Все що стосується маркетингу. Його значення для суб'єктів господарювання сьогодні

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем Dolar, 2 чер 2007.

1. Forpost

Forpost Стоїк

Відповідь: Все що стосується маркетингу. Його значення для суб'єктів господарювання с

щоби не копати траншеї власноруч

2. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

Відповідь: Все що стосується маркетингу. Його значення для суб'єктів господарювання с

траншеї - теж бездумно, звідси і до вечора, копати не можна....
    "шо то за фірма, вічно в неї пропадає інет!!!" - і чуваг на екскаваторі усміхається....
    "У вас є хороший провайдер? тоді ми їдемо до вас!"

• Подобається Подобається x 1
  3. Десант

Десант миється в бані

Піздабол прівет!!!!:crazy: Я зразу кажу до Долара я немаю ніякого відношення!!!!!!!!
    Ти підер гнойний.
    Та Ольга Анатоліївна тебе за такі слова заставить свою мочу хлебтати ясно гавномордий...
    Ти пішька непобрита сметаною залита...
    Коли ти говориш ти сам себе ображаєш - бо пітухи такі як ти нормально думати і розмовляти не вміють.
    Якщо поглянути на цю ситуацію то в комплексі можна визначити три основні шляхи розв"язку цієї ситуації:
    1) Я просто не буду зважати на твої з Шреком залишені смислу блеєння...
    2) Найпростіший варіант - я тебе нах в гівно розітру і підлию ним :suicide: вазони:bazar:
    3) Мене забанять і я більше(принаймні з цього нік-нейму) не буду чути смороду ваших клавіатур...

4. SerhijS

SerhijS Well-Known Member

Мда… сильно дах ламануло у хлопака:8: я підозрюю після навчання у легендарної Ольги Анатоліївни.

В такому стані залишився єдиний шлях… :suicide:

5. afterstep

жаль, що в реалі зустріч неможлива ;)

6. YelloWS

YelloWS Well-Known Member

Мда, бачу значення маркетингу для суб'єктів господарювання просто величезне, якщо нарід так хвилюється в ході дискусії

• Подобається Подобається x 1
  7. andi

andi Well-Known Member

Хлопці-молодці, (Долар, Десант і т.п.) Ваші виступи мало того, що порушують правила форуму, вони розкривають всю Вашу сутність і пізнання з широкої області предметів і наук, завдяки вивченню яких ви отримуєте "корочку" і звання Спеціаліста в Вашій галузі...

тільки маркетинг тут вже дійсно ні до чого....
    а хоча можна було б і поговорити більш-менш... знайти якісь спільні ідеї,
    поділитися думками.
    та після Ваших останніх повідомлень - все зрозуміло! :/

8. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

а це завдання менеджменту

9. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

а суть вся у інтелігентності (це так навіялося з іншої гілки). Інтелігентна людина ніколи не дозволила б собі таких "бзіків".
    Чувак хотів щось донести про маркетинг і або знань замало виявилося, або терпіння...

10. afterstep

яке барвисте порівняння... "сморід клавіатур лине з цього нікнейму..." - майже поезія. Я б дійсно не проти зустрітися в реалі. Якщо людина видає ткі барвисті фрази - то ще не все втрачено ;) лаятися можна і без мату, а маркетинг - його з часом також можна вивчити, якщо є клепка в голові... Судячи по зворотах - ніби є, лише занедбана, припала пилюкою...

11. YelloWS

YelloWS Well-Known Member

тема дійсно хороша, а от культури не вистачає....
    Пропоную абстрагуватися від попердніх образ і продовжити нормальну дискусію!!!

12. afterstep

немає сенсу. Хіба - відкрити нову гілку і дати більш-менш змістовну назву....
    А балакати на тему "Вода, її значення та роль у флорі та фауні землі, геологічні впливи та сезонність течій, і прояви величі водної стихії в сьогоденні" - не думаю що цікаво....
    --
    Краще звузити тему до "Руху рідин у циліндричних посудинах під дією вертикальних навантажень"

а де твій аватар? :)