Питання поставлено не вірно. Мало би бути так: - Коли дехто захоче відділитись від України, Ви станете їм на заваді? І відповідь буде ствердною.
Мирним шляхом це не відбудеться. А якщо не мирним, то я буду призваний з запасу, щоби виконати конституційний обов"язок по Все просто... Ніякої лірики.
А чого ви їм так мало даєте? Он Лукашенко "царює" вже набагато більше і збирається і надалі. А що, пєрдони гірше!? Виборів більше не буде. Буде їх симуляція.
Не будет никакой симуляции, на Донбассе проголосуют за своих, вы может других предложите, так те же морды, Юг, то же самое, Центр, может у Тигипко что то получится, Запад, так там лидер Тягнибок
Про Донбас і кури не квохчуть...Це клініка. А ось в інших регіонах приписати собі кілька відсотків для золотої акції - оце і є мета. Тому і створюються клони, тому і захоплюються "пануючі висоти" в виборчкомах.
Ну, Вы палку то не перегибайте! Желающих отдать голос за банку тушенки всё меньше и меньше и не потому что осознают, а просто физиология, возраст. Новое поколение приходит, а оно уже без совковых заморочек. Посыпится презик и тогда посмотрим... ---------- Додано в 22:54 ---------- Попередній допис був написаний в 22:45 ---------- Ох..., я бы так не обобщал. За помаранчей конечно не проголосуют, но вот если всплывет личность... посмотрим как Янык пойдёт гулять.
Я навіть не "догібаю"...Був в 2004 і 2006 роках членом дільничої виборчої комісії ...Навіть не зважаючі на мою тодішню політичну наївність бачив "чудеса"...Тепер таке побачить і вся Ненька.
На какой то момент - да, а в долгосрочной перспективе - туфта. ---------- Додано в 22:59 ---------- Попередній допис був написаний в 22:55 ---------- Уважаемый! Я даже не буду перечислять в какие годы и в качестве кого принимал участие в работе ДВК... Если есть хоть 2-3 человека честных, ничего сделать невозможно. Поверте на слово.
Ага, вспливе... В 2006 спробував один тут номенклатурник Бєшуля "виплити" проти кандидата в мери Лук'янченко...Втопили, навіть "мама" не встиг сказати...Зняли з регістрації, за якусь там дрібничку в документах...Судитися марно. Лук'янченко обирався фактично безальтернативно, бо ті, хто залишилися, були технічними кандидатами.
А по нирках?Нє? В першому турі в 2004 році такі молодики з "характерною" зовнішністю товклись на дільниці, що зв'язуватись з ними ніхто не хотів, тим більше, що міліціонер вперто робив вигляд, що його це не обходить. А дільниця номер 100, здається, в Кіровограді нічому не вчить? Особливо коли кримінал і охороняючі його мєнти діють злагоджено? Хто їх зупинить? Новий майдан? НЕ ВІРЮ.
И не мечтайте. Сейчас не 90-е и нарываться на непонятки никто не будет. Фиг знает кого стукнул... а своё здоровье тоже дорого. Я Вас уверяю, пугнуть - да.
Ой, ой, ой...І кого же? Папу римського? Чи якогось вчителика занюханого? ---------- Додано в 23:20 ---------- Попередній допис був написаний в 23:17 ---------- Та ви - оптіміст...І навіть те, з яким цинізмом насрали на конституцію, вас не непокоїть....
Может она и училка и т.д. , но у неё родственники просто ну совсем не учителя. Короче, вариантов масса. На неё срали и срут... при чем оба лагеря. Данилыч - просто ангел.