Всеукраїнське об’єднання Свобода

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем duncan, 11 лют 2012.

1. Orthodox

Orthodox Дуже важлива персона

А я вірю! Вірю в те, що кожна людина здатна вдосконалюватись, у тому числі і в переконаннях... :) :rose:
    Час минає...;)

2. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Та нехай би) Я не проти...вдосконалення. Але "свежо предание", бо вже надто було всеемоційно - правдивим.
    Перечитала Програму. Спочатку жарт - п. 10, 12, 13, 14, 15 ПРАЦЮЮТЬ!!!:yahoo:(Крим потихеньку втягується))).
    Тепер серйозно: 1) навіщо всюди "національність"? Що це дає? ну вкажу я, що українка. Прізвище моє класичне цьому буде підтвердженням. І шо???)) Та й це не головне - яка ж це зміна переконань, як національність раптом стає визначальною?
    2) Навіщо зброю всім громадянам? Це не небезпечно, на Вашу думку?
    3) Уроки про геноцид я розумію. ПРЕДМЕТ такий - безглуздя., ІМХО.
    Там ще багато всього цікавого) Хоч є й дуже розумні думки.

І наостанок. Як можна робити одним з центральних обличь партіі не зовсім адекватну жінку? Я не в плані психічного здоров"я , бо не маю права робити такі висновки. Нехай буде в плані вихованості, тактовності.

3. Nevermind

Nevermind Просто персона

Якби не Фаріонша, у "Свободи" було б більше прихильників, ІМХО.

4. Luna

Підтримую. Якщо не прихільників, то аргументів у опонентів було б знаааачно менше)

5. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

я не фанат "свободи", але зверну увагу на те, як юдеї уважно досліджують свою історію
    у тому числі і ту частину, яка стосується холокосту.
    чим українці гірші?

6. Luna

Нічим. Я не проти досліджень та вивчення своєї історії. Але не чула про предмет у єврейських школах під назвою "Гонения евреев". Історія вивчається комплексно, є окремі теми уроків. Уявляю собі стан вчителя, який на кожному уроці вивчає тільки жахливі сторінки . Мовчу про дітей.

7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Нічим. Маємо інститут національної пам"яті, Закон про голодомор, концепцію дослідження голодомору, меморіал у Києві...
    Ми ні чим не гірші...

8. duncan

ніхто не каже "тільки", але одного уроку (чи навіть кілька) було би замало
    може й не варто якийсь окремий предмет вводити, але історичний курс на уроках історії України вартувало би ввести
    ці назви мені ні про що не говорять
    і я думаю -- переважній більшості мешканців України теж

9. VasMT

А що ж Вам потрібно? Прізвище Йущченко? Зерно в меморіалі, пророзше та запліснявівше, через халтуру та вкрадені гроші на нормальну покрівлю? Чи імена живих у книзі пам"яті?

10. duncan

мені нічо не потрібно, мої діти знатимуть і пам’ятатимуть без "сторонньої допомоги"
    але для громадян України було би корисно про це чути на уроках історії, а не з російських ЗМІ чи інтернету

11. Inga

Inga Дуже важлива персона

А вот если бы прочли тн программу, то сторонников стало бы ещё меньше :)

12. VasMT

Невже на генному рівні...? о_О Чи все ж таки з подачі якогось добродія? Як зрештою і для всіх інших громадян.
    Витяг з Програми Історії України:
    Як бачимо, Ваші діти, якщо вони ще не закінчили школу, мають змогу ознайомитись із голодомором не з мережі чи російських ЗМі, а з уст вчителя історії... Так, як Ви і мрієте... :rolleyes:

13. duncan

можете мене вважати цим добродієм
    шановний, а тепер поясніть -- проти чого Ви виступаєте?

14. Orthodox

2Luna
    радикальність поглядів і переконань у адекватної людини з роками зменшується... у цьому я переконаний...
    Респект! :good:
    Авжеж!:yahoo::yahoo: Тільки чому "потихеньку"?:)
    якщо у розумних межах, то хоча б почуття самоповаги... на мою думку особистість не може бути цілісною, якщо не самоідентифікується у тому числі і за національною ознакою... підкреслюю - усе повинно бути у межах розумного...
    досвід розвинутих країн дає підстави вважати, що це правильно, імхо...
    ні не небезпечно при належному рівню контролю з боку держави...
    у цьому питанні я повністю поділяю думку пана duncana (він вище запостив свою позицію стосовно історії)
    і дуже багато!
    тут важко заперечити:pardon:
    але хочу зауважити, що я б з нею хотів би поспілкуватися на тему мови! у цьому питанні вона справжній фахівець, імхо...

:rose:

15. Inga

Да нет, Дункан, речь идет именно о "только" :)) и не о паре уроков, а о целой дисциплине
    11. Запровадити окрему навчальну дисципліну "Історія геноциду українців у ХХ ст."

А, как Вы говорите, несколько уроков на эту тему, в школьной программе уже сейчас есть. Смысл в создании это дисциплины? И за счет каких часов её будут преподавать? :)

16. ezdok

ezdok зацікавлений

Inga
    За рахунок россійської мови.

17. Inga

Мимо. Русский не преподают

18. Orthodox

100%!
    її і так вистачає у експансії ЗМІ!!!
    краще б англійській більше уваги приділяли! щоб не було причин ганьбитися, як це буде під час Євро-2012!!!

19. tanna

tanna Дуже важлива персона

Та тот же смысл, в результате которого Вакарчук ввёл для студентов экономических и юридических специальностей курсовую работу по украинскому языку. Но что интересно - Табачник до сих пор не отменил. Правда студенты всё равно её не пишут конечно, скачивают тупо с Интернета по теме и даже не читают. :pardon:

20. Orthodox

Державну мову знати необхідно кожному громадянину нашої держави! Тут нема теми для дискусії, імхо

а де твій аватар? :)