Все про ВИБОРИ і НАДІЇ.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Oko, 5 жов 2010.

?

Якій партії ви довіряєте?

Голосування закрито 4 лис 2010.
  1. Партія регіонів

6,0%
  2. Партія Юлії Тимошенко

16,0%
  3. Нові політичні партії

36,0%
  4. Проти всіх

42,0%
  1. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Де про Росію!? Я ж написав чітко - "кремлівська пропаганда". Нічого істинно російського - порядності, благородства, честі - там немає.

Якщо ви помітили, я ніколи не захищав націоналізм, тим більше - нацизм, бо вважаю, що жодної заслуги людині його національність не дає. Жодної переваги людині тієї чи іншої національності їх національнсть давати не повинна. Це ж елементарно. А нацисти трапляються скрізь - і в Росії, та, мабуть, і тут. Я на українських форумах - нацистів не зустрічав, тобто тих людей, хто виправдовував би Гітлера, наприклад. Хоча... Я не так багато буваю на форумах. Киньте в приват посилання, схожу гляну, якщо такі є - чим вони пояснюють свої "переконання".

• Подобається Подобається x 6
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це він про парад вишиванок. Наштиняв хоч сокиру вішай.

• Подобається Подобається x 1
  3. kym

kym Well-Known Member

Ви шановний теж не путайте... в мунулій пятирічці Фітіль два роки керував, а 170 дурачків з Сходу у верховній Раді все блокували.... так влади хотіли от і був бардак... тільки вини ПР в тому бардаку рівно стільки скільки і у так званих демократів... так що обоє рябоє. І на Вас списати можна.

• Подобається Подобається x 3
  4. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Але факт, вона дає переваги. Те, чого людина не досяга власним розвитком, сє досяга розвитком суспільства, колективним досягненням нації, власного народу. Якщо Ви будете представником негроїдної раси десь там в Анголі, то думаю панські розумові досягнення будуть набагато менші ;). Це ж елементарно. Отже, Ваше кредо неправдіве. :)

• Подобається Подобається x 2
  5. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Відвідайте форум "Свободи";).

6. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Нагадаю, що Обама - негр, внук знахаря-африканця. Дурним його не називають навіть вороги.

---------- Додано в 06:50 ---------- Попередній допис був написаний в 06:48 ----------

Не маю анінайменшого бажання - вважаю їх провладними провокаторами, які запрограмовано формують "імідж національної демократії", тобто вже скомпрометували і продовжують компрометувати демократичний рух в Україні.

• Подобається Подобається x 7
  7. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Думаю, що не варто. Трата часу. Можете прочитати тут переконання тих, хто захищає Сталіна. Аргументи на користь Гітлера мають бути абсолютно тотожними. Якщо такі виправдовувачі є. На щастя їх вилікували. Чого не скажете про оправдовувачів Сталіна.

• Подобається Подобається x 7
  8. kym

kym Well-Known Member

Якщо про вибори то тре голоосувати за тих хто має таку програму:

9. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

В яблучко;).

10. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Маленькі маленькі чєловєчки :). Скільки вам не говори, а ви всеодно вдягаєте на руки і ноги зашморги з довгими нитками і позволяєте вами маніпуляювати як лялькою в театрі :)

11. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Ці інтонації Олє Лукойє мені, на жаль, незрозумілі.
    =================================

ЗА ЩО БОРОЛИСЬ КОМУНІСТИ - НА ТЕ І НАПОРОЛИСЬ.

12. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

:). То не вам персонально :).
    Поясніть мені хоть хтось за шо східняки сперечаються з західняками, комуністи з демократами.
    Певно і ті і ті хочуть жити краще? А сперечаються як то ліпше зробити (вони так думають)?
    А тепер поясніть мені за шо сперечаються регіони і нунс чи бют чи решта?
    Шось мені підсказує шо не за краще життя. А тепер подумайте за шо ви реально сперечаєтеся. Як на мене то за то кому зробити краще життя нунсівцям, бютівцям чи регіоналам ? :))) :))) :))). Воно того варте?

13. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Поясніть тоді, о премудрий, яким ви бачите шлях України до кращого життя?

Я бачу так: голосувати за тих, хто забезпечує свободу слова, розвиток демократії, рівність громадян України, європейський курс. Інших варіантів, крім іти на чесні вибори і голосувати, я не знаю. Нагадаю, Помаранчева еволюція хотіла тільки чесних виборів, можливо, за це її називали "антиросійською". :)))

Ваш варіант?

Останнє редагування: 13 жов 2010
  14. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Нашо вам свобода слова якшо вам не потрібно буде ні до кого апелювати і нікого принижувати?
    Не подобається мені такий державний устрій. Чим справедлива демократія краща справедливої монархії?
    З громадянами марсу, задзеркалля та іншими казковими персонажами. :)))
    Ніколи рівності не було і не буде :)
    А чим вам Японія не вгодила?

