Чим багатше суспільство, тим більше в ньому демократії. Візьміть приклад Європи. Вони чуть шо - на мітинги та страйки. Бо, якщо людина щось має, то почувається більш впевненою в собі і має більше гідності. Чи в Європі чиновники всі порядні та безкорисливі? Ні, люди всюди однакові. Просто вони знають, що йти проти суспільства не можна - вийде собі дорожче. У нас так званий середній клас не сформований, а він і є запорукою стабільності і захисту суспільства від влади. Коли суспільство бідне - ним правлять олігархи на основі своїх домовленостей. Коли суспільство багате - ним правлять олігархи на основі закону.
От їду я містом стільки кандидатів і всі такі фуфлижні! ---------- Додано в 12:02 ---------- Попередній допис був написаний в 12:00 ---------- Оце мене і бісить ну що це таке чому я мушу вибирати постійно ге але то що менше ваняє! ? ---------- Додано в 12:04 ---------- Попередній допис був написаний в 12:02 ---------- Так в нас не буде середнього класу ніколи тому що якщо він є то давно підкуплений. Який вихід?
Творіть нову партію, або підтримайте якусь перспективну щойно створену... ---------- Додано в 13:09 ---------- Попередній допис був написаний в 13:08 ---------- Я би починав з якогось села...
---------- Додано в 12:11 ---------- Попередній допис був написаний в 12:09 ---------- Питання яку б партію ви підтримали? ---------- Додано в 12:14 ---------- Попередній допис був написаний в 12:11 ---------- ---------- Додано в 12:14 ---------- Попередній допис був написаний в 12:14 ---------- Я маю наувазі з нових варіантів! ---------- Додано в 12:16 ---------- Попередній допис був написаний в 12:14 ---------- ---------- Додано в 12:24 ---------- Попередній допис був написаний в 12:16 ---------- ---------- Додано в 12:30 ---------- Попередній допис був написаний в 12:24 ---------- Чому так складається в Нашому житті. Що ми нічого не родимо. Я про тих що розуміє що все погано! ---------- Додано в 12:41 ---------- Попередній допис був написаний в 12:30 ---------- Ніхто нічого не втрачав.
Вони спробували колись піти вперед (і інші були за). Проте, коли дійшло до справи (інших якби і не було). Як в народі кажуть - нема дурних... Або чекаємо на нове покоління. Молоді - завжди активніші.
Кажу про людей які розуміють що все погано. А не загальна маса людей яки як вияснилось вище зазумбовані. Чому ті що розуміють що так більше не може бути сидять і мовчать. Так один сам зробити нічого не може. Але іншф чи бояться чи не хочуть. Як це змінити. Як зібрати таких людей.
Ой, золоті слова кажете! Але людей здатних думати і аналізувати стає все менше і менше. А багато хто банально не хоче цього робити, нема бажання напрягати мізки. Та й зомбування поставлене на найвищому рівні. Минулої неділі бачив яскраву картину боротьби за людські душі. Шкода що не мав відеокамери все це зазняти. На Сихові біля церкви йшла відправа, надворі стояло кількасот людей. Довкола натовпу стояло 6 різнокольорових наметів де роздавали зомбогазети і зомболистівки. Трохи далі за територією церкви роздавали газети ті, хто ще не доробився до наметів. Довкола того всього туди-сюди ходили парами свідки Єгови, роздавали свою літературу і наставляли на "путь праведний". Як то кажуть: "Картина маслом". Колись раніше, якщо мені пробували вручити газету чи книжечку, я всіляко відмовлявся. Але тепер зрозумів що така позиція хибна - зомболітература може потрапити в руки менш психологічно стійкої людини і зробити свою чорну справу. Тому я виявляю вдавану цікавість і прошу дати мені тої "літератури" побільше, мовляв розповсюджу серед сусідів і співробітників, на що розповсюджувачі залюбки погоджуються. А потім через кількадесят метрів викидаю все це в смітник навіть на поглянувши. Можливо хоч таким способом можна врятувати хоч декілька людських душ.
То навіть не капля в морі . І чи варто? Хто вміє думати - той буде думати в любім випадку. Хто не вміє - пропоаде без свого гетьмана. Дітей треба вчити думати. Їх можна змінити і направити. Дорослого чоловіка, який як вівця йде за поводирем вже не спасти. Без поводиря він пропаде. 100 раз одне і те саме. Ви не вибираєте Ви думаєте шо маєте право вибору, але то не так і ніколи так не буде ні тут ні будь де інде на земній кулі. Нашо партію? Чому всі хочуть творити країну за допомогою політики? Може ліпше заводик відкрити чи фірму якусь. Сворити робочі місця, дати людям зарплату і самому заробити. Вам не здається шо з заводу буде значно більше користі чим з партії? Чому так більше бути не може? Так вже давно є і світ від того не розвалився. Чому ви вважаєте шо то вже край і треба все міняти? Ну гаразд, нехай зміни і потрібні (хоча під час тих змін і ше роки 2-3 по них нам буде так погано як не було досі. Бо така вона природа змін). А які зміни ви пропонуєте конкретно і які засоби їх впровадження? Бо ви говорите чужими лозунгами які в вас заклали. А чи усвідомлюєте ви які саме зміни потрібні ?
Воно то ніби так, але якщо таким чином врятую хоч 3 душі, а ще так чинитимуть 100 чи 1000 людей, то це вже буде не крапля в морі. І це не єдино можливий спосіб, треба застосовувати різні засоби. Звичайно, що дехто вже настільки занедбаний, що його не врятувати. Але ж є люди, які не зовсім пропащі в плані думання і усвідомлення.
