... .

• Подобається Подобається x 3
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

просто є люди, консультанте, яким головне, щоб була ковбаса на столі і то вже-тепер, а національна ідея, майбутнє України - до одного місця. Тому вони не люблять тих, хто боровся за Україну, намагаючись їх принизити. Такі люди вигідні теперішні владі: Кинув кусок мяса і воно тобі вірно служить. А такі поняття, як свобода, євроінтеграція, справедливість, правосуддя для них - то вища матерія, головне - щоб кидали ковбасу і то регулярно. Це, між іншим, і є совок, коли всі чекали, що щось дадуть.

• Подобається Подобається x 3
  6. pipie

pipie Well-Known Member

Я перепрошую.
    Вирок Брейвіку це справедливість?
    Гей-паради і одностатеві шлюби це свобода?
    Хороший (дорогий)адвокат це правосуддя?

---------- Додано в 13:46 ---------- Попередній допис був написаний в 13:42 ----------

Так я і кажу, що чума зі сходу распростроняется на захід.ПР стає не регіональтной партією, а все Украінской.Про Крим, Запоріжжя, Харків, Дніпропетровськ я й не кажу.
    І дійсно, дуже показові вибори 2 червня.

Останнє редагування: 17 чер 2013
    • Подобається Подобається x 2
  7. Bambook

Bambook Persona non grata

8. VasMT

Правда чи ні, а народ України зробив свій вибір...
    101 із 117-ти.
    Така, Миху, селявуха... :pardon:
    В мій бік камінь?
    Що ж, зреагую.
    Я так розумію, Миху, що Ви тільки те й робите, що думаєте про долю України і національну (що це за хрєнь, самі націоналісти не знають...) ідею. І багато зробили для їх втілення?
    Питання риторичне, бо відповідь проста - хто вище б"є, той краще грає. Хто голосніше кричить про любов до України, той найщиріший патріот.
    І їхні балачки про свободу, євроінтеграцію, справедливість, правосуддя, не більше аніж черговий плакат на мітингу. Бо під свободою розуміють виключно свої права, не зважаючи на права інших... Ну а справедливість і правосуддя - це фетіш. Взяти лишень випадки хабарництва лікарям, вчителям, гаїшникам, як весь високий штіль про справедливість і правосуддя розвіюється...
    Ну і постійне нарікання на те, що держава нічого для них не робить - стовідсовкова совкова ідеологія.

9. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Перепрошую, пане VasMT, але поки що пАпєрєднікі винні у ПР, навіть візуально, бо я Свободу, як і інші опозиційні сили можу оцінювати дистанціонно. А от ПР...
    Так що для мене більших стрілочників, ніж ПР, немає.

Гроші, страх і "вміння" рахувати - велика страва.
    А ще й коли опозиція старанно підігрує...
    Пане VasMT, я дуже добре знаю, ЯК робляться вибори представниками влади від ПР...
    Не ідеалізую опозицію, не підтримую її бездіяльність і аморфність, але ПР - то не варіант для тих, хто не збирає валізи...

ПР ніколи не була і не буде партією, там зовсім інша структура, важелі впливу, понятІя. ПР була і буде клановою, "донецькою", а от територію впливу ПР швидко збільшує... (((( І не без допомоги опозиції...
    Бо VasMT, на жаль, має рацію:

10. VasMT

Факт. Але пАпєрєдніків у них двоє ЙЦулька і Йушч, і всього п"ять років. Націоналісти ж плетуть про більш ніж 350 років гніту, а перелік винних займе не один десяток сторінок... :)))
    Так що ПР до націоналістів ще дужу і дуже далеко... :mocking:
    Стопудово. Але краще ПР, аніж оте триголове КОДло...

11. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Але, якщо вже доколупуватися до слів, то виходить, що і ПР, і, як Ви кажете, націоналісти єдині в тому, щоб шукати винних. Опустимо кількість - все одно лишається факт. Звинувачують попередників і одні, і другі.

Далі. Як Ви кажете,
    що має з націоналізмом? :pardon:
    Що спільного з націоналізмом мають Турчинов чи Яценюк? Нічого. Декларатив не в рахунок. Це опозиція з розряду "коли нема того, що любиш, то любиш те, що маєш". Єдиний Тягнибок більш-менш насправді стоїть на націоналістичних ідеях.

Турчинов і Яценюк, якщо чесно, давно набили мені оскому. Але краще вже вони, ніж пеерасти.
    Наступним великим розчаруванням став Гриценко.
    Тягнибок вигідно виділяється на їх фоні. Я далеко не з усіма методами "Свободи" згідна, але маю на неї найбільше надії.

12. Bambook

у відповідь на
    і відразу ж
    У вас нині якийсь день самозаперечення.
    Чи ви просто вже зібрали валізи?

---------- Додано в 15:33 ---------- Попередній допис був написаний в 15:31 ----------

Мав він десь ідеї. Він на них не стоїть, а сидить - у парламенті.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Щоб відповісти по суті, потрібномати матеріали справи. А судити по журналістських відгуках в пресі - це несправедливість.

---------- Додано в 15:57 ---------- Попередній допис був написаний в 15:55 ----------

ні, це не свобода. навязування способу життя.

---------- Додано в 15:59 ---------- Попередній допис був написаний в 15:57 ----------

це особистий вибір, бо є й дешеві і погані адвокати.

---------- Додано в 16:03 ---------- Попередній допис був написаний в 15:59 ----------

То ви про себе написали. Не я ж почав про національне, а ви про перемогу зеківців. Не я перший високо запустив мяча, а ви. Тобто найголосніше ви й кричите.

14. Bambook

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

А що тут дивуватися? Я б не здивувався, якби з 117 "ЗА" проголосувало 120. Така селявуха....

Але брехнею довго орати не можна. І чим більша брехня, тим коротше її життя.

---------- Додано в 16:10 ---------- Попередній допис був написаний в 16:06 ----------

але ПР регулярно кидає шмат ковбаси, тому й пісня про бєло-голубих.

---------- Додано в 16:14 ---------- Попередній допис був написаний в 16:10 ----------

націоналізм - система влади, яка не видає пільг бувшим служащим в СРСР

• Подобається Подобається x 4
  16. pipie

pipie Well-Known Member

Я перепрошую, які Вам ще потрібні докази? Загинуло 77 (!!) Ні в чому не винних людей!!!
    Чудова думка!!! Маєш гроші, маєш хорошого адвоката. Немає грошей йди в ув'язненні!!

Добре хоч тут погодилися.

---------- Додано в 16:37 ---------- Попередній допис був написаний в 16:31 ----------

У цих округах дали ковбасу, а в сусідніх не дали?
    Чи не вже у ПР не вистачило ковбаси на всіх?

17. консультант

А хіба так не є?:)

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

я хочу сказати, що у нас за таке багато хто гуляє на свободі.

19. Bambook

У нас часто виходить, що як маєш гроші і номер судді - то й адвоката вже не треба :sad:

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

смієтеся? Ні в нас, ні в Росії такого просто нема, а от Європа...

а де твій аватар? :)