Всемирный конгресс украинцев требует от Польши извинения за акцию "Висла"

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Дядя Ваня, 30 січ 2007.

1. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Відповідь: Всемирный конгресс украинцев требует от Польши извинения за акцию "Висла"

Вам берізки не подобаються? І невже берізок на території України не було до того, як їх кляті москалі не посадили?:cool: Незрозуміло, чому Ви відчуваєте себе "замордованим". Неприємне, мабуть, відчуття, можна тільки поспівчувати. Але зрозумійте, жителі Південно-східних та Центральних земель України такими себе не відчувають. І вони ні до кого у квартиру не вселялися, вони ТУТ жили, живуть і будуть жити. Чому Ви нав"язуєте їм свої комплекси? На мою думку, необхідно поважати один одного, ми ж у одній "квартирі" живемо.

2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Відповідь: Всемирный конгресс украинцев требует от Польши извинения за акцию "Висла"

1.Берези.Мені навіть незручно повторювати n-ний раз: "щоб не прийшли знову, і не казали, шо тут іх родіна"
    2. Замордованим відчуваю нарід український.
    3. "ні до кого у квартиру не вселялися, вони ТУТ жили". ТАК, хто - тут, хто - там, різне було, але...
    У 80-х роках ми з мамою проходили (в Києві) повз Оперний. Мама показала мені у кутовому будинку зліва вікна: "ось там була наша квартира. У 39-му з неї нас з мамою, лише в одязі, викинули після арешту батька... А в 44-му вдалося випросити мою фарфорову ляльку, більше нічого не дали...".
    Діда мого, грушев'янця, не стало у тому ж 39-му (о.Адак на р. Усі, республіка Комі). А мама до 56-го жила в Янові (не пускали в місто).
    Знаєте, на Володимирській 35 (там зараз приймальна СБУ) було колись приміщення ВУАН. Так от, залишилася фотографія діда, зроблена в цьому домі. Мама пізнала той кабінет по рисунку на стінах, довго плакала.

Те, що Ви, Степанич, вважаєте (називаєте) "комплексом", то для мене, це - пам'ять. ТАКа ж недобра пам'ять, як і про деяких дохтОрів. ;)
    Не поважаю безпам'ятних і брехунів.
    А "Собаче серце" пам'ятаєте, уплотнітєлєй ?
    (наспівуючи):
    А в комнатах наших
    сідят камісса-а-ари...

• Подобається Подобається x 1
  3. Ivan

Ivan Well-Known Member

Круто! Історично-філологічна секція ВУАН... :o

4. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Хороша відповідь, жалкую, що тільки зараз прочитав. Розумієте, Левандівка, на мій погляд ви плутаєте поняття росіянин (руський точніше) і більшовик. Це як копати звідси і до обіда. Руський, як і українець, - національності. Більшовики - інтернаціональне поняття. Більшовиками були як росіяни, так і українці, так і етс. Не будете ж Ви стверджувати, що Вашу сім"ю переслідували виключно руські. Насправді російський народ постраждав від більшовизма не менше, а може і більше (хоча таке порівняння і неможливе, але для розуміння) українського. У тому ж згаданому Вами "Собачьем сердце" як раз не про українців мова.

Що ж стосується Ваших натяків щодо "дохтОрів", "безпам"ятних", "брехунів", яких Ви не поважаете... це Ваша справа. Я ж просто зроблю висновки стосовно Вашої особистості.

5. levandivka

Я :eek:
    Вибачте, а проаналізуйте, якщо не ліниво, переконання "руських" (язиччних, годино-поясних і інш.) учасників ЛФ.:D :D :D
    Як там у кіно казали?
    "Брига-а-ада!" ;)
    Мій львівський дядечко виріс у російськомовній сім'ї (доречі і я, найперше ,мову вчив там). Але живе він в Україні, українським життям, вчить українських студентів.
    Його рідний брат з совєтів живе у Ризі. Статус "нє гра" йому не загрожує, мову латиську вивчив тоді. хоча був партійцем на заводику типу VEF.
    Доньку видав за чеченця (ризького).
    Так от, навряд чи знайдеться бажаючий назвати ("сплутати" у Вашій версії) їх більшовиками/русічами.
    Ви мене розумієте ;) ?
    А "натяків про дохторів" не існує (може, це Ваш комплекс:o ): є цілком конкретні придурки в системі, які заподіяли мені шкоди.
    Те саме про брехунів. ;)

6. Відповідь: Всемирный конгресс украинцев требует от Польши извинения за акцию "Висла"

О! Та самая, про Песцов... Поток сознания, сэр? Или Вы сами действительно видите внутреннюю (логическую) связь между различными частями своего сообщения?

Хм... У Вас нет случайно брата в Киеве по имени Борис?:D

7. levandivka

Я сподіваюся, що Степаныч, котрому я відповідав з цитатою, пам'ятає про що мова. А ні - перепитати можна.;)

а де твій аватар? :)