Жанр: драма, трилер, жахи, фантастика, екшн Рік: 2013 Країна: США, Мальта Тривалість: 1:41:22 Режисер: Марк Форстер В ролях: Бред Пітт, Меттью Фокс, Девід Морс, Джеймс Бедж Дейл Особисте враження: Сьогодні ходила в кіно на цей фільм. Класичний фільм про зомбаків, тому любителям зомбі апокаліпсису рекомендую переглянути ще й цю версію кінця світу (а зомбаки в 3Д то взагалі круть - були такі моменти, що я реально в кріслі підскакувала). До оскомини банальний сюжет - на волю виривається вірус, який вражає людей, ті робляться скаженими, кусають інших і покусані перетворюються на зомбі. Епідемія блискавично поширюється світом, вбиваючи практично все людство. Єдина надія лишень на Джері (Бреда Піта)-співробітника ООН, якому доручено знайти, звідки ж поширилася інфекція і як її можна здолати. Класна операторська робота, дуже динамічні зйомки, дуже реалістичні зомбаки, прикольна постапокаліптична картинка ну і нетиповий кінець без хепі-енду - фільм для перегляду один раз у кіно в ЗД (вдома на компі не той ефект).
Цікаво, якщо через таку надмірну популяризацію і романтизацію апокаліпсису, якісь вчені-аматори вирішать дійсно створити такий вірус
досить так в очі вдарився епізодж в Ізраілі , ..... от наперед стіну побудували, налагодили карантинну зону ...і прогавили гірку зомбі у себе під стіною .... ну вже так надумано. а друге , це після крушіння літака піша прогулянка в невідомому напрямку, і рівно перед ворітьми втрата свідомомсті .... впринципі там таких моментів було вдосталь .... жаль звичайно.
Про Їзраїль, до речі, кумедно - як на мене, америкоси досить класно під****и арабів (хто бачив фільм-зомбі реагували на надто голосні звуки. Хто голосно волав свої пісні? Правильно, арабські біженці). Тобто в тому епізоді криється глибока суть, як на мене.
В кінотеатрі нажаль не зміг насолодитися тим фільмо, проте дочекавшись в хорошій якості та "дубляжі". Висновок - мені фільм дуже сподобався (ну дуже люблю про зомбаків фільми), особливо на фоні того "трешаку", який виходить останнім часом про зомбі.
Я його ше в суботу помпанув, подивився початок, середину і кінець і зразу видалив, шоб місце на диску не займав.