Всеукраїнська акція, економічна блокада банків і компаній сім'ї регіоналів. Читай, думай, приєднюйся

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Kazactvo, 5 гру 2013.

1. Hyligan

Hyligan Іронічний

Чому пропали з списку Родинна ковбаска і заправка Wog?

2. Bambook

Bambook Persona non grata

Родинна ковбаска в списках є. Вог та інші бізнеси Єрємєєва видалили після того, як він поставив підпис за відставку уряду Азарова - наприкінці грудня.

• Подобається Подобається x 1
  3. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Та він не такий великий. Я його на пам'ять знаю. Тобто, переглянув чим користувався. Відмовився. Наприклад, Епіцентр. Рідко, а тепер ніколи - Родинна ковбаска.

То перевірено? Бо я всім своїм водіям заборонив на ВОГ їздити.

4. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

він не голосував. Але під проектом комуністів, який вони ініціювали, а потім відкликали свої ж голоси, - поставив.

Але ми все одно на вог не їздимо :)

5. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

от коли проголосує, тоді й вернемось на вог. Наразі на окко фішки збираю :)

galaxy SIII

• Подобається Подобається x 5
  6. Bambook

Ну з чинного списку в мене взагалі тільки Верес числився (не знав про його приналежність) - частину бойкотую ще від закону Ківалова-Колєсніченка, Епіцентр - від виборів 2012, багатьох просто не знаю, мо їх у Львові і не продають - але ж і в Києві можна на щось незнайоме натрапити - а тут бац, перевірив. До того ж, не у всіх так мало брендів до бойкоту.

Щодо Єрємєєва - то до нього була основна претензія - що не проголосував за відставку Азарова. Він не є членом ПР чи фракції ПР і невідомо, щоб він у їхню касу давав гроші. Тому для ініціаторів бойкоту його підпис був приводом призупинити бойкот.
    Утім, особисто я досі не купую його молочку - заправками не користуюся трохи давніше - перейшов на Сокар, який часом чергується з ОККО.

7. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

офф: ВОГ спаплюжився.
    Червоно-цегляний нагар на ізоляторах свічок. Заради експерименту 8 тис км їздив виключно на ВОГ, здебільшого А95 Євро. Тепер ллю тільки ОККО.

8. Nerto

Nerto Well-Known Member

Приближенные к правительству бизнес-группы могут получить из госбюджета на 2014 год до 188 миллиардов гривен, которые могут направить на собственные цели. Об этом на пресс-конференции сообщил директор украинского аналитического центра "Открытое общество" Иван Сикора, передает Цензор.НЕТ со ссылкой на УНИАН. "По нашим оценкам, 170-188 млрд гривен, или 21-24 млрд долларов - это те деньги, которые могут не попасть в бюджет", - отметил эксперт. "Мы просили 10-15 млрд внешних заимствований, а на самом деле эти деньги можно было бы легко аккумулировать из бюджета Украины, в случае проведения эффективной политики и отхода от политики, ориентированной на получение ренты со стороны заинтересованных групп", - сказал Сикора. При этом он подчеркнул, что бюджет на 2014 год построен исключительно в интересах крупных компаний и монополий, приближенных к власти.

Сума може бути сповна реальною але отримати її здатні лише ті фірми, що забезпечать навіть не хабарі а долі сім’ї у підконтрольному бізнесі. Це легко роз’яснює чому можновладці у тому числі МВС і суди остільки ретельно виконують накази законно обраного, а місцеві керівні партійці одностайно підтримують режим. Крім того, на підставі елементарної арифметики робиться висновок про загальний капітал, контрольований сім’єю, кількість та вартість депутатів усіх рівнів. Бажання заробити на сімейному бізнесі виявляють невибагливі іноземні кампанії перш за усе російські та китайські. Опозиції навіть якщо вона переважатиме у симпатіях виборців важко буде змагатися з занадто ефективним режимом червоних мільярдерів. Але досвідчені європейці і американці висловлюють недовіру і сумнів з такого приводу. Деякі згадують Cosa Nostra.

9. Bambook

Nerto, про бойкот щось напишемо чи обмежимося офтопом?

10. Bambook

Ігор Петровський:

---------- Додано в 14:25 ---------- Попередній допис був написаний в 14:23 ----------

До речі, у зв'язку з голосуванням Єрємєєва за бюджет ВОГ і Комо повернули до списків бойкоту...

• Подобається Подобається x 2
  11. IgorLvivM

Так, я вчора бачив його в списку "За".

12. Yelik

Yelik Well-Known Member

Я сьогодні написав заяву на призупинення користування домашнім телефоном від фарлепу. Давно думав над його доцільністю, тепер думаю остаточно відмовлятись. Поки призупинив на місяць, гляну що до чого, тоді скоріше за все відключу остаточно.

13. Полковник

Полковник миється в бані

Молоды!
    Назло бабушке отморожу уши!

14. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Варто ще розірвати угоду із Львівенерго, яка належить бандитському Суркісу і Коломойскому.
    Полковник, як думаєте, хто першим почне бойкотувати ворожу енергетику?

15. Полковник

Полковник миється в бані

Считаю, что те, у кого есть печное газовое отопление.
    С другой стороны, не понятно, почему не начали бойкот именно с вражеского москальского газа?

16. IgorLvivM

Василю, що з Вами відбувається останніми днями???
    Ні Суркіс, ні Коломойський не є ні ригами, ні не голосували за ці т.з. "закони".
    Підозрюю, що Суркіс через футбол, Коломойський через бізнес загалом (металургія, нафта) - навпаки є противниками цієї системи.

---------- Додано в 09:54 ---------- Попередній допис був написаний в 09:51 ----------

ЗІ. А от Західенерго (ДТЕК) - Ахмєтову (СКМ).
    І ніде від того не дінешся. :sad:

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

А хто переживає за збут власних енергоносіїв?

18. ricardo

ricardo Well-Known Member

19. Bulavka

Bulavka Active Member

Так москальський газ юзають підприємства, що знаходяться на сході. ;-) Населенню йде газ, видобутий на Україні.

20. ricardo

ricardo Well-Known Member

а де твій аватар? :)