Все про ВИБОРИ і НАДІЇ.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Oko, 5 жов 2010.

?

Якій партії ви довіряєте?

Голосування закрито 4 лис 2010.
  1. Партія регіонів

6,0%
  2. Партія Юлії Тимошенко

16,0%
  3. Нові політичні партії

36,0%
  4. Проти всіх

42,0%
  1. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

А хто піде до суду, якшо така фірма подасть на форум чи на того хто таке написав позов?
    Це ж паплюження фірми і її бренду.

2. Oko

Oko Active Member

Так ну я бачу що тяжко пояснити. Ну людина яка працює чи шукає роботу рік точно знає що допускати а що ні. Ну що це за компанія яка пише. Менеджер. Микола Петрович моб. Дзвониш. Не даю інформацію ви приходіть. ЦЕ рахується нормальним?

3. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Ну повимагаєте. ну вам пообіцяють. І шо далі ? :))) Мені справді дуже смішно.

А по вашому народ не в курсі шо таке тяньші і як в нас пропонують роботу в газетак. Я ніколи не шукав так роботу і то знаю. А якшо хтось не в курсі то йому і форум не поможе.

В нас за шахрайство передбачена кримінальна відповідальність і тим має займатися не окремий орган, а то безпосередньо робота міліції.
    Новий орган нічо не дасть. Тільки бюрократів більше стане і їх виробники годувати мусять.

---------- Додано в 21:26 ---------- Попередній допис був написаний в 21:26 ----------

А шо винуватий ваш магазин чи яка інша дошка оголошень?

• Подобається Подобається x 1
  4. Oko

Oko Active Member

ЦЕ не паплюження це висловлення своєї точки зору і хватає сидіти в кутках і думати. Ой дак добре вони мене лаханули та щей не заплатили. Все я жасливчик бо добре що мене не вбили. Це просто блюзнірство.
    А контролюючі органи хай перевіряють. Це компанії хай бояться. Мене тут з компанії яка мені не заплатила. дзвонили і просили щоб я не давай інформацію про них. Я сказав я буду вирішувати. І хай знають що мені їх думка до одного місця. Треба людьми бути.

---------- Додано в 20:28 ---------- Попередній допис був написаний в 20:27 ----------

А дальше виступають вони ж. Що тяжко прийти на їх виступ і сказати при всіх. Я Петров Іванович. Ви коли йшли обіцяли те то і те то. Я заявляю при всіх Ви нічого не зробиги. Ви нікчемний кандидат. Ганьба Вам.

5. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

А помойму це елементарно можна кваліфікувати як наклеп.
    Ну так в міліцію - хай розбираються. Нашо тут ше якась проміжна інстанція :)
    :))) Шось не віриться. Якшо їм то важливо то чо вони не заплатили

---------- Додано в 21:30 ---------- Попередній допис був написаний в 21:30 ----------

Так їм же зараз це на кожнім кроці всі говорять. І шо? Який ефект?

• Подобається Подобається x 1
  6. Oko

Oko Active Member

Так в тому той річ що вони зараз ничкуються і розводять. Різні назви вже не Тяньші а Інститут бізнесу. Щоб народ фільтрував. Так і без Тяньші є купа фірм. От Добра книга. Як гарно звучить а насправді що!
    Ну в нас міліция кришує їх. Що ним займатись на себе треба брати відповідальність. А не казати то до мене не відноситься.
    Це все тому що органи ніхто ж не контролює. От основна причина в тому що от Ви коли ви думаєте ну все створили все буду спокійним ні от коли створили от тут і ще більший контроль. От і різниця між европейським і нашим. Хоч ні мми не суспільство.
    Ну вони цю інформацію надають.
    От я собі уявляю якщо б я мав газету і випускав постійно з неба взяті оголошення. За що люди платять як мінімум 3 грн. за басні дяді Феді.

7. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

У вас я психологія раба. Ви хочете шось отримати від свого начальника (кандидата, депутата, президента). Ви чекаєте поки вам шось зроблять. А то не правильно. Ніхто вам нічо не зробить.
    Та не будьте ж лінюхом. Підніміть попу і йдіть газети на вулицю продавати коли роботи нема. Чи на стройку чи ше кудись. Довкола купа роботи. Але вона низькооплачувана. Високо оплачується тільки висококваліфіковані спеціалісти. А в таких проблеми з роботою бувають рідко. Навіть якшо її нема то вони собі полюбе якусь халтуру шукають. Та хоть ремонт будь чого від моторів до парканів.

8. Oko

Oko Active Member

Так для чого нам держава?

---------- Додано в 20:36 ---------- Попередній допис був написаний в 20:35 ----------

А я не кажу що щось дасть кажу вимагати. Одне що люди можуть забрати це довіра. І це їм не всеодно

9. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

А шо вам мішає відкрити свою газету?
    Вперід. Публікуйте там тільки правдиві і актуальні повідомлення і навіть за ту саму ціну ви будете мати купу покупців. Чому ви самі такого не зробите, а вимагаєте якоїсь химерної контролюючої організації від кандидатів?

---------- Додано в 21:37 ---------- Попередній допис був написаний в 21:36 ----------

То вам треба результату чи двіжухи? Ви певно таки колись станете політиком з таким підходом :haha:

10. Oko

Oko Active Member

Ось тому і кажу дивитись ширше. Насправді це фількина грамота. Люди з заборами ніколи середнім класом не будуть. А вам напевно не казали фразу ви занадто розумний для нашої організації.

11. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Якшо роботи нема то ліпше забори малювати ніж від влади чекати манни небесної :)

Нє. Бо я на роботі не стараюся особо не говорити, а працювати :).
    Бачив таких шо всюди порядки свої впроваджували, то їм таке казали і правильно робили :)

12. Oko

Oko Active Member

Ну так але не казати що це нормально!
    Так я не проте я на роботі роблю і роблю відмінно працюю завжди на результат. Виявляється хто нічого неробить то він молодець.

А які Ваші погляди чи зміни?

13. Svjato

Svjato Well-Known Member

А як стане їх більше? Тоді дозволять їхню партію і заборонять вашу...

14. Oko

Oko Active Member

Я не маю партії. І до такого абсурду не дойде. Це не реально про партію Комуністів.

15. Svjato

Svjato Well-Known Member

Для цього є закон (про рекламу), Суд, міліція...

16. Oko

Oko Active Member

Ага а ще ми живемо з Вами в чудовій країні де нам гроші прилітають до дому ми не знаємо що з ними робити і кругом всі люди а не хами. Все чудово.

17. Svjato

Svjato Well-Known Member

Послухайте мою пораду:

18. Oko

Oko Active Member

Контролюючі орагни.
    Я скажу так для українців треба посвавити жосткі рамки.
    Описати за неправдиве оголошення та за не достовірну інформацію Обложувати більшими податками або закривати. Кому треба фірма яка не приносить користі суспільству.

---------- Додано в 21:36 ---------- Попередній допис був написаний в 21:16 ----------

не розумію які притензії до Януковича є?

19. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ні, живемо ми посередині можливостей. щоб жити краще треба, щоб хоча б не мішали. РИМ не один день будували. Ну немає в нас дуже кмітливих. Ми не Сінгапур, що на скалах за 40 років зробив квітучий регіон. Не ті люди. Не ті. Хоч і не найгірші.

Зробіть для Львова щось геніальне - побудуйте метро! ВСІ кажуть не можливо - а ви побудуйте. Вас пам'ятатимуть 50 років, а потім іноді згадуватимуть як архітектора Львівського оперного, про якого навіть легенди склали.

І не треба про ціну проекту. Він буде не дешевий, але і не найдорожчий в світі. Є тунельні машини, що риють 6 метрів на добу. Бригада 50 чоловік. Чого більше треба - можна навіть ПП відкрити. За рік зашарите, потім 50 років один прибуток буде, як комуністи знову не заберуть...

З повагою...

---------- Додано в 22:48 ---------- Попередній допис був написаний в 22:47 ----------

таке в законі є.
    І що?

20. Oko

Oko Active Member

Так хто мішає просто якщо не дивитись то ми давно б жили на чужій землі. Нашим політикам як останнім шакалам не можна вірити.

а де твій аватар? :)