Всеукраїнське об’єднання Свобода

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем duncan, 11 лют 2012.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Це доля більшості бідних країн.
    Візмемом Росію 17-го, Італію 22-го, Німеччину 33-го, Іспанію - 36-го...
    Криза, безробіття, внутрішні конфлікти. На цьому фоні вилазять галасливі демагоги, які волають голосніше всіх про патріотизм і націю та чітко вказують на винних в усіх бідах народу...
    Далі піде по накатаній, більшість у владі, будова доріг і мілітиризація економіки, ... В кінці війна. Або громадянська, або міжнародна...

• Подобається Подобається x 2
  2. Strateg

Strateg Well-Known Member

Тобто українці не несуть відповідальності за тих, кого обирали за всі минулі роки?
    Вже був президент наприклад, чистий "титульний українець" і що?

3. Hyligan

Hyligan Іронічний

І що? :mocking:

• Подобається Подобається x 1
  4. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Дiсно - i що? Може всеж не за походженням треба шукати очiльникiв? ;)

• Подобається Подобається x 3
  5. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

6. Hyligan

Hyligan Іронічний

Для чого ці передьоггування? По перше Ющенко яким би він не був мудаком був значно кращим президентом ніж Яник А по друге, якщо кандидати оприлюднюють свої доходи, то це що означає що їх по рівню доходів обирають?

Чесній людині ні стидатись ні боятись нема чого...;)

7. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

І міністр охорони здоров"я теж Свободівець? Чи може єврей? А головний лікар згаданої лікарні? Заведемо нове "дело врачей-убийц"?

Ви мабуть вчилися у ментовській академії і Вас комісцвали звідти? Ну - вперед! Із транспарантами - пім пам"ятник дєдушкє лєніну. До речі, він у вас з головою чи без голови зараз?

У ветеринарів є доступ до кетаміна. А в моїй автомобільній аптечці є Буторфанола тартрат. На випадок, якщо причепиться якийсь регіонал - вколю! :)

Чому Ви не дізналися, чи є в тій лікарні фахівці з російськими прізвищами? Може то - спланована акція Росії? :)

Вони не просто так сидять. Я за них проголосував. Усі, з ким я вітаюся за руку, за них проголосували. Київ, не тільки Львів, завважте.
    Бо тільки вони на практиці можуть показати ригіаналам, де їхнє (ригіанальське) справжнє місце.

Кого "вас"?
    Цікаво, хто, коли і чим Вас обколов?

8. Hyligan

Hyligan Іронічний

Так от чому в нас розвалили армію і засрали дороги...Ми думали що просто крадуть, а нє....з фашизмом боряться :)))

• Подобається Подобається x 4
  9. VasMT

Cаме крадуть. Почали красти ще перед розваломм СССР. За Незалежності грабування набуло колосальних розмірів. Крали все і всі. (Нє, Боря?:mocking:). Від коробок із радіодеталями до асфальту на дорогах.
    Ні до боротьби із фашизмом, ні до розбудови держави цей грабунок не має жодного відношення. Але результатом його стає зниження рівня життя, безробіття, корупція тощо. Це і є поживним грунтом для проростання отого бур"яну, як то націоналізм.
    А далі піде по накатаній... :)))

10. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ой, Васю, та я - дилетант.

11. Strateg

В тому то і справа що нічого...... Нічого на краще суттево не змінилось.

12. kjk

kjk Дуже важлива персона

Щось я цього на форумі не бачив.
    http://gazeta.ua/articles/politics/...ziji-galichina-doplachuvatimut-1000-gr/488120
    все логічно, фашизм не гірший від комунізму

13. Hyligan

Hyligan Іронічний

• Подобається Подобається x 1
  14. Strateg

Партия ВО "Свобода" со временем планирует отменить празднование Дня Победы в Украине. Об этом заявил народный депутат от "Свободы" Андрей Ильенко, сообщает ТСН.

Чергова дурість

15. Це, як раз, не дурість. Дурість - заборона абортів, гомофобія та відмова євроінтеграції. Саме тому я ніколи не буду голосувати за "Свободу". Хоч дану тезу про День Побєди принципово підтримую з незначними зауваженнями.

16. Hyligan

Hyligan Іронічний

http://youtu.be/10_9Ks6S4Mk

То правда шо він говорить про розподіл грошей на дороги десь біля 4:40 хв. ???

17. Strateg

А я не пыдтримую заборону.... Для кожного має бути вибір....
    Хто не хоче святкувати - той хай і не святкує. На Півдні і на Сході, в частині центральних областей все одно будуть святкувати

18. Hyligan

Hyligan Іронічний

До чого тут заборона? Мова йде про те що це не повинно бути державним святом

19. Strateg

20. VasMT

Чому? Чим завинила держава тим, хто цю війну програв?

а де твій аватар? :)