Всеукраїнське об’єднання Свобода

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем duncan, 11 лют 2012.

1. tanna

tanna Дуже важлива персона

Є тема для дискусії щодо методів втілення цього факту. Ви думаєте, що формальна курсова на 3 або 4 курсі вузу принесе людині багато користі?

2. Orthodox

Orthodox Дуже важлива персона

тим, для кого "формальна", ні!
    але їх час спливає...

3. bayard

bayard Дуже важлива персона

укрправда складається з конкретних осіб. не вже вони такі підлі?

4. bayard

особливо Возняк і Маринович:))
    пане Orthodox, почитайте, будь ласка статті цих людей....
    скоріш, я повірю що Сонце сьогодні зайде на півночі ніж у те що Маринович - імперець:sad:
    цілком згодний! і це торкається не тільки його.
    тільки тоді ми дійсно зможемо побачити хто є who:)
    а що ж такого вкрав Возняк??? невже приміщення для свого журналу?;)

5. Orthodox

чому Ви вважаєте, що я не читав їх статті?:scratch_one-s_head:

6. Orthodox

саме так!

7. bayard

коли в чомусь бачу свою некомпетентність, я користаюсь послугами інших, тому іноді і беру до уваги думку таких людей як Возняк, Маринович і Лосєв....
    мабуть тоді мене не буде в цій країні....

8. tanna

Коли Свобода прийде до влади, багатьох не стане в цій країні...

9. ezdok

ezdok зацікавлений

bayard
    хе-хе-хе, я не мав на увазі що вони підлі, я писав:
    можуть підлИти, якщо не розумієте українську то "подлить масла в огонь" .

10. Orthodox

не перебільшуйте!:) все буде добре!

11. ezdok

ezdok зацікавлений

tanna
    До чого така песиместичність? Вас жеш влаштовує презідент-злочинець. Виж не виїзжаєте у еміграцію.

12. Orthodox

Невже буде "исход" 5-ї колони додому - в суздальський улус?)))))))))))))))))

13. bayard

вдосконалення у дорослої людини - це пристосування своїх принципів до навколишніх принципів суспільства. а самі переконання ніколи не змінюються....
    з 1.09 цього року у всіх школах англійська буде з 1 класу

14. tanna

Так при Свободі теж не виїдуть у еміграцію. Не встигнуть.

15. bayard

тому що ви вважаєте цих людей проімперськими
    вибачаюсь. не розумію, тому що рідна - російська
    звідки така впевненість?:))
    я був би тільки радий....та щеб хустинкою помахав їм вслід...

16. tanna

Ви самі знайдете у цій своїй фразі 5 помилок чи підказати? ;)

17. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

Инга, а разве программы партий, в принципе, не есть заявления о намерениях? Вот программы правительств - это уже конкретно: где? сколько? и когда?
    И пункты 6, 27 и 28 - имхо, для их реализации нужны только новые законы и финансы. И в России сейчас разве именно этим не занимаются?
    Пункт 15 - это, конечно утопия, и еще один пример того, что с решением экономических проблем у "националистов" слабовато.
    Пункт 11 уже обсуждали.

18. Orthodox

це називається КОНФОРМІЗМ!
    це називається ФАНАТИЗМ!
    О! Це файна справа!:good:
    просто я тут застосовую примітивний але ефективний алгоритм оцінки:
    хто не з нами - той проти нас!;)
    :good:

19. Orthodox

коли нема заперечень щодо змісту, починають чіплятися до форми! це ж форум, а не диктант!
    P.S. чомусь згадав М. Жванецького "Стиль спора" :rolleyes:
    [CENZ]Стиль спора

Хватит спорить о вариантах зернопогрузчика. Долой диспуты вокруг технических вопросов.
    Мы овладеваем более высоким стилем спора. Спор без фактов. Спор на темпераменте. Спор, переходящий от голословного утверждения на личность партнера.

Что может говорить хромой об искусстве Герберта фон Караяна? Если ему сразу заявить, что он хромой, он признает себя побежденным.

О чем может спорить человек, который не поменял паспорт? Какие взгляды на архитектуру может высказать мужчина без прописки? Пойманный с поличным, он сознается и признает себя побежденным.

И вообще, разве нас может интересовать мнение человека лысого, с таким носом? Пусть сначала исправит нос, отрастит волосы, а потом и выскажется.

Поведение в споре должно быть простым: не слушать собеседника, а разглядывать его или напевать, глядя в глаза. В самый острый момент попросить документ, сверить прописку, попросить характеристику с места работы, легко перейти на "ты", сказать: "А вот это не твоего собачего ума дело", и ваш партнер смягчится, как ошпаренный.

В наше время, когда уничтожают вредных насекомых, стерилизуя самцов, мы должны поднять уровень спора до абстрактной высоты. Давайте рассуждать о крахе и подъеме Голливуда, не видя ни одного фильма. Давайте сталкивать философов, не читая их работ. Давайте спорить о вкусе устриц и кокосовых орехов с теми, кто их ел, до хрипоты, до драки, воспринимая вкус еды на слух, цвет на зуб, вонь на глаз, представляя себе фильм по названию, живопись по фамилии, страну по "Клубу кинопутешествий", остроту мнений по хрестоматии.

Выводя продукцию на уровень мировых стандартов, которых никто не видел, мы до предела разовьем все семь чувств плюс интуицию, которая с успехом заменяет информацию. С чем и приходится себя поздравить. Прошу к столу - вскипело![/CENZ]

20. tanna

Я згодна. І ніколи не чіпляюсь. Тільки ви не робіть вигляду, що не зрозуміли, у чому справа. Людина сказала хе-хе-хе на адресу іншої людини з приводу форми, а сама тим часом пише з грубими помилками. Це нормально?

а де твій аватар? :)