А ще жадібність, брехливість, нарцисизм, лінощі, зневага до людей... ---------- Додано в 22:46 ---------- Попередній допис був написаний в 22:43 ---------- Не кажіть так. Один точно лише пи..дів і встромляв дрючки в колеса іншим, проте друга щось намагалася зробити, може і не дуже вдало...А може невдало тому, що топили з усіх боків. ---------- Додано в 22:49 ---------- Попередній допис був написаний в 22:46 ---------- Зате в Донецьку дороги будують, видно гроші потекли рікою...в кишеню бізнесменів від влади.
Носять тоту макулатуру....по скриньках...пхають в двері....роздають на вулиці.... "Голосуй за..." "Голосуй за..." "Голосуй за..." Невже ще хтось ведеться? Невже реальність нікого ні в чому не переконала?
Хотіла, намагалася, пробувала, може і не дуже вдало... Знаєте, один дядько теж щось вночі в ліжку хотів від жінки, але не зміг (економіка не піднялася )_Коротше кажучи, як в анекдоті: Операція вдалася, але пацієнт помер. Поганому танцюристу завжди щось заважає...
Вчора зранку на вхідних дверях мого будинку, всередині під'їзду та й на близькостоячих деревах висіло оголошення, що кандидат в депутати міської ради, який є депутатом міськради цього скликання, хоче в 19-00 біля будинку зустрітися з виборцями, розпитати їх про їх біди, проблеми і побажання. Прізвища його я навіть не читав, бо і знати його не хочу. Раніше він нас знати не хотів. За 4 роки його каденції не знали ми його навіть прізвища і тепер знати не хочемо. Чомусь дотепер жодного разу він, будучи депутатом, не хотів почути про наші біди і проблеми, навіть не наклеїв оголошення коли і де приймає виборців. А тепер свиня знову лізе до корита і згадала про людей, затурбувалася бачите: "Вранці мащу бутерброд, зразу думка: «А як народ?» І ікра не лізе в горло, і коньяк не ллється в рот". Мешканці хоч раз були мудрими і проігнорували. А дехто з сусідів, доведений життям до відчаю, казав що не піде, бо боїться зірватися і натовкти пику.
Прийшло багато макулатури. Виносити було впадло. Був конверт з якоюсь анкетою. Я анкету викинув а в конверт напакував реклами і відправив. Проплачено ж вже Спам так спам...
А я до мами вожу... В селі і кусень паперу здастся... З рожами, лицями, обличчами і обіцянками, обіцянками, обіцянками...
Може воно й так, але не бачив танцюристів, які б вдало танцювали з партнером, який постійно підставляє підніжку, ще й на поломаному паркеті, ще й з оркестром, який постійно збиває ритм.
Гм... Тогда - как поется в известной песне - "ты помнишь, как все начиналось?"... А начиналось с Никопольского ферросплавного - и вышел вот ТАкой результат Вспомнили? Все (статья от 29 серпня 2005) - уже замазаны по уши. ТАК что - не надо о партнерах, подножках, паркетах... Как говорила моя бабушка - хай цартсивує! - "гімно бджоли - гімно мед!"
Ну і до чого тут Нікопольський феросплавний!? Юлька намагалася помститися Кучмі і його "родині", "любі друзі" вже згодні були дерибанити країну з програвшими... Ви захищаєте Пінчука? Я не розумію, що ви хотіли цим сказати... Ну це точно про Пасічника.
Зателефонували... Запрпонували зголоситись стати довіреною особою одного з кандидатів в місцеву владу від "Сильної України". Відмовився...
Я Вас прекрасно розумію, але хочу сказати, що це могло би бути оправданням для Вас, мене чи нам подібним звичайним людям. Але не щодо політика найвищого масштабу. Кожен з нас розуміє, яка країна, який "оркестр" і який він задає ритм. І я б ніколи в житті не взявся за таку справу, бо розумію що це мені не по силі. Але коли людина, будь-який відомий і шанований політик, береться стати біля керма, то повинен усвідомлювати всю складність моменту, всі можливі дії і протидії, відчувати впевненість і силу. І не завжди потрібно сюсюкатися з такими "друзями", деколи пора і владу застосувати. Я не звинувачую конкретного політика чоловічої чи жіночої статі, а кажу взагалі. За роки незалежності практично кожен з них після всього казав, що хотів, але йому заваджали.
Путем продажи "не за ТАК" общественной собственности??? Класс... Вот уж вона замылила очі - ТАК замылила...Это УП - я дал ссылку - написала - причому небезкорисливому!!! Или - не видим? Воровкой была - ей и осталась.
Які ми затребувані. ---------- Додано в 22:19 ---------- Попередній допис був написаний в 22:17 ---------- А чи була та влада? Чи не подавали справи? Та нехай, не будемо починати знову перераховувати, які важелі були у прем'єра, а яких не було... ---------- Додано в 22:22 ---------- Попередній допис був написаний в 22:19 ---------- Політики також люди і іноді анітрохи не розумніші за нас. От чому демократія краща, бо не дає можливості наробити невиправних дурниць. ---------- Додано в 22:23 ---------- Попередній допис був написаний в 22:22 ---------- Невже Нікопольський завод був на той момент суспільною власністю!? ---------- Додано в 22:25 ---------- Попередній допис був написаний в 22:23 ---------- А ви і прокурор і суддя в одній іпостасі?
За Вас і вас не знаю... Якщо Ви про мене, то мушу Вас порадувати. Це не перший випадок моєї відмови за цей місяць. Навіть ПР відмовив . Не кажучи вже про занюханий фронт... А Стрий містечко маленьке, а партій багато. От людей і бракує... Це ж не у вас - людей, як собак нерізаних, а партія одна
Пан поза політикою, бисти знали... Хоча на спір, забивав баки "активістам" і штабнюкам партій з діаметральною ідеологією Звиздеть - не ящики ворочать... (народная мудрость)
Моя племінниця професійний виборець. Вона так двох малолітніх дітей вже котрий рік годує . Цього року жаліється, відібрали хліб - в Києві вибори відмінили
Борьба за Львов продолжается. Интересно будет, если изберут СВОЕГО кандидата... Вопросы по флаеру: 1. Кто собрался купить Львов? 2. Кому не сдадутся львовяне?