А де переклад? Я дивився сесію, виступав Єфремов, і ніхто мені не перекладав.... ---------- Додано в 14:15 ---------- Попередній допис був написаний в 14:11 ---------- А взагалі пане Дальнєвосточнік я вас поздоровляю, такі довгоочікувані нами зміни в раді таки відбулись...Незважаючи на всі старання регіаналів голосувати "за того дяді" опозиція не дозволяє...Бідні ПРники навіть порядок денний прийняти не можуть.... На Рибака прикольно подивитися, чи то він таки справді трохи тормоз, чи то просто посада не для нього....командують ним всі кому не лінь, навіть Яцинюк
Наскiльки це допоможе нам з вами. То, що стали голосувати кожен за себе - це плюс "Удару". Але тепер треба i опозицiї змiняти тактику - вiд "нiколи не проголосуємо разом з пр" - до "поiдтримуємо, бо це потрiбно народу України". Я ТАК зрозумiв - у ПР не вистачає голосiв прийняти узгоджений з опозицiєю порядок денний? А що робить опозицiя? Байди б'є?
Так приймуть, куди вони подінуться... ---------- Додано в 14:40 ---------- Попередній допис був написаний в 14:38 ---------- Вже голосували...за проведення слухань по книговиданню... Не тільки Удару але готовий погодитись.... ---------- Додано в 14:43 ---------- Попередній допис був написаний в 14:40 ---------- ПР хотіла голосувати за свій варіант порядку денного, опозиція пропонувала внести в порядок денний всі подані законопроекти, тоді всі за нього проголосують... що там я не знаю і знати не хочу, то до дядька Василя Очевидно раз голосів в ПР бракує, то таки домовляться... ---------- Додано в 14:45 ---------- Попередній допис був написаний в 14:43 ---------- Важко сказати, але по перше є моральне задоволення що не все ще захопили ПРники, а по друге є надія на зміни в майбутньому... хоча якщо ви маєте на увазі рівень життя, то він точно залежить від зовсім інших речей
Не включили ж порядок денний Як приймуть? ---------- Додано в 15:01 ---------- Попередній допис був написаний в 14:58 ---------- І російська мова... Відмітились, і досить...
Так не прийняли ше ніякого порядку..ні з додатками ні без... ---------- Додано в 15:22 ---------- Попередній допис був написаний в 15:01 ---------- Незнайшов теми про раду, тому звалюю то все тут Про спробу прибрати помічників нардепів які з балкона слідкували за особистим голосуванням регіоналів http://www.pravda.com.ua/rus/news/2013/03/19/6985902/ ---------- Додано в 15:24 ---------- Попередній допис був написаний в 15:22 ---------- Очевидно СімАнЄнко почув слабинку в регіаналів і вирішив покусати руку яка його годує
А де тут протиріччя? Законом визначається випадки коли вона застосовується. І там же в законі сказано, що законопроекти подаються державною мовою. А от виступ може відбуватися і на недержавній. Їм треба було вимагати перекладача, але вони цього не робили, ліпше було цькувати за сам факт виступу російською мовою.
http://censor.net.ua/news/236476/draki_mejdu_svobodoyi_i_pr_planiruyutsya_zaranee_chornovil Силовое противостояние между депутатами от Партии регионов и «Свободы» на «языковой почве» является заранее запланированной постановкой. «Это многоходовка - можно только спорить о ее задачах. Сам Ефремов (глава фракции Партии регионов Александр Ефремов - НБН) очень осторожный и мягкий человек. Он старается все дискуссии вести кулуарно. Он любит лично вести переговоры с лидерами оппозиционных фракций. Яценюк и Ефремов - люди одного круга, которые после Рады могут поехать в какой-нибудь дорого ресторан. И Тягнибок, кстати, тоже уже оброс финансовым жирком и входит в круг тех, с кем Ефремов общается», - заявил г-н Чорновил. «Ефремов всегда большинство своих выступлений делал по-украински, и проблемы никогда не было. И «Свобода» возмущается по поводу языка только спорадически: во время совместной пресс-конференции Тягнибок и Яценюк говорили по-украински, а Кличко - по-русски. И никого это не возмущало. Абсолютно слушна думка. Згоден з нею на всі 100%!
Я вже тут практично як адвокат Свободи виступаю, трохи дивно самому, бо впринципі я до останнього вагався між Свободою і Ударом і прийняв рішення (навіть скоріше спонтанно схилився) в сторону Свободи тільки в кабінці для голосування.. про що наразі не шкодую.. Так от однозначно можна записати Свободі в актив кілька речей: - По перше, після суцільного Ющенківського розчарування, і Янукавичського гнилого застою зявилась надія на зміни.....Хоча б на зміну влади. -Друге присутність радикальної свободи в раді дисциплінує ОО і Удар чисто з теоретично, з досвіду минулих рад, якби не було Свободи тушок було б більше... - Третє- персональне гогосування і в результаті крах більшості, тут звичайно основна заслуга Удару, але без Свободи наврят чи це б стало можливим - Четверте- в парламентських бійках нарешті опозиція не залишається побитою і приниженою з такою більшістю як ПР кулаки відіграють не малу роль що ще раз доводить що 30 чоловік які сильні духом, можуть запросто протистояти 200-м зажирілим шулерам Ну і нарешті мова в раді. Тут хоч і нема повної перемоги, але перемога майже повна....Другий день дивлюсь сесію, російською продовжують виступати Єфремов, Лукянов, Колісніченко, і Семоненко частково (деже прикольно перемішує українську і російську, чим майстерно збиває свободі "нуту" Так що наразі я цілком задоволений своїм вибором, бажаю хлопцям не зажиріти і надалі активно щемити хвоста регіаналам...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=q2tWJi8JwCQ Цікава думка про ВО Свободу одного представника інтелігенції.... Напевно, ліберал. Але над виразом Свобода - галицька темнота поржав
Цікаве відео... Дозволю собі його прокоментувати, і навіть підправлю Ваш лінк... http://youtu.be/q2tWJi8JwCQ Ну те що "темнота" "народ" і "село" голосує за Свободу, це я почув...можу навіть погодитись, справді і народ і село і народ в селі голосував за Свободу. Але за кого ж голосувала "Еліта" ??? Хто та еліта, і що вона пропонує? Чи під "елітою" маються на у вазі ті "Геноциди української нації" які всі організовано збирались щоб лизьнути Януковичу???