Интересная у вас логика. По ней помогавшие оккупировать нацистам Украину ОУНовцы=оккупантам Симпатики ОУН - аналогично. Счет в матче 1:1
Можливо. Я ОУН не ідеалізую. Важливо усвідомити що УРСР такий же ворожий маріонетковий режим як і Райхскоміссаріат Україна. Комунізм = фашизм.
Это Вы про меня, как понятно из контекста. Ну, что тут ответить? Респект администрации данного форума. Куда уж дальше? Надо мне серьезно задуматься.
Ні. Дальневосточнику. Це свої. Наші. Окупанти - це данєцькі. Київ вже оголосив їм війну. Тож вирішуйте, з ким Ви, бо завтра може бути пізно.
Почекаймо неділі (мітинг у парку ім. Шевченка). А поки - бійці гуртуються, розшукують товаришів по зброї. Все, що можу сказати.
same shit Ідеологія Радянського Союзу = класовий тероризм. Ідеологія Гітлерівської Німеччини = етнічний, расовий тероризм. Різниця то є, але не принципова. Об'єднує їх ще й те що українським землям в обох державах відводилася роль колонії. Відносно України солдат із зіркою = солдат із свастикою = окупант.
Ви б завели тему, ы популярно пояснили в чому всеж таки різниця між більшовиками і комуністами...Бо як на мене то "в лоб" шо "по лбу" один хрин....
Cєня вже не "кролик". Він стає бійцем. Я це помітив останнім часом. Тому народ повинен гуртуватися навколо Сєні та Олега, інакше Україна може перетворитися на Гаїті. І обов"язково знайдеться якась наволоч у Харкові чи Сєвєродонецьку, яка кричатиме до росії "памагііітяяя!" Будьмо готові дати відсіч ворогам.
http://www.pravda.com.ua/news/2013/04/4/6987427/ Окружний адмінсуд Києва відхилив позов депутата від "Свободи" Ірини Фаріон до комуніста Олександра Зубчевського, який на засіданні комітету з питань освіти й науки відмовлявся висловлюватися державною мовою.
І? Дивізія СС Галичина, яка підпорядкувалася німецькому командуванню, такий самий окупант як і Червона Армія. Є люди які пережили від совєтів нещастя, а при німцях їм було непогано. Відповідно у них специфічний світогляд. Хоча він логічніший чим вшанування совєтів поза межами ЗУ, де ті совєти винищували людей не гірше німців.
Свободовцы могут говорить о чем-то другом, кроме жидов и москалей? Это уже клиника - видеть во всем руку Москвы. С этим не в Раду, а к психиатру надо идти. Да и в этих вопросах они уже за свои слова не отвечают. И как только их еще некоторые поддерживают?? Обещали устроить из "русского марша" в Николаеве "русский фарш", а потом выяснилось, что мы их, оказывается, не так поняли. Они шествию мешать не собирались, а под "фаршем" имели ввиду небольшое количество людей... короче, наложили в штаны, а потом нелепо отмазались. Прямо как их кумиры бандеровцы! И свои эпатажные заявления они делают только для того, чтобы о них говорили. Иначе обсуждать будет просто нечего. Только скандалами они и отличаются от других партий. Что по факту полезного сделали свободовцы? Ничего, только штаны в Раде просиживают.
О,сейчас паны и пани из Львова,я надеюсь,быстро перечислят какие конкретно полезные действия совершала ВО Свобода для народа Украины.