Вчора в поштовій скринці знайшла запрошення на вибори і знову задумалась за кого голосувати. Чоловік зневірився в очікуванні змін на краще і вчить разом з сином англійську. Знайшла статтю, яка зараз найкраще відображає і мої думки про вибори http://www.wz.lviv.ua/pages.php?atid=87074
Мені дуже імпонує в Фронті змін, я тут Яценюка не маю на увазі - ненавязливість. Типу, хочуть спілкуватися з виборцями як інтелигентними людьми. Інші партії лізуть в душу, грузять, зі всіх дірок "вєщають".
Хто би він не був, у мене таке викликає обурення, коли священник використовує Бога, релігію для того, щоб його вибрали у депутати. Я того не сприймаю. Також не переварюю, як кандидати у депутати ходять до церкви з бригадою кінематографів, тримачів камер і фотоапаратів. Викликає відповідне ставлення.
Дивуватись нема чому. Влада є відображенням всього того, що є у людських головах, тобто концентрованим відображенням суспільноі свідомості. Спробуйте запропонувати гроші в обмін за голос поляку, німцю чи канадцю. Крім певноі частини бомжів та наркоманів результат буде відомий наперед. Це, власне, і є та ментальна прірва, яку швидко подолати неможливо.
А когда им предлагают улучшение жизни, повышение зарплаты... это им предлагают не деньги? Просто там предлагают много и позже. А наши, люди более практичные. Они предпочитают мало но сразу. И наличными. Недаром же народная мудрость гласит, что "лучше синица в руках, чем... дятел в за...це"
Хоч ніби маю (?) право на волевиявлення, але не хочу цього разу ним користатися.. Просто не маю бажання черговий раз іти на цю помийку як в кіно - Мой прадед говорил: "Я имею желание купить дом, но не имею возможности. Я имею возможность купить козу, но не имею желания". Ну не хочу я знову купувати козу...
І вже напоготові ті, хто скористається цим вашим правом набагато краще, ніж ви. Тільки потім не кажіть, що у вас немає ніяких прав.
Розумію. Чи скористаються вони моїм правом на виборах -скоріш за все. Але чи вони скористаються мною після - то стопроцентно.
А чого це помийка? Залиштесь чистою, проголосуйте проти партії регіонів та їх союзників. Варто керуватися здоровим глуздом, а не емоціями. Знаємо, що Європа живе краще, і людину вважає людиною. Отже, хто туди націлений - за того варто голосувати. А хто вже конкретно - то справа лише вашого бажання. Зараз головне - не помилитися в головному, чи ще гірше - свідомо проігнорувати вибір. Та найгірше - це голосувати "проти всіх". Це всеодно, якби людина хотіла врятуватись від пожежі, і мала зробити вибір - по якому мосту переходити ущелину. Але один міст вона вважала гнилим, а інший - трухлявим. Замість зробити вибір і дати собі шанс, людина "голосує проти всіх" - стрибає у прірву! Бо мости ж - "не такі"!
Когда включите здоровый глузд (ну, если вдруг, когда-нибудь, ну, хоть на чуть-чуть...), то попытайтесь вспомнить, а хочет ли Европа, чтобы вы к ней приближались. Если ты себе намерил Таки долгую карьеру И вообще из Украины Собираешься валить, Улыбнись, поправь небрежно Переносицу с очками И представь, что ты не в ж**е, А на «Фронте перемен». Если ты всего боишься – Света, запаха и звуков, Януковича с Донбассом И, конечно, СБУ, – Голосуй за «Батьківщину», Хай ВОНА тебе врятує, Обогреет и накормит – Все равно пропало все. Если утром в воскресенье Ты проснулся и подумал, Что на выборы сегодня Неохота выползать, Оставайся, милый, дома, За тебя проголосуют Даже лучше, чем, в натуре, Ты бы проголосовал!
О нє!!! В нас влада відірвалася від народу. І це одна з найбільших проблем суспільства. Правильно обирати людей яких ти знаєш. От живе коло мене Ніронович Назар - я його за нього проголосую, тому що знаю і розумію, що людина мислить з тими ж категоріями що і я . Треба міняти поняття влади і його звязку з народом.
- Але ж,якщо розвивати думку далі, то й пан використовує Бога на своєму аватарі, аби Вас сприймали на форумі належним чином, подобнє як і політики скористалися релігійними штучками і мають теж кілька образків під рукою. Я того не сприймаю, як великої різниці... Що то використовувати Бога на користь собі, що це.