Все про ВИБОРИ і НАДІЇ.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Oko, 5 жов 2010.

?

Якій партії ви довіряєте?

Голосування закрито 4 лис 2010.
  1. Партія регіонів

6,0%
  2. Партія Юлії Тимошенко

16,0%
  3. Нові політичні партії

36,0%
  4. Проти всіх

42,0%
  1. Ravin

Ravin Well-Known Member

• Подобається Подобається x 2
  2. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ні, не так. Але вже краще вибирати з технарів а ніж з політиків...

---------- Додано в 00:58 ---------- Попередній допис був написаний в 00:54 ----------

:)

3. Ravin

Ravin Well-Known Member

Может и лучше, но технари имеют дело с предметами (железками и т.д.) а тут Люди, и при первой же проблемке технари дадут маху... - верняк.:dntknw:

4. Svjato

Svjato Well-Known Member

Та я в курсі, що для загального щастя - люди вибирають владу, влада вибирає менеджерів, менеджери вибирають фірми, фірми вибирають спеціалістів, спеціалісти вибирають матеріали, а потім з цих матеріалів прості работяги дороги роблять - асфальт кладуть в яму з болотом і то в дощ! А потім всі надіються, що не випадуть з цього ланцюга.

Систему відносин тре змінити, а системи вміють створювати лише технарі. Вам політик таких схем (відкату) намалює - довго податкова буде по офшорах ходити...

• Подобається Подобається x 1
  5. Ravin

Ravin Well-Known Member

Вот тут фиг попрёшь против Вас. :good:

6. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Але ж то так! Обаяма не не мешкав весь час десь в африканських теренах, і сам вже за національністью типу як афроАмериканець. Тобто представник новітньої "американської" нації з її культурним досягненням. От і я про це. Так звана "американська нація" надає перевагу перед звичайною негроїдноафриканською. Бо національність то не тілько колір шкіри. Це стан свідомості.

Вам радше було написати інакше, а саме: "Я вважаю що колір шкіри людини, її фізична зовнішність не може надавати їй жодної переваги" - так буде правдіво.

• Подобається Подобається x 4
  7. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Позвонил сегодня директор типографии (находится в городе 100 км от Донецка), которому сделал на прошлой неделе заказ, обещал привезти в пятницу до 12 часов. Извиняется, говорит что привезет к вечеру, кандидаты в депутаты задрали. Например, приходит чудо, бритоголовое, двухметровое, говорит хочу стать как его этого кандидатом, шоб к вечеру плакаты были отпечаны, кладет на стол кулаки, а они у него как моя голова. Придется на 3-х сменную работу переходить

• Подобається Подобається x 6
  8. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Ооооо..... і робота буде зроблена. А не так коли я добиваюся тут у Винниках шоб з під хати з загальних смітників мусор вивезли а з мене лаха деруть :). От шо таке керівництво.

---------- Додано в 15:18 ---------- Попередній допис був написаний в 15:16 ----------

Ну то вже як кому більше подобається. Якшо вам подобається шо вас "імєють" ніжно і з ласкою, причому міняються по черзі кожних 5 років - ну то прошу дуже :))) :))) :)))

9. Ravin

Ravin Well-Known Member

Кандидат Депутатыч - тяжело произнести, однако.;)

10. Ома

Ома Дуже важлива персона

Отож, що з найдавніших. Людство кілька століть йшло до того, щоб влада передавалася не через пролиття крові, а цивілізовано - через вибори. І що ви нам пропонуєте? Повернутись назад?

11. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

А чого ви вважаєте шо людство кілька століть йшло в правильному напрямку? :)
    Я вважаю шо в цивілізованій країні цивілізовані політики повинні обиратися цивілізовано, але то не стосується нашої країни і наших політиків.
    Їх би давно всіх в зону відчуження виселити і обгородити бетонним муром і най би там один одного як щурі в бочці.

12. Ома

Ома Дуже важлива персона

Вони ж не в одну мить стали цивілізованими. І ми прийдемо.
    От десь Спіка агітував не ходити на вибори. Того робити категорично не можна. Треба обов'язково прийти і витратити свій бюлетень. Хоча б для того, щоб з його допомогою звісно хто не зміг маніпулювати. Таким чином, ви обмежуєте поле махінацій.

13. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Так і зробив. Намалював на нім річку, сонце, дерево і кота з собакою :)

та може і прийдемо, але чи воно того варто ото бути цивілізованими :)

14. Ravin

Ravin Well-Known Member

Шутить изволите? :mocking:

---------- Додано в 16:35 ---------- Попередній допис був написаний в 16:33 ----------

15. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Бачте у всьому є плюси і мінуси.
    А ше дуже залежить шо ви розумієте під фразою "цивілізована країна".
    Бо тим поняттям можна маніпулювати на всі боки :)

16. Ravin

Ravin Well-Known Member

Ну, особенно не поманипулируешь, разве просто демагогию разводить можно, это да.

17. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Ну чому ж. От скажімо гасло "Демократія - признак цивілізованої держави".
    Шо ж таке не можна вигукувати в масах. Але ж то не так. :)

18. Ravin

Ravin Well-Known Member

А Вы знаете такие без демократии?

19. Svjato

Svjato Well-Known Member

Тут є деякі зауваження.
    Перше. В штатах кольт зрівняв всіх і від тоді всі рівні (в деяких штатах до сьогодні )
    В Європі (хоча б у Франції) була не одна революція, що об'єднала народ і досі об'єднує, бо вірять що Франція назавжди.

Друге.
    Влада боїться народу бо залежна від нього. Беззбройний народ владі не народ...(зброя мається на увазі не тільки фізична)

Виходячи з цих зауважень приходимо до наступного: Народ повинен знати свої права і користатися ними. Якщо вони заскладні - їх треба спрощувати, щоб кожен розумів. Кожен громадянин повинен стати сильнішим і не боятися чиновника. А систему можна лише зламати.

Саркашвіллі звільнив усіх медсестер як я пам'ятаю... Це було не для того, щоб знищити медицину. Адже так?

20. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Одна точно була одна так і ту розвалили :)

а де твій аватар? :)