Всеукраїнське об’єднання Свобода

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем duncan, 11 лют 2012.

1. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Ви хоч себе іноді перечитуйте і тоді можливо менше бздур писати будете.
    Наших комуністів з нашими націоналістами ви прирівняли через їх далі по тексту.....
    Тепер заспівали за якусь ідеологію. Хоча комуняки давно вже кормляться і не зле з таких партій як "риги" чи "заЄдУ" і т.п шлак згадуючи за свою "ідеологію" перед виборами корчачи з себе "Апазіцію". :)))
    Що там з фотографіями ГЕоргієвських кавалерів до 1943 р. ? Найшли ?

2. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- А що, проблема? Бідні інші партії та конкретні люди - Свобода ВСІХ ОПУСТИЛА ! - Дякую за такий крутий комплімент! :good:

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ми з Вами ведемо розмову різними мовами.
    Спробую ясніше.
    Націоналізм, як і комунізм - э ідеологіями. Носіі ж ціэі ідеологіі об'эднуються в партіі. Ідеологічні партіі, основними постулатами яких якраз і э ідеологія, тобто вчення якогось Маркса чи Донцова. Для залучення нових членів в партію, чи для здобуття більшоі підтримки у населення, ця ідеологія пропагуэться різними способами, в залежності від поточного моменту і хисту фюрерів. Так ідея націонал-соціалізму і комунізму буйно розцвіла в період глибокоі кризи. Коли криза була хоч трохи зменшена, ідеологія переставала працювати і щоби партія не втратила вплив та владу, авангард іі застосовував терор і репресіі. Далі йшло по накатаній. Одні нищили "ворожі" раси, інші - " ворожі" класи. Націоналісти йшли тим самим шляхом. Гарна ідеологія первинності націі щоби завоювати підтримку, а далі терор по відношенню до незгідних та нищення інших національностей.
    Тепер щодо наших партайнгеноссе. Ідеологія, чи то КПУ, чи то ВОСу, призначені для лохів. Гарні казочки про " равенство и братство" з уст комуністів, та "Украіна понад усе" з уст ВОСовців. Хоча сучасна суть цих "партій" однакова - влада задля збагачення. Відповідно і подібність в методах та способах.
    ПР же з самого початку заявив про економічну свою суть, тим самим завоювавши довіру більшості виборців. І не варто навішувати на ПР-івський електорат відсутність розуму чи тупість. Все на багато простіше - світ змінився. Ідеологічні складові людей цікавлять мало. Перевагу віддають можливості "сладко есть, мягко спать". ПР не вдалося забезпечити цим украінців, і на зміну ім почав буйно розцвітати, вкотре за нашу історію, комунізм і націоналізм. Якщо із першим народу відомо багато, то другому не дали попанувати в повній мірі. Але за логікою нічого хорошого від націоналізму чекати годі.

• Подобається Подобається x 2
  4. Полковник

Полковник миється в бані

Вы, девушка, Солдат не обижайте, если сама не в курсах.

• Подобається Подобається x 1
  5. kjk

kjk Дуже важлива персона

Але при цьому молитеся на своїх комуняк. І взагалі на все проросійське.

---------- Додано в 10:46 ---------- Попередній допис був написаний в 10:44 ----------

Ідеологія ПР - російський націоналізм. В комуняк в принципі теж.

• Подобається Подобається x 3
  6. VasMT

На першу частину не реагуватиму.
    Щодо ідеологіі ПР і КПУ, то дійсно так, якщо мозок вимкнути...

7. консультант

консультант Дуже важлива персона

Я виділяю ВОС, тому знаю про них набагато більше ніж ви здогадуєтесь. В політику повинні йти помірковані люди, а не з крайнє ексцентричними поглядами на все суспільство. Якби на території України діяла одна ВОС,
    то давно почалась би війна з Росією або навіть друга світова і потерпіли б при цьому не гаслоносці. а прості смертні українці... .
    Bambook, ви що критик форуму? Може вже нарешті почнете писати щось конструктивне і по темі. Чомусь у ваших дописах лише звучить критика на чиїсь дописи або на створену тему. Якщо ви настільки ерудований, щоб критикувати інших, то висловлюйте свою думку по темі або створіть тему, яка на вашу думку є мудрою та спілкуйтесь на здоров"я.

