Все про ВИБОРИ і НАДІЇ.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Oko, 5 жов 2010.

?

Якій партії ви довіряєте?

Голосування закрито 4 лис 2010.
  1. Партія регіонів

6,0%
  2. Партія Юлії Тимошенко

16,0%
  3. Нові політичні партії

36,0%
  4. Проти всіх

42,0%
  1. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Харьковская прокуратура возбудила уголовное дело по факту прослушивания председателя областной организации ВО «Батькивщина», кандидата на должность городского головы Харькова Арсена Авакова. Об этом радио «Свобода» сообщил старший следователь городской прокуратуры Вадим Жилин.
    «Дело возбуждено по ст.163, ч.1 - нарушение тайны телефонных переговоров», - сказал следователь прокуратуры.
    Статья предусматривает штраф от 50 до 100 необлагаемых минимумов доходов граждан или лишение свободы сроком до трех лет.
    Руководитель ВО «Батькивщина» Харьковской обл. А.Аваков еще в конце сентября заявил о слежке за ним со стороны СБУ. СБУ эту информацию опровергла.
    Впоследствии неизвестный оставил в приемной А.Авакова записку с номером и кодом камеры хранения на железнодорожном вокзале, где нашли носитель с записями телефонных разговоров А.Авакова. Сейчас идет экспертиза этих аудиозаписей, а также, по словам следователя, правоохранители допрашивают свидетелей по делу.
    http://www.rbc.ua/rus/newsline/show...-delo-po-faktu-proslushivaniya-21102010114700

2. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Депутат от НУНС Тарас Стецькив считает, что Партия регионов будет контролировать местную власть на Западной Украине с помощью ВО «Свобода».

Об этом он сказал в интервью «Львовской газете», передает «Украинская правда».

По мнению Стецькива, «Регионы» не будут иметь большой фракции ни в областном, ни городском Львовском совете, тем более на уровне районных центров области, но они «рассчитывают на две вещи».

«Первое - раздробленность фракций, по которым пройдет по три-четыре депутата от демократических партий, которые между собой не договорятся. И второе - они рассчитывают на появление достаточно крупных фракций от ВО «Свобода», - сказал он.

«ПР выстраивает главного и очень удобного оппонента в виде «Свободы», которая, помимо националистической риторики и крайнего радикализма с привкусом истерики, пока ничего Украине не принесла. Это те две вещи, за счет которых регионалы рассчитывают контролировать местную власть в Западной Украине», - добавил Стецькив.

Он отметил, что у него иногда создается впечатление, что «Свобода» придумана для того, чтобы дискредитировать Галычину и национализм как таковой в глазах украинцев».

«Очень часто то, что они делают, не укладывается в рамки здравого смысла», - сказал он.

На вопрос об источниках финансирования «Свободы» Стецькив ответил: «Рассказывают разные сплетни... Они говорят, что всеми их финансами ведает некий мифический экономический совет. Я не вхожу в эту структуру, не являюсь членом «Свободы», поэтому фамилий назвать не могу».

«Крайняя радикальная партия - очень на руку нынешней правящей силе, чтобы в Центральной, Южной и Восточной Украине показывать «звериное лицо» украинского национализма», - отметил он.

• Подобається Подобається x 1
  3. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Сьогодні на одній з палаток відомої політичної сили побачила плакат з зображенням дитини і надписом(дослівно): "Продаєш голос - продай дитину, одержиш більше". Особисто мене обурив такий плакат, бо щонайменше невдало зроблений (хороша і дієва не та реклама, яка тільки привертає увагу, а та може переконати, нагадати і яка несе позитив). Я інколи навіть в дечому підтримувала цю політичну партію, але тепер після такої "реклами" точно не буду голосувати за будь-якого її представника.

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Сьогодні, їдучи в маршрутці, побачив по вмонтованому там тєлєку політичну рекламу однієї із партій. І фоту одного з кандидатів. Якби я не знав цю людину особисто і дуже добре, то не звернув би увагу... Погану людину взяли в ту партію... Хоч і назва у партії дуужжже патріотично-демократична... Видно гроші дав...

5. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

З яким Ви пієтетом це кажете:"Навіть ПР..." І всі заціпеніли від здивування:))).
    Моя хата з краю...Пан є ідейним противсіхом;).

6. VasMT

Знову все просто до банальності :))). Аборигени ЛФ давно вже (і зовсім безпідставно) зарахували мене до найбільшого симпатика і агітатора ПР. Тому ті, хто так вважає, зрозуміли мене... Вам пояснив, чому "навіть"...
    Висновок невірний.
    Пан використовує своє Конституційне право обирати і бути обраним до органів влади. А виходячи з того, що пан має своє бачення подальшого розвитку суспільства і розбудови держави, та сила, програма якої максимально відповідає цьому баченню, отримує мій голос.
    А професійно займатись політикою я не вмію. Так, потриндіти на кухні (ЛФ), це можна...

• Подобається Подобається x 2
  7. Yarema

Ну і яка ж це сила? Нє томітє....:)))

8. VasMT

Тільки не Йулькіни...

9. Yarema

А хто ж там "зароджується"? Яке там ще "озімоє поколєніє"? Чи "всіх відкидаю, а свого не маю";)...

10. VasMT

Хоча я маю право на таємницю свого волевиявлення. (ст 71 КУ), скажу.
    На мера Стрия обиратиму діючого, (КУН) (особисто знайомий)
    В Стрийську райраду за отця Улинця І.П (УНП). (я його з дитинства знаю)
    В Львівську обласну - п.Пилипів І.М. (ПР). (мої діти вчились в нього).

11. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Так може пан вє, хто саме вміє? То б цікаво.

12. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Добре тим, хто вже визначився за кого варто голосувати:cry:

13. VasMT

Я Вас просив не звертатись до мене таким чином.
    Я Вас просил не обращатся ко мне таким образом.
    Proszę nie obraschatsya mnie w ten sposób.

14. Bogun

Bogun Well-Known Member

Хмельницький портал разом з Центром стратегічних ініціатив зняли ролик про місцеві вибори.
    Я в головній ролі та один з авторів сценарія (основна задумка моя :) ).
    http://www.youtube.com/watch?v=b3PMfeT1oyo&feature=player_embedded

• Подобається Подобається x 5
  15. VasMT

Це той в купушоні :)))

16. Bogun

Bogun Well-Known Member

А що ж актор :) та майбутній режисер студентського театру естрадних мініатюр, а актор не боїться бути смішним....

17. VasMT

Боронь Боже... Я навіть і не збирався сміятись. Просто посміхнуло... А так - супер!

18. Ома

Ома Дуже важлива персона

19. Bogun

Bogun Well-Known Member

20. Ома

Ома Дуже важлива персона

Дуже цікаво. Гарна ідея із німим чорно-білим кіно. І подальший перехід у кольорове кіно зі звуком. Але, як на мене, сцени зомбування однакові і зйомка знизу, коли не видно обличчя, тільки контури тіла схожа на аматорську зйомку. Можливо, то така задумка.

А взагалі, молодці хлопці. Я пишаюся вами.
    Що то у вас за студія?

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)