Все про ВИБОРИ і НАДІЇ.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Oko, 5 жов 2010.

?

Якій партії ви довіряєте?

Голосування закрито 4 лис 2010.
  1. Партія регіонів

6,0%
  2. Партія Юлії Тимошенко

16,0%
  3. Нові політичні партії

36,0%
  4. Проти всіх

42,0%
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Питання поставлено не вірно.
    Мало би бути так: - Коли дехто захоче відділитись від України, Ви станете їм на заваді?
    І відповідь буде ствердною.

2. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

о_О Коли Схід і Крим захочуть відділитися - поїдете їх переконувати ... не очікував :give_rose:

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Мирним шляхом це не відбудеться. А якщо не мирним, то я буду призваний з запасу, щоби виконати конституційний обов"язок по
    Все просто... Ніякої лірики.

4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Козак...

• Подобається Подобається x 2
  5. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

А чого ви їм так мало даєте? Он Лукашенко "царює" вже набагато більше і збирається і надалі;). А що, пєрдони гірше!? Виборів більше не буде. Буде їх симуляція;).

6. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Не будет никакой симуляции, на Донбассе проголосуют за своих, вы может других предложите, так те же морды, Юг, то же самое, Центр, может у Тигипко что то получится, Запад, так там лидер Тягнибок

7. Ravin

Ravin Well-Known Member

И не мечтайте.

• Подобається Подобається x 1
  8. Yarema

Про Донбас і кури не квохчуть...Це клініка. А ось в інших регіонах приписати собі кілька відсотків для золотої акції - оце і є мета. Тому і створюються клони, тому і захоплюються "пануючі висоти" в виборчкомах;).

9. Ravin

Ravin Well-Known Member

Ну, Вы палку то не перегибайте!;)
    Желающих отдать голос за банку тушенки всё меньше и меньше и не потому что осознают, а просто физиология, возраст. Новое поколение приходит, а оно уже без совковых заморочек. Посыпится презик и тогда посмотрим...

---------- Додано в 22:54 ---------- Попередній допис був написаний в 22:45 ----------

Ох..., я бы так не обобщал.
    За помаранчей конечно не проголосуют, но вот если всплывет личность... посмотрим как Янык пойдёт гулять.

10. Yarema

Я навіть не "догібаю"...Був в 2004 і 2006 роках членом дільничої виборчої комісії ...Навіть не зважаючі на мою тодішню політичну наївність бачив "чудеса"...Тепер таке побачить і вся Ненька.

11. Ravin

Ravin Well-Known Member

На какой то момент - да, а в долгосрочной перспективе - туфта.

---------- Додано в 22:59 ---------- Попередній допис був написаний в 22:55 ----------

Уважаемый! Я даже не буду перечислять в какие годы и в качестве кого принимал участие в работе ДВК... Если есть хоть 2-3 человека честных, ничего сделать невозможно. Поверте на слово.

12. Yarema

Ага, вспливе:)))... В 2006 спробував один тут номенклатурник Бєшуля "виплити" проти кандидата в мери Лук'янченко...Втопили, навіть "мама" не встиг сказати...Зняли з регістрації, за якусь там дрібничку в документах...Судитися марно;). Лук'янченко обирався фактично безальтернативно, бо ті, хто залишилися, були технічними кандидатами.

13. Ravin

Ravin Well-Known Member

Значит ученик не созрел..., вот и учителя нет. :dntknw:

14. Yarema

А по нирках?;)Нє? В першому турі в 2004 році такі молодики з "характерною" зовнішністю товклись на дільниці, що зв'язуватись з ними ніхто не хотів, тим більше, що міліціонер вперто робив вигляд, що його це не обходить;). А дільниця номер 100, здається, в Кіровограді нічому не вчить? Особливо коли кримінал і охороняючі його мєнти діють злагоджено? Хто їх зупинить? Новий майдан? НЕ ВІРЮ.

15. Ravin

Ravin Well-Known Member

Не подписываешь протокол и просто делаешь своё...
    По почкам могут, но ОНО им тоже не особо надо.

16. Yarema

Да оні так нєхотя, с лєнцой...;) Чісто для форми:)))...Но почкі болєть будут по-настоящєму.

17. Ravin

Ravin Well-Known Member

И не мечтайте.
    Сейчас не 90-е и нарываться на непонятки никто не будет. Фиг знает кого стукнул...
    а своё здоровье тоже дорого. Я Вас уверяю, пугнуть - да.

18. Yarema

Ой, ой, ой...І кого же?;) Папу римського? Чи якогось вчителика занюханого?

---------- Додано в 23:20 ---------- Попередній допис був написаний в 23:17 ----------

Та ви - оптіміст...І навіть те, з яким цинізмом насрали на конституцію, вас не непокоїть...:).

19. Ома

Ома Дуже важлива персона

Какие вы, львовяне, наивные!

20. Ravin

Ravin Well-Known Member

Может она и училка и т.д. , но у неё родственники просто ну совсем не учителя.
    Короче, вариантов масса.

На неё срали и срут... при чем оба лагеря.
    Данилыч - просто ангел.

а де твій аватар? :)