Все що стосується маркетингу. Його значення для суб'єктів господарювання сьогодні

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем Dolar, 2 чер 2007.

1. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

Відповідь: Все що стосується маркетингу. Його значення для суб'єктів господарювання с

юначе - гляньте ще раз у свої підручники. Уважно читайте, "не минайте ані титли, ніже тії коми"...
    Акциз - це податок. Гральні автомати менш прибуткові, ніж алкоголь. Це - аксіоми.
    Тепер кілька слів стосовно термінології. Собівартість і кошторис - то різні речі. Просто різні. Але кошторис можна використати для розрахунку планової собівартості.
    --
    Стосовно пропозиції по "маркетингу алкоголю" - спираючись на надану мною інформацію, а також черпаючи необхідні числові константи з інету, ви можете порівняти маркетингову політику "Хортиці", "біленької", "неміроФФа" та якоїсь регіональної (своєї місцевої для прикладу) горілки. А також порівняти рівень цін на продукцію. Саме той аналіз6 про який ви говорили...
    --
    Чи ви "вузький" маркетолог? то назвіть свою галузь - будемо задавати конкретні питання там ;)

• Подобається Подобається x 1
  2. Forpost

Forpost Стоїк

Відповідь: Все що стосується маркетингу. Його значення для суб'єктів господарювання с

ПДВ

3. Forpost

Forpost Стоїк

шел бы Вы голуба в ЦПШа

4. Forpost

Forpost Стоїк

Я теж як з Вашим рівнем освіти отриманим від
    Ольги Анатоліївни Пробоїв нам туть мозги парите

5. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Та шо з морозивом... Люблю я його, особливо найпростіший Пломбір в стаканчику, в спеку... :shy:
    Типових ситуацій - десятки. Мені особливо одна "сподобалась", коли ото недавно до Львова їздив: магазинчик в центрі, холодильники з льодами зразу коло входу. Заходжу, відкриваю холодильник, беру морозиво, йду розраховуватись. За касою баба-тумбочка(соррі, інакше не скажеш), міщанка(з сільських рогулів, і тепер вже буцім львівшька пані. Деколи краще мати справу з справжніми селянами, такі приємні бабусі-одуванчики на базарі попадаються...:rolleyes: ), зі схрещиними на грудях руками. Вона до мене: "А ви спиталися, чи можна відкрити?!". Відповідаю "нє-а", бо не питався. І цьотка мені, покупцеві, роздратовано каже. Дослівно: "А якби я такво до вас до хати зайшла і зразу холодильник втворила, то шо би ви мені сказали, га?! Знаєте, кіко вас таких "відкривачок" за день тутво ходит...":D
    Ну і я мовчки поклав "Пломбір" назад і вийшов.:)

• Подобається Подобається x 2
  6. afterstep

бажано таки з адресами ;) мене ця тема цікавить ;)
    Також - цікавить, де б ви купили морозиво - в супермаркеті, чи в магазинчику коло хати (бо кількість "стихійних" лотків різко зменшується;) ) з вказанням району Львова....

7. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Та в кіоску коло дому купив би. Поки в супермаркеті в черзі вистоїш, з морозива нічого не залишиться.

8. Dolar

Dolar миється в бані

Ну ви всі і придурки!!! Нафіг вам маркетингу, краще про морозиво поговоримо, це цікавіше! Може краще треба було назвати тему Кулінарія!!
    Барани кароче, ніфіга не петрають, а розумними хочуть себе показати!!! А я думав...
    Ще одне:Хто на цьому форумі, на відміну від цих вундеркіндів, хоч щось петрає в економіці прочитайте будь ласка, що писав я, а що вони і зробіть висновки. Тут я так зрозумів головне набарати очки, здобувати бали!!!
    Щасливо вам залишатися!!! Вважайте і далі що маркетинг - це фуфло і т. ін.
    Відписуйте собі на здоров'я, вважайте, що пишете самі собі, мене ви більше тут не побачити!!! Чао!!! Мудрагелі блін!!!!!!!!

9. afterstep

сподіваюся, що саме так і буде ;) до речі - таки підівчи українську мову - мо', знадобиться колись... Маркетингові звіти складати...

такого ніхто не казав - але ж якщо воно мови не знати, та не вміти читати - то ще й не таке примаритися може....

10. Forpost

Forpost Стоїк

Какао!!!

11. andi

andi Well-Known Member

м-да...............
    і чого його так прорвало? .............:)

12. Forpost

Forpost Стоїк

від

Ольги Анатоліївни Пробоїв

13. andi

andi Well-Known Member

:D............ а часом А.Сміт не був присутній?

14. afterstep

Підозрюю, що викладачка дійсно хороша ;) хоча б привила фанатичну любов до свого предмету ;) може, в декого ця любов з часом трансформується в реальні знання ;)

15. SerhijS

SerhijS Well-Known Member

Уявляю цього «маркетолога» в розмові з клієтом:crazy:

В будь який підвал зайди, там «маркетологів» та «економістоів» навчають.:8: Потім приходе таке чудо яке тупо завчилона пару книжок на роботу…
    Я з принципу не беру людей з вищою освітою, мені легше навчити якогось слюсаря ніж перевчати різних «маркетологів» чи не дай боже «економістів».:suicide:

16. afterstep

в мене теж вища освіта ;)
    питання не в вищій освіті - в апломбі. Людина, в якої дійсно системні значні знання - рідко говорить (читайте - ніколи) з апломбом. Бо їй того не треба. Не треба зовнішніх понтів і комусь щось доказувати...

17. SerhijS

Я Вас вітаю. Чесно. :)
    Який відсоток йде «вчитися» заради знань, а не за «дипльомом»?
    Ще менший відсоток закінчуючи навчання мають щось корисне в макітрі.

Якраз в ній рідненькій. :)
    Сама система націлена не на результат, а на тупе зазубрювання.

Це не залежить від освіти.

18. Forpost

Forpost Стоїк

це залежить від рівня освіти, таких керівників я зустрічав своєму житті.нічого не можуть, нічого не хочуть ,підбирають звичайних людей щоб ними керувати....неневиджу

19. SerhijS

А що взагалі освіта?
    Школа - ВНЗ?
    Чи може прагнення людини до знань?
    Хоча ми вже відійшли від теми «маркетолога»

20. afterstep

це залежить від викладача. Тобто - від "системи" освіти (в вузі).
    Ну, для прикладу, перекликається з приказкою "який тебе дурний піп хрестив?!"
    Викладач/освіта має дати загальне уявлення (кістяк) про предмет, і навчити працювати з літературою. В основному - викладається "кулеподібна модель коня в вакуумі", а вже потім випускник має застосувати отримані знання та додаткову літературу6 зустрівши реального коня на практиці...

а де твій аватар? :)