Всеукраїнське об’єднання Свобода

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем duncan, 11 лют 2012.

1. консультант

консультант Дуже важлива персона

Вислів національна ідея говорить сам про себе, при цьому це зовсім не означає приниження інших націй, чи народностей, що проживають на території України, визнають її державну мову, культуру та традиції.
    То чому вмішуєтесь тоді, коли критикую я?
    Бачу у вас залізна логіка... .:) Як тоді ви можете робити висновок про правду і неправду?:)

2. Bambook

Bambook Persona non grata

А ви критикуйте АРГУМЕНТОВАНО, не пишіть неправди - і я не буду втручатися.

Та дуже просто - не за тим, чи відповідає твердження моїй ідеології, а за тим, чи відповідає воно фактам.

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Фраза сама по собі беззмістовна і безглузда.
    Як зрештою і сама "ідея".
    Якщо, звичайно, під словом "національна" розуміти етнічну національність, а не громадянство...

• Подобається Подобається x 1
  4. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Важко пригадати інший політичний рух штибу УНА-УНСО який зробив усе для дискретизації національної ідеї.

Цікаво було б почути від вас про реальну роботу вашої організації.
    Звісно краще перетікати тушками у ригівську фракцію. :)))

Маю надію що час для цих професійних тролів ніколи не настане.

5. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Це мені нагадує - "йди туди, не знаю куди, принеси мені то, не знаю що"

Чи мені повільніше надрукувати?;)

• Подобається Подобається x 2
  6. консультант

На початку виглядало все ідеально, поки "верховнокомандуючі" не "поїхали дахом".
    За такий короткий період існування щось глобальне зробити в політичному, чи в економічному житті країни вважаю нереальним, а зараз, як я вже сказав такої організації в реальному часі не існує. Якщо по дрібницях, то блокували вирубку лісів, прихватизацію заповідних зон,
    в часи економічної кризи блокували залізничні колії по яких у Москву злодійські комерційні структури намагались відправляти товари першої необхідності та продукти, масло, цукор, молокопродукти та інше.
    Шановний, не судіть по собі... . Хоч і розпалась УНА-УНСО, я ніколи не увійду в іншу партію, так само, як і багато інших моїх однодумців.
    Можете не переживати, воно так і буде. Маєте інших тролів і тусуйтесь на здоров"я... .

7. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

За такий "короткий" період спаскудити все що тільки можна було треба мати не аби який "талант". Хоча судячи з вояжів Корчинського до білокамінняї у гості до нацболів усе йшло по плану. Гроші відпрацьовувались справно.

Дивно зараховувати себе до організації яка розпалась. Хоча клоуни типу Корчинського ще досі тішать нас своїм тро-ло виступами на задвірках у Шустера.

8. zherech

zherech Well-Known Member

Прошу пана,а расскажите что члены УНА-УНСО забыли в 95-ом на территорию РФ?За Незалежнисть Неньки боролись или какие-то другие причины были?

9. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Ви по всім проявам вашої діяльності на форумі навіть неозброєним оком виглядаєте як працівник від ПР, а не УНА УНСО. Невже Ви думаєте що всі такі дурні? :)

10. консультант

Коли я вступав в УНА-УНСО мене менше всього цікавило хто такий Корчинський і чим займається, мене цікавило те, що відстоює Корчинський. На той час це виглядало щось наподобі Тягнибока, тільки більш реалістичніше та оптимальніше. Розвалився Союз я і мені подібні думали, що тепер робити, щоб Україна знову не влізла в якесь багно.
    Чому-то я зараховую себе до організації, яка розпалась? Нагадую, не зараховую, а був там з самого початку. Тепер самому смішно. що пан Корчинський "гонить" з екрана телевізора. Йому не на бронетранспортері. а на броньовику більше пасує їздити, як вождю революції... .
    То Ваша справа, які висновки робити про мене з моїх слів. Для того, щоб
    Ви заспокоїлись і не вішали мені дурних ярликів, можу Вас особисто познайомити з унсовцями 90-их років, Шухевичем, Богданом Горінем та іншими. Завжди пишу так, як є насправді, а не підігрую публіці на форумі. Мені пофіг плюсують в мій адрес, чи мінусують, я знаю що пишу і в любий час готовий відповідати за свої слова. Тут дехто в 90-ті роки ще в пісочниці бавився, коли я був в СНУМі і з акціями протесту проти комуністичного режиму об"їздив всю Україну, а тепер мені мозги старається вправляти... .
    На територію РФ, чи Грузії та Чечні? Це краще Ви скажіть, що Росія забула на території Грузії та Чечні? Особисто я там не був, але співчуваю тим, хто там був.

Останнє редагування: 13 тра 2013
  11. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Тоді думаю, всім хто Вас читає та робить висновки дуже цікаво буде почути, а з якою метою, Ви власне, витрачаєте час ретельно допишуючи на форумі й формуючи громадську думку? Невже аби відповідати, та ще й в будь-який час, за свої слова?

