Всеукраїнське об’єднання Свобода

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем duncan, 11 лют 2012.

1. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

Поки що не найсильніше, а найчесніше в світі, а це - Сила. А пізніше буде й найсильніше й зовнішньйо.

2. консультант

консультант Дуже важлива персона

:haha:Без слів!

• Подобається Подобається x 3
  3. консультант

http://polemika.com.ua/news-113048.html#title
    Вирубають ліси не то слово... . Як варвари вирізають все там, де менш-більш є нормальні під"їздні дороги, які після сезонної вирубки ті дороги стають навіть не коліями від лісовозів, а траншеями, по яких крім лісовоза вже ніхто не проїде в ліс. На місці вирубки виростають непрохідні чагарники зі всім належним їм вмістимим, гадюками та вужами в тому числі.
    Язиками будують, а руками руйнують.

4. Bambook

Bambook Persona non grata

Дурниці кажете.
    Комуністи, регіонали і купа інших партій роблять те саме не менш нахабно і значно давніше.

5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Тобто і ВОСу можна?
    Навіть не так...
    Тобто і ВОСу можна.
    Чим вони гірші/кращі за комуністів.

• Подобається Подобається x 2
  6. Bambook

Ні, не вигадуйте висновків за мене.
    Не можна нікому. Але від цього не стає правдою твердження, що так робить тільки ВОС - а саме його зробив цитований мною дописувач.
    Мене ж не цікавлять інтереси будь-якої партії, цікавить лише правда.

• Подобається Подобається x 1
  7. VasMT

Пам"ятаєте, я стверджував, що комуністи і націоналісти = два чоботи валянок?
    От Вам і ще одне цьому підтвердження.
    Бочите, як все просто. А я, нерозумний, стільки націоналістичної макулатури перечитав, аби прийти до такого висновку...

8. Bambook

У цьому випадку ви робите дещо спекулятивне узагальнення.
    Тут можна порівнювати КПУ з Партією регіонів чи ВО Свобода, а не комунізм з націоналізмом.
    Бо як КПУ має насправді мало спільного з реальним втіленням марксистського вчення, так і у ВО Свобода що далі, то менше націоналізму (якщо він взагалі був присутній у лідерів партії) і все більше меркантильних інтересів. Про Партію регіонів взагалі мовчу - це суцільний фінансовий інтерес.

9. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Кумедна "логіка". Партія Регіонів тоді до кого відноситься, до комуністів чи до націоналістів ?
    Знайдіть фотографії Георгієвського кавалера разом з совковими нагородами ну скажімо до 1943 року.

10. консультант

Дурниці кажуть тоді, коли воно не відповідає правді, а тут далеко не так.
    Стосовно регіоналів і комуністів я навіть мови не хочу вести. бо там все давно ясно. Різниця в іншому, а саме в тому, що ні регіонали, ні комуністи не "рвуть на собі сорочку" з патріотичними гаслами, опускаючи інші партії та конкретних людей нище плінтуса, як це робить "Свобода". Якщо і правильно робить, то хай сама дивиться, щоб хтось на підставі компроматів не опустив і їх "нище плінтуса". Якщо в тебе "морда в пушку", то не показуй на інших, тобі подібних. Ситуація з лісоповалом - це лише мізер порівняно з іншими "повалами", але Бог їм всім Суддя... . Все це я веду до того, що давно перестав вірити різним гаслоносцям. Висновки роблю по результатах роботи, а не по пустословству. Купу літ товчуть "воду в ступі" тому й результат на лице. Просто у ВР мусить бути опозиція, бо інакше скажуть, що демократії нема.
    Казав і ще раз кажу, як ветеринар - та корова, що багато ричить, молока не дає.

11. zherech

zherech Well-Known Member

А могут ли сторонники ВО Свобода рассказать о действительно полезных деяниях данной организации? может они детдому помогли,стареньким пенсионерам,многодетным матерям? Есть подобные факты?

12. VasMT

Спробую на пальцях. Слідкуйте за думкою уважніше, я друкую повільно, -
    - комуністи і націоналісти належвть до ідеологічних партій, а партія регіонів - комерційний проект.
    Тому в один ряд їх ставити не можна.
    Зрозуміло пояснив, чи ще раз повторити, ще повільніше?
    Есть... Но только за бюджетные деньги. Не дураки ж они за свои, кровные...

13. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

тоді в мене до вас питаннячко, як до затєтого пацифіста: шо краще для побудови нормальної держави? ідеологія? чи комерція, замішана на комуністично-нацистському тісті?

14. zherech

zherech Well-Known Member

Ну хоть за бюджетные. А то я думал,что они только и мастера митинги проводить,про клятых москалец кричать и драки в Раде устраивать. А оказывается и еще добрые дела делают.

15. VasMT

А Ви не змішуйте все в купу.
    Бо порівняння нерівноцінне.

16. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

детальніше, якшо можете...

17. VasMT

Можу, але не маю бажання...
    Це мойому внукові ще треба пояснювати елементарні речі...

18. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

19. Bambook

Яка різниця - патріотичні гасла чи "боротьба за дорбробут народу"? Усі вони за щось "рвуть сорочку". Виділяти саме ВОС - і є дурниця.

Розкажіть байки про ідеологічність і некомерційність працівникам банку, який належить Симоненку, чи працівникам ресторанів та с-г підприємств, що належать представникам "Свободи".
    Крім того, ці партії цілком порівнянні хоча б з тієї точки зору, що вони не відкидають принцип парламентаризму, а відтак погоджуються конкорувати між собою, незалежно від рівня ідеологічності.

20. avatarwin

ніяк не думала що Вам вже за 85 років, і так гарно володієте комптером , і память як у молодого.

а де твій аватар? :)