А от це даремно. Скільки можна теплоенергії було б добути з тої целюлози! Не по-господарськи!. ---------- Додано в 18:30 ---------- Попередній допис був написаний в 18:28 ---------- Еге ж! Табачник про це вже подбав, не хвилюйтеся!
Треба збирати один, потім ще один, потім два, далі ще хтось когось знайде.. (разом легше шукати ) ---------- Додано в 18:38 ---------- Попередній допис був написаний в 18:35 ---------- Нагадався анекдот про полковника - "чё там думать... трести надо!" ---------- Додано в 18:41 ---------- Попередній допис був написаний в 18:38 ---------- певно ви таки праві... хоч одне іншому в результаті не мішає. (тим більше закони можна міняти тільки партійним - парламенським методом...) ---------- Додано в 18:42 ---------- Попередній допис був написаний в 18:41 ---------- Думаю таки так. Інакше мовчав би собі...
Я не то шоб заперечую. Просто я не уявляю собі які саме зміни треба бо я не є ні юристом ні політиком ні менеджером. тому і не маю поняття шо тре робити конкретно. Але мав би бажання поговорити про то якби ви чи хто інший навів список того шо треба зробити, шоб була чітка мета а не "так поговорили".
Кажу про людей які розуміють що все погано. А не загальна маса людей яки як вияснилось вище зазумбовані. Чому ті що розуміють що так більше не може бути сидять і мовчать. Так один сам зробити нічого не може. Але іншф чи бояться чи не хочуть. Як це змінити. Як зібрати таких людей. ---------- Додано в 19:52 ---------- Попередній допис був написаний в 19:50 ---------- Добре я готовий до розмови і маю свої пропозиції. Давайте розбирем тему працевлаштування. Я її дуже добре знаю. І можу розказати. Це банально прості речі почати з банально простого не мовчати і висловлюфати. Навіть якщо здається що її ніхто не чує. Та все ж кому тре той зрозуміє. ---------- Додано в 19:57 ---------- Попередній допис був написаний в 19:52 ---------- От припустимо про роботу. ---------- Додано в 19:58 ---------- Попередній допис був написаний в 19:57 ---------- Дуже багаито в нас розвелось фірм, що розводять людей. А ще цікавіше це те що пропонують працювати просто напросто за мізер. Як каже мій знайомий - Роботи є багато але на таку за яку б платили такої не має. ---------- Додано в 20:00 ---------- Попередній допис був написаний в 19:58 ---------- Я не можу зрозуміти, яка проблема з Сталіном. Він стоїть на території комуністичної партії хай там і стоїть. Не стане їх і не буде памятника. Що тут обговорювати!
Пропозиція 1. Видання чи компанії які надають інформацію якщо попадаються 2 рази на наданню не перевіреноїх інформації закривати. А якщо хочуть то окрему рубрику - в якій написати інше і хай розміщають інформацію. От беремо газету Ваш магазин. Там практично все Тяньші, торгові агенти (причому це пародія а не посада торгового). Провести контроль. І на форумах розміщувати інформації для людей які шукають роботу. Чорний список компанія. Пропозиція 2. Надавати інформацію про компанію. От в мене був випадок де мені сказали ми тебе оформимо але ти маєш сам за себе оплатити податок. Чи де не оформили і не заплатили. Щоб не подпадались на тому інші люди. Солідарність щоб була. ---------- Додано в 20:14 ---------- Попередній допис був написаний в 20:10 ---------- Насправді в нас не розуміють менеджери по персоналу назв посад. Нк як можна назвати посаду менеджера з продажу. Коли тобі дають сумку і кажуть йти приставай до людей і продавай. Це просто Агент причому я не знаю чи торговим можна назвати.
Ок. І хто буде займатися контрольом того всього? Хто буде перевіряти оголошення і правдивість скарг на організації? Адже працівник, якого нормальна фірма не взяла на роботу через його некомпетентність може наклеветати на неї. Ви пропонуєте зробити окремий контролюючий орган? Чи ви пропонуєте шоб те все перевіряв "ваш магазин". Та їм рук не хватить , а якшо і хватить то ціна за газету буде такою шо ви її ніколи не купите.
Так от зараз будуть зустрічі з кандидатами. Я розумію послухати їх промову але і самим вимагати і ставити такі питання перед ним. Так ясно що ніхто якщо люди не скаржаться а думають ну і лахатрон і пішов. Потім прийшов інший. А це тяжко в форумі зробити тему чорний список роботодавців. І розказувати людям які тут що така є і щоб вони не були байдужими і писали все як є. Думаю це дуже просто щоб такого не можна було зробити. Ділитись досвідом. Щоб не тільки все закінчилось сломов лахатрон і пішов. А щоб надати цю інформацію іншим. І люди знали. А в більшій степені це молоді люди. Студенти. Тому в нас їх стільки що всім байдуже. ---------- Додано в 20:21 ---------- Попередній допис був написаний в 20:20 ---------- До чого тут не компетентність. Якщо на одну фірму є багато скарг. То ти маєш вибір або йти і попробувати або ні. Але ти маєш інформацію. ---------- Додано в 20:22 ---------- Попередній допис був написаний в 20:21 ---------- Цей контролюючий орган вимагати від своїх кандидатів. Щою зробили такий. Це покращить роботу. Бо в нас імітація роботи. Все розмито.