І де таких, якщо можете запропонувати, пошукати? Хто ще настільки звихнутий на правельності, як не технарі-господарники (що, як, чому, як зробити, що в першу чергу - це не перші слова політиків...)
Незалежне вік кого? Мусить бути як мінмум залежна від правителя аби він мав важелі впливу аби адаптувати всю країну під ситуацію в світі і всередині країни. А ситуація та постійно міняється. "незалежна" не значить "хороша" А "порядок" не означає "рівноправя". А певно крім Сталіна таке ніхто інший забезпечити не зможе? Думаю було багато таких керівників. Ну так ви дорослі тут всі, а я дітьо нерозумне. Чо ж я і моя сімя за -дцять років не можемо позволити союі купити машину чи квартиру? Та ж вроді не лінтяї . Дорослі потітикани - зробіть мені щастя будьласка
Як гарно сказано! Зразу на думку прийшов Пасічник зі своєю силою... І тотим- "знаю, вмію, можу..." І тут різкий поворот на 180-ть . І фсьо прАпало...
То не сила, то швидше статевий потяг . ---------- Додано в 21:32 ---------- Попередній допис був написаний в 21:27 ---------- Чим на мою думку відрізняється хороший керівник від поганого. Хороший - думає як би ток зробити добре всім шоб вони файно працювали і заробили для нього багато-багато. І при тому не забили його за то шо він ними керує так як треба для всіх, а не так як вони того хочуть. Поганий думає як би то так зробити шоб у всіх по трошка вкрасти і шоб йому було добре, а інші не забили його за то шо у нього більше всіх . Тото перший - володар - а другий злочинець. А різниця то між ними маленька - методи досягення власного благополуччя.
Як це адаптувати? Під себе? Он, один вже адаптує - і Конституція йому не закон. Щось ви не те росказуєте. Патерналізм чистої води. Дорослішайте. Лише одна людина у світі здатна вирішити усі ваші проблеми якнайкраще - подивіться у дзеркало, вона там.
А шо на даний момент нема в нас людини чи політичної сили яка б діяла по першому принципу - ну то шо ж вдієш. Як сказала І тільки одиниці з нас можуть керувати такими складними речами як країна. То поскільки вони і справді розумні то розуміють шо легше шукати порядку де інде, аніж боротися з місцевим криміналом при владі. Я реально не бачу виходу з ситуації.
Певно марно. Але ви мабуть ніколи не намагалися керувати людьми і ніколи не пробували аналізувати поведінку колективу. Тому і вірите у своє громадянське суспільство. А я вірю в людей, які його організовують і скеровують
Був би з вами майже згоден якби не слово "усі". Ні ви ні я не можемо рішити усі всої проблеми. Навіть свої. То чого ми ліземо рішати проблеми країни? Бачте, якшо станеться неймовірне і ми всі забємо на політику (ну припустимо шо ми в казці і таке можливо). То їм (політикам) не залишеться жодного методу боротьби за вдладу крім як відстріл один одних. А як на мене то то самий швидкий і ефективний метод порятунку держави . Крім того то дуже достойний метод боротьби за владу. Один з найдавніших. І держави тоді (коли володаря визначали саме так) були доволі міцними. ---------- Додано в 21:53 ---------- Попередній допис був написаний в 21:51 ---------- Звісно різні. В мотиваціях малого колективу розібратися набагато простіше, а отже і керувати ним просто. А тут держава. Тут треба так маніпулювати шоб комар носа не підточив.
Тю на вас. Та яка війна. Та якшо всі на політику і владу забють то хто ж воювати схоче. Банальний мєждусобойчик. Свято для кіллерів. Бачте ми (громадяни) на таке не здатні бо маєм яку-не яку а совість. А вони і так кожного року доводять тисячі бідних і старих до голодної смерті на вулицях (квартиру то шахраї забрали, чи знесли гуртожиток нафік під будівництво готелю). то якшо одні других повибивають то від того біди великої не буде ні нам ні їх совісті.
. Було б добре, але якшо вони ше і між собою домовляться то нам вообще хана. А з нами вони і так домовлятися не стануть. В них же влада і силові структури,а в нас ремесла і плуг. Хто такі переговори де видів.
Іноді людьми рухає і ірраціональне...Може так і повинно бути... А чим демократія суперечить британській чи голандській конституційній монархії? І не потрібно. Потрібні лише рівні права. Свого часу японців вчив демократії черевик американського зольдата, як і німців, до речі. такий собі будда, що спостерігає за розбурханим людським мурашником. Сам себе не похвалиш - як обпльований будеш... Всі технарі, яких я зустрічав в своєму житті були невігласами в гуманітарних питаннях. Але суспільство - це сукупність живих і мислячих істот, а не шурупчиків, гвинтиків і гайочок. В Чехії президентом був драматург Вацлав Гавел...І що? Поганим керманичем країни був? А актор Рональд Рейган? Без гуманітарних знань в політиці робити нічого... Це загальні слова, що не несуть конкретики...Головне, як це влаштувати найкращим чином. ---------- Додано в 23:54 ---------- Попередній допис був написаний в 23:43 ---------- Ні в якому разі!!! Вона повинна бути залежна лише від ЗАКОНІВ і баста! Електрик Валенса зумів, драматург Гавел зумів. Навіть невіглас Буш молодший зумів таки, бо обирався два рази...Може не в людях справа, а в системі і в політичному невігластві більшості населення України? Але переможець буде "імєть" "забівшеє" бидло в "збоченській манері".
Дуже добре - не будуть перейматися політикою а почнуть думати - ЯК побудувати в Львові метро, ЯК зробити розділення сміття на види, ЯК повинна працювати система страхування старості, ЯК покращити умови життя людей, щоб зросла продуктивність... Не зустрічав спеців-технарів, які переймаються дачами, тачками, шмутками, іншими понтами. А всі чудові витвори сучасності саме ними і зроблені. А то бігають всі за імпортрним, хоч наших Короленків стравили по сибірах... Я за прогрес, скільки би це не коштувало $... Бо будь-яка річ, що працює надійно рано чи пізно себе окупить.
Звичайно, всі вони святі. Такі собі скуйовджені "самодєлкіни", які весь час носяться з винаходами і не помічають нічого навкруги. І не люблять ні попоїсти, ні жінок...Німб у них над головою не помічали?