12. консультант

Не ретельно дописуючи, а відповідаючи на дописи. Ніякої громадської думки я не збирався і не збираюсь формувати, а висловлюю свої думки та висновки. Чи сприймає хтось те, що я пишу, чи не сприймає, мене це абсолютно не хвилює. І взагалі, я щось не зрозумів... . Хіба тут на форумі я один відповідаю на питання та дописи? Перш ніж ставити такі питання мені, з таким же успіхом поставте їх собі.

---------- Додано в 00:30 ---------- Попередній допис був написаний в 00:27 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=zBnyNqsTmgo

13. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Як то Вас це абсолютно не хвилює? Будь-яка людина витрачаючи час на дописи намагається це зробити так, аби те що вона пише таки сприймали інші люди-читачі. Ваша заява, що Вас це абсолютно не хвилює навіть для першокласника спиймається як неправда. То чому ж читачі повинні вірити набагато більшому, коли навіть в простих речах дуже схоже що неправда. Якщо людину щось асолютно, як Ви висловлюєтесь, не хвилює - вона цим систематично й не займається. Чи хто повірить що це не так?

А про себе скажу: мені подобається викривати брехню, це коли відомі речі намагаються перекрутити й подати під потрібним соусом. Іншими словами: мені особисто подобається майстерно відрізнити сам факт (подію) від того соуса під яким його подають громадкості. І мене хвилює, аби те що пишу - працювало й було зрозуміло читачам форуму. На відміну від Вашої позиції - хоча б з поваги до самих читачів. Ну якої про мене думки будуть люди, читаючі мої дописи, коли я б, наприклад, сказав: "Чи сприймає хтось те, що я пишу, чи не сприймає, мене це абсолютно не хвилює".

14. консультант

Що зроблю, привик брехати. Не збрешу, день пропав.
    Ну то й добре, що вони це викрили, значить вміють відрізняти правду від неправди.
    Ну слава Богу, що вони це зрозуміли.
    Ви не брехню викривайте, а думку свою висловлюйте. Люди і без Вас розберуться де брехня, а де правда.
    Значить Ви аналітик.
    Що зробити, якщо мене не хвилює.
    А я що когось без причини ображаю, чи хамлю? Якщо навіть таке було, то не я починав ображати та хамити.
    Я Вам чисто по-людськи співчуваю. Продовжуючи в такому дусі, Ви ніколи не будете самим собою, а завжди будете грати кіна на публіку, формуючи собі імідж писаниною в догоду іншим. Я ніколи не дивлюсь хто і звідки дописувач. Бачу пише те, що співпадає з моїми поглядами підтримую, не співпадає, значить не підтримую. Догодити мудрому і дурному одночасно просто нереально. Тому ще раз ражу, мені пофіг, як сприймають мою писанину. Незалежно від того кому вона подобається мудрому, чи дурному, я пишу те, що думаю. Якщо в мою аудиторію входитимуть навіть одні дурні, нічого страшного в цьому не бачу, вони теж люди, а хто дурень, хто мудрий, час покаже.
    Так що,SATKUR, бачите що я брехун, поставте мене в ігнор і не парте мені мозгів, я і без Вас маю чим зайнятись.

• Подобається Подобається x 2
  15. zherech

Ok. На территории Чеченской республики Российской Федерации. Чего они туда залезли ? Денег заработать или ради эстетического удовольствия москалей помочить? Или может там решалось будущее Незалежности и Самостийности?

16. консультант

Моя відповідь буде такою.
    Я йшов в УНА-УНСО відстоювати інтереси своєї країни і якщо б була потреба, був готовий разом з іншими боротись проти будь-якого зовнішнього агресора. Ще в 90-ті роки відкрито всім заявляв, що для українців вистачає Афганістану, тепер пора думати про Україну. Чого інші туди йшли, то їх питання в них і питайте. Одне, що можу відповісти - це те, що не за гроші і не з ціллю естетичного задоволення стріляти в російських солдат, тому що можливо не один з них разом з росіянами пройшли афган... .

17. zherech

Это Вы правильно говорите,что пора было думать про Украину. А у них,как Вы сказали,спрашивать не буду,незачем,разговора не получится.

18. Bambook

Bambook Persona non grata

Панове, а вам не здається, що тема була про "Свободу", а не про УНСО (про них, якщо не помиляюся, окрема тема є)?

19. консультант

Як бачите, стараюсь.:)
    Вибачаюсь, пане Бамбук, заговорились і навіть не помітили, як залізли на інший конар.:)

20. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Правильно начинать с исходного: что "чего они туда залезли" представители Российской Федерации.. А уж потом хто туда еще залез :)

а де твій аватар? :)