8. Bambook

Bambook Persona non grata

Консультанте, те, що ви знаєте багато про Свободу, ніяк не виправдовує маніпулятивності твердження, що ЛИШЕ Свобода займається тим, що ви описали. Те, що ви так вперто далі це доводите, незважаючи на абсурдність твердження, лише викликає підозри про те, що маєте з того якийсь зиск...

9. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

В мене питання, - чому тоді в Україні досі не виникла "поміркована" націоналістична партія, без ексцентричних поглядів?

Я, наприклад, не бачу зараз в ВОС жодної непомірокованісті та екстремізму. Як на мене, те що лідери цієї партії дозволяли собі десь років 5-6 тому, зараз немає.

Просто з "Свободи" наполегливо роблять таке собі страховисько і Ви, я так думаю, знаєте хто і для чого це робить.

10. VasMT

Чим НРУ не догодив?

• Подобається Подобається x 2
  11. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

А де він є?

12. консультант

Бачу народ перебуває ще в стані ейфорії від гаслів "народних месників".
    Нічого не маю проти - це Ваша позиція. "Медовий місяць" пройде і настануть "сірі будні", тоді й побачимо хто був правий.:)
    Нічого особистого не маю до ВОС та інших опозиційних політичних партій, тому що сам від початку заснування до теперішнього дня перебуваю в УНА-УНСО. Просто завжди кажу і пишу те, що думаю. Хай менше займаються болтовнею і пустословством, а більше думають про реальні кроки на шляху до виходу з політико-економічного бардаку. Невже нічого мудрішого не можна придумати, як тільки обзивати комуняк і регіоналів та провокувати бійку у ВР. Час йде, а ті болтають і болтають, що не виступ, то одні гасла і заклики до хто зна чого... .

13. VasMT

М-да-а-а-а...
    Що ж. Спробуємо ще раз.

Логічна відповідь -
    Зрозуміли, чи повільніше надрукувати?

---------- Додано в 13:21 ---------- Попередній допис був написаний в 13:14 ----------

А я то, дурень, ніяк не міг зрозуміти Ваших поглядів...
    Не вписувались вони в жоден шаблон...
    Тепер стало все на свої місця.
    Що ж, і Вам колись паску спечуть...

14. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

А де та УНА...? Шось їх не чути...мож десь в світі демократію захищають?

15. консультант

:)Не заперечую, але хоч буду знати за що.
    У Львові офіс знаходиться в районі перетину вулиць Коперніка, Сахарова, Вітовського, біля областного СБУ.
    На даний час, можна вважати, що УНА-УНСО, організації, як такої не існує і причина в тому, що вона не отримала реальної підтримки зі сторони наших патріотів у ВР. УНА-УНСО структура, яка виконувала реальну роботу, а не займалась пустими балачками і жовчопльовством. Пройде час, зачінчиться період гаслоносців, тоді можливо і виникне потреба в УНА-УНСО, хоч якщо чесно, я в цьому дуже сумніваюсь.

Останнє редагування: 13 тра 2013
  16. VasMT

І за що ж...?

17. консультант

За національну ідею.

18. VasMT

19. Bambook

Bambook Persona non grata

Не вигадуйте за мене позицію. Мене взагалі підтримка жодної партії не цікавить. Ефорії від ВОС не маю і часто критикую. Але неправда залишається неправдою, незалежно від того, вписується вона в моє бачення чи не вписується.

20. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Егеж, перебуваєте в УНА-УНСО, а якже, дуже схоже - у нас також колись розкидали по вулиці листівки що місцевий антинаціоналістичний з усіх боків депутат Гавріш подався в УНА-УНСО! Сміх тай годі ! :) І для кого писати такі несінітниці?

а де твій аватар? :)