Все про ВИБОРИ і НАДІЇ.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Oko, 5 жов 2010.

?

Якій партії ви довіряєте?

Голосування закрито 4 лис 2010.
  1. Партія регіонів

6,0%
  2. Партія Юлії Тимошенко

16,0%
  3. Нові політичні партії

36,0%
  4. Проти всіх

42,0%
  1. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Już pan zbyt zdenerwowany, napewno jesteś zmęczeniowy... widzie pan siebie nie oszczędza... to nie dobrze robię о_О ... Ну так хто ж пана улюблений політик,а мо й фаворит, цікаве?

• Подобається Подобається x 1
  2. Defender

Defender Well-Known Member

Хороший ролик в стиле великого немого. Мне понравился.:good:

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Бо Ви пишете якимось набором слів не притаманним жодній з мов, звідки воні запозичені. А за моє самопочуття не варто турбуватись. Допомогти Вам все одно нічим, а просто так - не пасує...

Як би це не звучало нелогічно - Н.Королєвська. При цьому наголошую - політик, а не її політична орієнтація. І є на що подивитись, і є кого послухати. (на відміну від її партайнгеноссе :bad:)

• Подобається Подобається x 3
  4. lokiab

lokiab New Member

Щось середнє між задумкою та аматорською зйомкою. Власне на зйомку було замало часу. Отже обійщлися ідеєю та грою акторів :)

До купи ще два ролика, придумані тим же колективом:

http://www.youtube.com/watch?v=4aX5rE9qrhI

http://www.youtube.com/watch?v=VtjWv2WreCo

• Подобається Подобається x 5
  5. kjk

kjk Дуже важлива персона

Агітатори

Прийшов якийсь пан, дає агітки за якогось такого Бобришова, питаю з якої партії Бобришов - каже безпартійний
    Як тільки став доказувати що безпартіний не може балотуватись - пан знявся і втік

дивлюся в неті хто такий Бобришов

причому пан такий на вигляд корінний Львів"янин, з галицьким акцентом, при краватці і все таке

6. Ома

Ома Дуже важлива персона

Дуже цiкава iдея i добре зроблено. Менi сподобалось.

7. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Ну то й що? Кожний пише як уміє. Що тут дивного, нех пан приїде на Харківщину, так взагалі народ на периферії спілкує своєрідною російсько-українською, як то наприклад "резові чоботи" замість "гумові" чи "резиновые"... Не стріляйте в піаніста, він гра як мо :).... Не всі ж такі розумні та освічені, як деякі.

Но то дякую, за надану відповідь, вбрег не буду пана турбувати, з оказії

8. Andzhej

Andzhej Well-Known Member

Як зробити вибори ефективними

Вчора почув виступ одного кандидата в депутати, генерала СБУ. Не суть важно від якої партії і куди, але сказав він дуже мудру і корисну річ. Виявляється в Галичі ще за Австро- Угорщини була традиція. Якщо ти збирався стати війтом чи йшов ще на якусь виборну посаду, то ти давав обіцянки щось виконати, зрештою як і зараз. Але в той час ти закладав перед громадо все своє майною. В разі не виконання - воно переходило громаді. Хотів в би побачити як зараз, наприклад у Винниках кандидати в депутати і на мера, йдуть до нотаріуса і оформляють договір. Я боюсь як би така традиція існувала, то вибори не відбувалися через брак бажаючих. Але ідея хороша.

• Подобається Подобається x 7
  9. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

А он заложил свое имущество?

10. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

А воно на жінку записане, чи на дітей;)...А він - жебрак:).

11. Andzhej

От про це нічого він не сказав. А стосовно випадку якщо кандидат має тільки діряві шкарпетки, то виборець його і не вибере. Зрозуміло ж стане, що він нічим не ризикує, тому довіряти йому не варто. І така б норма могла діяти найбільш ефективно в маленьких містах, де всі на виду і зрозуміло хто що має. Для прикладу в Винниках, я б запровадив би вже зараз. Якби мене почули кандидати на мера і кандидати в депутати, хай підуть до нотаріусів і закладуть свої майно. Це буде справедливо.