Звідки ви взяли шо я його бачу?
    А чого ви думаєте шо я його щукаю?

Я просто з задоволенням споглядаю за тим як кожен індивідуум думає шо політика то його і для нього і він може змінити джолю країни будучи лише її громадянином (особливо демократичними методами).
    А іронія моя...... ну так може би і сміявся, тільки то не смішно. А коли не годен сміятися треба іронізувати. :)

Мене більше цікавить як би то купити собі будиночок біля лісу, або хоть і в місті, але шоб рядом парк великий посадити. Люблю знаєте дерева. А мені в тому не поможе ані свобода слова, ані Європа ані жодна політична партія. А рівність - добре шо її нема, бо я і так кращий і розумніший ніж загальна маса сліпих політиканів. Нашо мені рівність з ними :)

А якшо вже говорити серйозно і без стьобу - то я хочу елементарну річ - шоб був нормальний закон і шоб були механізми по його примусовому застосуванні.
    Шоб то шо я можу для себе здобути чесним методом і важкою працею ніхто в мене не відібрав. А хто буде забезпечувати дотримання того закону мені байдуже.
    Ви ж ніхто не просите законності. Ви ж всі боретеся за ідею (праву, ліву, голубу, рожеву).
    Пошо вам та ідея і історична правда. Аби був порядок. То і свобода слова буде нафік не потрібна бо не буде про шо кричати і чого вимагати.

А поскільки я не бачу жодної сили яка б мала і бажання і можливість забезпечити дотриманню закону - то сподіваюся альбо на Українського супермена, який зробить державний переворот і залишиться довічним єдиноосібним і справедливим правителем всія України або і справді на інопланетян, які привезуть з собою стільки багатства шо в нас вже нікому красти не доведеться.

Останнє редагування: 13 жов 2010
  15. Svjato

Svjato Well-Known Member

Владу треба віддати в руки технарям. Нехай вони керують. А то бажаючих балакати багато, а зробити щось - кіт наплакав. Прямо як в анекдоті:

---------- Додано в 20:45 ---------- Попередній допис був написаний в 20:43 ----------

Один вибирається - один відповідає...(Як казала Юлька - ви визначіться - президентська республіка чи парламентська...) А то з тими противагами - щука, рак та лебідь - вже достали...

16. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Упаси Боже. Нема нічого небезпечнішого і жалюгідного чим людина, яка займається не своєю справою. Владу потрібно віддавати менеджерам (чи як то казали - господарникам). Але господарник то зазвичай людина добре, от йому всяке бидло на голову і лізе. от якби господарник з власним гавтоватом і армією вірних солдатів.

Власе тому мені і бридкувато дивитися як люди (ми з вами), які не мають повної картини того шо відбувається у владі, світі, економіці, і які не мають жодного поняття в питаннях дипломатії і управління (бодай працівниками одного відділу - не то шоб підприємства), думають шо вони нєі....ццо політики і знають як буде країні краще. Я навіть не задаюся таким питанням бо то не моя справа - я не менеджер і не дипломат і не керівник. Хай державою керують ті хто вміють, А вміють ті хто сильніші. Бо раз вони пробилися вгору то значить вони вміють. А якшо в гору пробилися бандити (шо ми з вами і наблюдаємо), то прості люди не можуть зробити анічогісінько крім повстання. А от повстання я не хочу. Сильно багато смертей і заради чого?

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Яким ще технарям?:wacko: Від технарів в інститутах більше користі, ніж в уряді. А взагалі в нас був уже Кучмарик - він раніше ракети робив.

18. Svjato

Svjato Well-Known Member

:haha:.........

---------- Додано в 20:49 ---------- Попередній допис був написаний в 20:48 ----------

Трендів він про політику партії, а не ракети робив...

---------- Додано в 20:52 ---------- Попередній допис був написаний в 20:49 ----------

А я про що? А то ради, ради, ради...

---------- Додано в 20:54 ---------- Попередній допис був написаний в 20:52 ----------

тільки технар може таке придумати...

19. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Таке може придумати люба адекватна людина, якшо її не перреконувати в тому шо їй потрібен не порядок а партія "Х" чи "східнозахідний" напрямок інтеграції в Європо-Російське іго.
    першопричину "держави" забули :).
    Порядок в середині і захист від зовнішніх ворогів. А не ідея і інтеграція.

20. Ома

Ома Дуже важлива персона

Ми нерозумні діти і тільки розумний цар-батюшка зможе нами керувати.Це позавчорашній день. Пора вже дорослішати.
    Сталін якраз підходить.

Ви були неуважні, чи не зрозуміли.
    Однією із характеристик демократії є незалежна судова система.

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)