А мені добавити можна? Про Стрийських? Зателефонував дворідній сестрі кандидат. Сестра живе в селі і сільський телефонний номер має відмінні дві перші цифри. Кандидат знав куди телефонує. Так ось, запропонував сестрі зібрати сільчан в такий-то час. Для зустрічі... Пообіцяв шоколадку. Сестра засумнівалась, чи схочуть люди. Кандидат дав слово, що поставить селянам пляшку... Він зробив величезну помилку: у сестри чоловік п"є і син не цурається... Загалом вислухав він від сестри все, що хотів... Мінімум на однин голос в нього менше. Маминому сусідові кандидатша запропонувала агітувати за себе. Пообіцяла, що допоможе приватизувати землю. Без коментарів... ---------- Додано в 13:50 ---------- Попередній допис був написаний в 13:46 ---------- С варварами понятно - мы это... Аборигены... А кто это такой умный...? Да с деньгами?...
DIDIO! Знову інформація секанд-хенд? Ці слова спочатку висловив Тягнибок, а Чечетов їх вже використав при розмові з Яценюком. Відбулось це у вчорашній передачі Свобода слова з Кисельовим Я її вчора дивився. Тема - про вибори. І цікаве питання поставив Чечетов, а я адресую його Вам: Якщо на виборах НРУ, Фронт змін, ВО Свобода, Наша Україна та інші патріотично-націоналістичні партії у західних регіонах України з великим відривом переможуть БЮТ, Ви сприймете це як крах БЮТу, чи знову будете вірити Йульці, що вибори сфальсифіковано?
Я ще не чув "цікавих питань" від Щечитава. І це питання мені нецікаве. Мені особисто цікавий лише проєвропейський результат, отже - не партія регіонів. Нехай це буде Тимошенко, або хтось інший. Але не регіони. Це 100% болото. Інші - не 100%. А те, що вибори будуть фальсифікуватися регіонами - жодних сумнівів немає. І ви в цьому не сумніваєтесь, це щонайменше. Але вважаєте для "благолєпного дєла - можно". Проєвропейський шлях і тільки він здатен поступово видушити націонал-корупціон з України. Бо інакше в такій середньовічній країні не варто жити, тим більше, якщо є вибір.
http://obkom.net.ua/news/2010-10-26/1151.shtml ---------- Додано в 14:46 ---------- Попередній допис був написаний в 14:44 ---------- А як вам подобається по три версії МВС про походження цих бюлетнів?
Тільки що вигріб з почтового ящика чергову порцію макулатури... Всьо,як звично - в сміття,а єдна агітка зацікавила... Знайомтесь Поґуґлив... Кандидати Округ 44 Львів Згадалось Смикове Немає праведних... В пошані..тільки сильні. А сильні проштовхалися в святі... Будують церкви..нищать божевільні, Над банями є бані золоті. Щоб магдалени каялись підпило, Щоб добре обмивалися гріхи Щоб грався янгол в позапліччі лівім Щоб потойбіччя не здавалося лихим.. Вже доньки і сини в іконостасах, І пес цепний застиг за алтарем Це їх життя Це їхня церква власна Де кожен Квазімодо - дзвонарем... І пухкають салюти в піднебесся, гуляють іменинники святі покаятись..і кимось..та воскресне Не зараз так у іншому житті... Приносять на тарелі Іоанна На холодець знайшлася голова І знову..пар..і знову...лемент п’яний І в нагороду...знову булава... [MP3]http://www.playcast.ru/uploads/2009/08/24/1161708.mp3[/MP3]
А я з самого приходу "отих" нічому не дивуюся. Сподіваюся, що ЇМ відпущено термін, порівняний із фашистською окупацією, а не із совєцькою.
Пишут для "них". А читаете "вы". Прикольно! Вы слушали обращение президента Яныка по поводу выборов? Он там говорит - "приди на выборы. подтверди наличие у нас демократии..." А ведь многие его оппоненты пойдут. Подтвердят... Тоже от большого айкю?
У мене склалось таке враження, що влада хоче перед світом показати ніби то легітимність результату виборів, тому, знаючи настрої в суспільстві, треба принаймні залучити побільше виборців, а самим спробувати "правильно порахувати голоси". Переважно іноземні спостерігачі, чи журналісти тільки відслідковують протягом дня процес голосування (тому і все відбувається переважно спокійно вдень), а на "підведення підсумків" після завершення голосування, попадають тільки на окремі дільниці.
Побільше, ніж у тих, хто хоче зовсім не підти. ---------- Додано в 09:33 ---------- Попередній допис був написаний в 09:32 ---------- Не те слово.
«Подходя воскресным утром к урне для голосованья…» http://obkom.net.ua/articles/2010-10/27.1012.shtml
Чесно кажучи я про цю партію взагалі забув. Таке враження, що вони вимерли. Або це влада так зробила або вони вже себе дискредитували. А от в Винниках я їх би не допустив то 100%. БЮТ всюди курувало земельні питання і відповідно наживало по чорній силі. Хай би в донецьку між шахтами попрбували земельку пороздавати, а не на Львівщині. Як на мене краще робити вибір серед всяких "Фронтів змін" і схожих. Вони найбільш інтелегентно виглядають. І цим мабуть і "беруть".
Romko, а чего волноваться. Очень даже можно обыграть. После голосования к количеству голосов приложите эту листовку и прокричите - вот сколько в Донецке дебилов. Классый ПР ход? Дарю идею. ---------- Додано в 12:40 ---------- Попередній допис був написаний в 12:37 ---------- Ой, накаркаете, Борис. Ой накаркаете. После фашисткой-то пришла не какая-нибудь, а советская оккупация. Шо ж Вы такое нэньке пророчите.
Та хто тільки не наживався і не наживається на земельних питаннях? А в чому проявляється інтелігентність, на Вашу думку?