Все просто, прямо элементарно! Создаем партию (начинать нужно прямо сейчас), проводим мощную агитацию, принимаем участие в выборах, выигрываем. Все! Выборы настоящие, честные, демократичные. Вот только как в этом потом убедить проигравших?
Ви, пане nikmyne, мене посміхнули цими словами. Шановний, "их пути" якраз повинні бути відомими, бо вони керують державою, і народ повинен знати куди його приведуть. Що стосується флоту в Севастополі, то це місто один з лідерів по смертності на Україні. Одна з причин, на думку професорів медиків - флот! Та й весь Крим екологічно опущений нижче плінтуса. Держава виділяє не аби-які кошти з бюджету в цей реґіон, а що українці з цього мають? Простий смертний вже й до моря підійти не може, все прихватизовано.
Нікомуна. Можна я вас так буду називати? ---------- Додано в 11:59 ---------- Попередній допис був написаний в 11:54 ---------- Почати переслідування?
Вам же демонструють, як треба переконувати: садити за грати і відкривати кримінальні справи. Ше можна стільцями по голові