12. VasMT

Вчора з дружиною ходили до невістки. Поблизу стояла палатка НРУ. І що мене обурило - діти 13-14 років, три дівчини і два хлопця, роздавали газети і портрети В.Чорновола. У вишиванках... Ні вітрі... Холодному... Дорослих не було нікого... Коли ми підійшли, якийсь підвипивший дядько з корєшом розпитували дітлахів про кандидата від НРУ. Почув тільки кінець розмови:
    - Він чесний, добрий!... Він класний!... - Навипередки возхваляли діти.
    Корєш, відтягуючи собутильника, каже - Та пацанам дали грошей, от вони тобі лапшу і вішають...
    Коли мужики відійшли, пацанята між собою: - Вони думають, що ми за гроші тут стоїмо...

В мене виникло питання, а чи законно так експлуатувати дітей?

• Подобається Подобається x 2
  13. Ома

Ома Дуже важлива персона

Харків'яни, це дійсно так?

14. Letunka

Letunka Well-Known Member

Andzhej, ви просто мрійник. Хто ж у нас піде і закладе все своє майно?
    Хоча думка дуже цікава і дуже правильна

15. lokiab

lokiab New Member

16. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

У неї перед Тимошенко є єдиний козир - молодість;).

---------- Додано в 19:32 ---------- Попередній допис був написаний в 19:30 ----------

Антиморально, а може і незаконно.

17. Andzhej

Деколи самі абсурдні ідею мають право на реалізацію. Бачите Ви навіть самі підтримуєте цю ідею. В мене бабця жила у Винниках і завжди мріяв щоб хоча б в цьому місті навести лад. Затишне місце, там можна було б створити досить комфортний рівень життя. Є ресурс, навіть туж землю продати і правильно вкласти гроші. Треба щоб місто керували люди, які не мають на меті тупо продати землю і взяти за це відкат, а вкласти гроші. Реально крадуть як мінімум 30-40%. Спочатку хабар депутатам, потім відкати під час тендерів, коли ті гроші вкладають. Перш за все при виборах має стояти питання порядності кандидата.

18. VasMT

БЮТ зразу відпадає... Я правильно Вас зрозумів ;) ?

• Подобається Подобається x 3
  19. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Вставлю і я своїх 5 копійок. Ну що ж, знову "вибори без вибору". Реально, купа нових лиць, але на всіх цих плакатах і посмішках чітко читається "ви за мене проголосуйте, бо ж я красти хочу" чи т.п. За всіма тими гаслами - одно, "пустіть мене до корита".
    Особисто я проголосував би за теперішнього мера (голосую не у Львові). І хоч він у нас дуже довго, так би мовити, "при владі" (четверта каденція десь), але ніби дороги поробив і місто виглядає привабливіше (навідміну від сусідніх райцентрів), у велику політику останнім часом взагалі не пхається. Звичайно, міг би зробити і більше, але... будь-який новий буде "кіт у мішку". Інших, до місцевих рад, обласної і т.п. багатьох знаю особисто, що підтверджує написане мною вище....
    Партія "кроликів" не внушає довіри, Батьківщина, тим більше, ПОРА - просто смішно, як і Свобода. Дійсно "вибори без вибору".

Надії були якісь в 2004-му на "помаранчевому майдані", але нажаль, ті за кого ми тоді голосували (стояли на майдані, мерзли, ризикували) нас просто зрадили. Як можна тепер комусь вірити чи на щось надіятися? Особливо після того як до влади прийшли українофоби (хоч і "помаранчеві" нічого не зробили для покращення життя пересічного рядового громадянина (робітника, підприємця, виборця))

Тому, скоріш за все на вибори взагалі не піду. Дуже би хотілося щоб більшість людей також так зробили і вибори визнали б недійсними. Бо за кого ж голосувати?

Останнє редагування: 26 жов 2010
  20. Ravin

Ravin Well-Known Member

Юлий Цезарь и Украина: современное прочтение классики

:good:

• Подобається Подобається x 4
а де твій аватар? :)