А хто піде до суду, якшо така фірма подасть на форум чи на того хто таке написав позов? Це ж паплюження фірми і її бренду.
Так ну я бачу що тяжко пояснити. Ну людина яка працює чи шукає роботу рік точно знає що допускати а що ні. Ну що це за компанія яка пише. Менеджер. Микола Петрович моб. Дзвониш. Не даю інформацію ви приходіть. ЦЕ рахується нормальним?
Ну повимагаєте. ну вам пообіцяють. І шо далі ? Мені справді дуже смішно. А по вашому народ не в курсі шо таке тяньші і як в нас пропонують роботу в газетак. Я ніколи не шукав так роботу і то знаю. А якшо хтось не в курсі то йому і форум не поможе. В нас за шахрайство передбачена кримінальна відповідальність і тим має займатися не окремий орган, а то безпосередньо робота міліції. Новий орган нічо не дасть. Тільки бюрократів більше стане і їх виробники годувати мусять. ---------- Додано в 21:26 ---------- Попередній допис був написаний в 21:26 ---------- А шо винуватий ваш магазин чи яка інша дошка оголошень?
ЦЕ не паплюження це висловлення своєї точки зору і хватає сидіти в кутках і думати. Ой дак добре вони мене лаханули та щей не заплатили. Все я жасливчик бо добре що мене не вбили. Це просто блюзнірство. А контролюючі органи хай перевіряють. Це компанії хай бояться. Мене тут з компанії яка мені не заплатила. дзвонили і просили щоб я не давай інформацію про них. Я сказав я буду вирішувати. І хай знають що мені їх думка до одного місця. Треба людьми бути. ---------- Додано в 20:28 ---------- Попередній допис був написаний в 20:27 ---------- А дальше виступають вони ж. Що тяжко прийти на їх виступ і сказати при всіх. Я Петров Іванович. Ви коли йшли обіцяли те то і те то. Я заявляю при всіх Ви нічого не зробиги. Ви нікчемний кандидат. Ганьба Вам.
А помойму це елементарно можна кваліфікувати як наклеп. Ну так в міліцію - хай розбираються. Нашо тут ше якась проміжна інстанція Шось не віриться. Якшо їм то важливо то чо вони не заплатили ---------- Додано в 21:30 ---------- Попередній допис був написаний в 21:30 ---------- Так їм же зараз це на кожнім кроці всі говорять. І шо? Який ефект?
Так в тому той річ що вони зараз ничкуються і розводять. Різні назви вже не Тяньші а Інститут бізнесу. Щоб народ фільтрував. Так і без Тяньші є купа фірм. От Добра книга. Як гарно звучить а насправді що! Ну в нас міліция кришує їх. Що ним займатись на себе треба брати відповідальність. А не казати то до мене не відноситься. Це все тому що органи ніхто ж не контролює. От основна причина в тому що от Ви коли ви думаєте ну все створили все буду спокійним ні от коли створили от тут і ще більший контроль. От і різниця між европейським і нашим. Хоч ні мми не суспільство. Ну вони цю інформацію надають. От я собі уявляю якщо б я мав газету і випускав постійно з неба взяті оголошення. За що люди платять як мінімум 3 грн. за басні дяді Феді.
У вас я психологія раба. Ви хочете шось отримати від свого начальника (кандидата, депутата, президента). Ви чекаєте поки вам шось зроблять. А то не правильно. Ніхто вам нічо не зробить. Та не будьте ж лінюхом. Підніміть попу і йдіть газети на вулицю продавати коли роботи нема. Чи на стройку чи ше кудись. Довкола купа роботи. Але вона низькооплачувана. Високо оплачується тільки висококваліфіковані спеціалісти. А в таких проблеми з роботою бувають рідко. Навіть якшо її нема то вони собі полюбе якусь халтуру шукають. Та хоть ремонт будь чого від моторів до парканів.
Так для чого нам держава? ---------- Додано в 20:36 ---------- Попередній допис був написаний в 20:35 ---------- А я не кажу що щось дасть кажу вимагати. Одне що люди можуть забрати це довіра. І це їм не всеодно
А шо вам мішає відкрити свою газету? Вперід. Публікуйте там тільки правдиві і актуальні повідомлення і навіть за ту саму ціну ви будете мати купу покупців. Чому ви самі такого не зробите, а вимагаєте якоїсь химерної контролюючої організації від кандидатів? ---------- Додано в 21:37 ---------- Попередній допис був написаний в 21:36 ---------- То вам треба результату чи двіжухи? Ви певно таки колись станете політиком з таким підходом
Ось тому і кажу дивитись ширше. Насправді це фількина грамота. Люди з заборами ніколи середнім класом не будуть. А вам напевно не казали фразу ви занадто розумний для нашої організації.
Якшо роботи нема то ліпше забори малювати ніж від влади чекати манни небесної Нє. Бо я на роботі не стараюся особо не говорити, а працювати . Бачив таких шо всюди порядки свої впроваджували, то їм таке казали і правильно робили
Ну так але не казати що це нормально! Так я не проте я на роботі роблю і роблю відмінно працюю завжди на результат. Виявляється хто нічого неробить то він молодець. А які Ваші погляди чи зміни?
Ага а ще ми живемо з Вами в чудовій країні де нам гроші прилітають до дому ми не знаємо що з ними робити і кругом всі люди а не хами. Все чудово.
Послухайте мою пораду: Ніколи, ніколи ніхто пальцем об палець не вдарить, поки хтось не настукає.. ТАк у всьому світі... Тобму не тратьте сил - займайтеся важливішими проектами Органів і так забагато...
Контролюючі орагни. Я скажу так для українців треба посвавити жосткі рамки. Описати за неправдиве оголошення та за не достовірну інформацію Обложувати більшими податками або закривати. Кому треба фірма яка не приносить користі суспільству. ---------- Додано в 21:36 ---------- Попередній допис був написаний в 21:16 ---------- не розумію які притензії до Януковича є?
Ні, живемо ми посередині можливостей. щоб жити краще треба, щоб хоча б не мішали. РИМ не один день будували. Ну немає в нас дуже кмітливих. Ми не Сінгапур, що на скалах за 40 років зробив квітучий регіон. Не ті люди. Не ті. Хоч і не найгірші. Зробіть для Львова щось геніальне - побудуйте метро! ВСІ кажуть не можливо - а ви побудуйте. Вас пам'ятатимуть 50 років, а потім іноді згадуватимуть як архітектора Львівського оперного, про якого навіть легенди склали. І не треба про ціну проекту. Він буде не дешевий, але і не найдорожчий в світі. Є тунельні машини, що риють 6 метрів на добу. Бригада 50 чоловік. Чого більше треба - можна навіть ПП відкрити. За рік зашарите, потім 50 років один прибуток буде, як комуністи знову не заберуть... З повагою... ---------- Додано в 22:48 ---------- Попередній допис був написаний в 22:47 ---------- таке в законі є. І що?
Так хто мішає просто якщо не дивитись то ми давно б жили на чужій землі. Нашим політикам як останнім шакалам не можна вірити.