Всеукраїнська акція, економічна блокада банків і компаній сім'ї регіоналів. Читай, думай, приєднюйся

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Kazactvo, 5 гру 2013.

1. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Аналогічне спостереження. Як і "акції" на Верес. Може, якщо не пряма дія, то таки настрашились.

• Подобається Подобається x 3
  2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

У Великій Кишені на Печерській Площі стоять навіть не піраміди, а цілі хмарочоси "Артемівського" шампанського. Не беруть. З акційною знижкою від 30 до 50%. При тому що інших марок - мінімум. І це на Новий рік.

• Подобається Подобається x 5
  3. ricardo

ricardo Well-Known Member

Не думаю. Просто власникам супермаркетів "рекомендують" брати в реалізацію товари правильних виробників. Мої спостереження: за останні два роки набагато збільшилось на прилавках торгових марок з Московії та сходу України. Те ж саме з електронікою. У 2011 році я купив ТВ Самсунг вироблений в Угорщині (там вставляли кращу по якості матрицю). Коли у наступному році сестра попросила взяти їй подібний, я у того самого постачальника не зміг найти угорський, всі були російськими.
    Зараз багато планшетів, виготовлених у Москві. Про якість я не в курсі.

• Подобається Подобається x 1
  4. Bambook

Bambook Persona non grata

5. Bambook

6. Hyligan

Hyligan Іронічний

Єссс:good:

• Подобається Подобається x 2
  7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ну, не знаю, не знаю... Кому з того йэсссу користь, а кому шкода.
    Я до стрийських бариг-промтоварників, в більшості своїй "щирих і свідомих", заказую дорогу всім і назавжди. Ціни навіть вищі, аніж у Герегеному Епіцентрі. А якість у кращому разі така сама. Який дурень до них ходить, я навіть не уявляю!?
    Натомість будівельних магазинів і магазинчиків, де і якість, і гарантія, і система знижок, і дисконтні картки, і людські ціни - тьма. А ще й тепло, сухо, освітлено... Геть бариг!!! Дайош цивілізовану торгівлю!!!

8. IgorLvivM

Це той випадок, коли треба щось зробити. Хоч трішки напружитись.
    Я раніше був частим відвідувачем львівського Епіцентру. Асортимент, ціни, акції та розпродажі, ще й географічно він неподалік роботи. Так, тепер розпорошуюсь на інші магазини. Може бути і два, і три. Але я з тих, що не чекають, поки "тося зробит" і принесе на блюдечку.

9. VasMT

Ніколи не був прихильником Епіцентру. Як і Нової лінії. Як і Практикеру.
    І мені вшістко, хто там за ними стоїь і хто їхній власник, якщо їхня продукція не відповідає цінам.
    В більшості своїй навіть інструмент відомих брендів йде або третьокраїнний, або взагалі фальсифікований. За дуже рідкими виключеннями.
    Що в цих маркетах варте уваги, то це шурупи-дюбелі та матеріали для ремонту. Готова продукція, будь-яка, дорога, або поганої якості.
    Тому ПР тут ні до чого.

10. Bambook

Василю, чого офтопите? Тут про бойкот бізнесів ПР - з конкретних підстав.
    Можливостей поговорити про ціну і якість купа в інших темах.

11. Gron

Gron тафгай

Ги.
    А юра не кришує всю митницю та з кумом овочем не ділеться ?
    Звісно не дочого.
    Святі курва.

---------- Додано в 13:07 ---------- Попередній допис був написаний в 13:01 ----------

Теж не все так просто з базарами
    Ви знаєте кому вони належать
    А той у кого купуєте може за комуняк чи пр завжди голосує, а ковбасу добру робить.

12. VasMT

Вважайте, що я Герегу бойкочу від дня заснування Епіцентрів.... :)))

А Ви від свого генератора електрику берете, аби комп працював, чи все ж таки користуєтесь ворожою VS Energy?

13. Bulavka

Bulavka Active Member

В переліку банків в кінці дуже тонкий натяк на те, що Приват і Аваль не є власністю регіоналів. Посміхнуло.

14. Bambook

15. biruk

biruk Well-Known Member

К этому списку надо добавить ещё газ и уголь, который добывается на Юго-востоке. Надо отказаться от пользования ихними энергоносителями. Там же все регионалы. Нечего их кормить. Как раз настало то время, когда надо всем показать, что Зап. Украина может спокойно прожить и без Юго-востока.

16. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Сів під ранкову каву за фотошоп. Отаке вийшло :)

• Подобається Подобається x 3
  17. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Непогано, але "Є" читається як "Е".

18. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

такий шрифт. там поруч є буква Е, видно різницю

galaxy SIII

19. IgorLvivM

Дякую. Я б і не знав! А так - встиг. Був під Новою Лінією.

• Подобається Подобається x 2
  20. ricardo

ricardo Well-Known Member

І я долучився. Загалом ще й дешевше вийшло. Бо в ЕЦ доставка була б 140 грв, а так мені хлопці безкоштовно довезли. У Гереги буде на 4650 грв менше.

а де твій аватар? :)