Знакомьтесь, почтеннейшая публика, это Кернес Генадий Адольфович. Погоняло Гепа. В начале своей карьеры работал наперсточником. В настоящий момент, кандидат на должность мэра от региАналов. Это настоящее лицо партии регионов. В городе его ненавидят вне зависимости от национальности и политических убеждений. Из-за его художеств Харьков уже лишился права на проведение четвертьфинала ЕВРО 2012. Голубые сильно обижаются, если их назвать "любителями Гепы". Это будущий мэр Харькова. Он станет им по следующим причинам: 1. Те немногие, которые пойдут на выборы, будут голосовать против всех. 2. На Гепины фальсификации всем будет плевать. 3. Если конкурент Гепы от БЮТ Аваков попытается устроить что-то вроде Майдана, харьковчане это дружно проигнорируют. Кстати, в бытность Авакова губернатором, население области отзывалось о нем неплохо. SATКUR может это подтвердить или опровегнуть. Коза, кстати, животное полезное. В отличии от Гепы.
Ідея з заставою просто чудова! Тим більше для Винників. До речі, як там у вас запекла боротьба/агітація? Хто найбільш активний? Чи є достойники?
VasMT, Іноді краще промовчати, ніж випендрюватись вмінням користуватись гуглівським перекладачем, та ще й робити іншим зауваження, що не пишуть правильно польською
Nirvankо! Якби Саткур писав польською, українською, російською або іншою мовою, яку можна перекласти, я би мовчав як партизан. Але він пише таким страшним міксом, що мізки зломиш поки зрозумієш про що мова. А я дійсно використав Гуглю . Слабонько пишу і говорю на польській . Розумію набагато краще .
є ще інший варіант - розслабитись та отримувати задоволення Здається, більшість так і робить... ---------- Додано в 19:41 ---------- Попередній допис був написаний в 19:31 ---------- ок, великий розпродаж різного непотребу. Так вже сталося, що знаю деяких людей на агітках особисто або дотично, знаю про їх методи ведення бізнесу, про погляди на людей. Страшнувато робиться від усвідомлення, що за них голосуватимуть, і, можливо, навіть виведуть в депутати. До речі, ніхто з них не є членом партії регіонів, ні їх союзником.. А вам не здається, що це така сама уникаюча позиція, як і не голосувати, або голосувати проти всіх? порівняння не коректне. Що мені користі, як лежатиму на дні прірви разом із подертим трухлявим чи гнилим мостом?
Мне тоже непонятно, как в городе Харьков, университетском, культурном центре Украины основной кандидат Кернес.
То Ви готові самостійно кинутись в прірву, навіть не перевіривши, чи витримає міст Вас, чи ні!? І Ви вважаєте це правильним рішенням!?
Да, а причем тут за кого голосуют, вот во Львове за Тягнибока готовы голосовать 20%, для меня Тягнибок так же далек от культуры как и Кертис
Якщо мене з заду буде припікати, а попереду буде міст сумнівної міцності, я, все ж таки, спробую його на міцність. Може за якусь мотузочку чи досочку втримаюсь і вилізу. А Ви чи просто засмажитесь живцем, чи самі стрибнете в прірву, бо самі для себе вже вирішили, що міст - лайно...
ви пропонуєте протягнути на виборах одну наволоч, щоб не пролізла друга, а потім сподіватись, що ця наволоч виправиться і почне робити щось добре для вас? ---------- Додано в 10:51 ---------- Попередній допис був написаний в 10:49 ---------- чому ж, я спробую акуратненько спуститися по схилу без стрибків і мостів
А Ви, пані Majolika, у бюлетні вже зазирали? Нема там одної-двох наволочей. Там, як їх до купи зібрати, то досить багацько буде. І не всі наволочі. Принаймі я по Стрию дивлюся. Але зрештою, Львів більше місто...