Знову ненав"язливо рекламуватися будете? Раджу уважніше подивитися на віконце Швидкої відповіді, там є кнопка ждя завантаження зоюраження на форум.
---------- Додано в 23:30 ---------- Попередній допис був написаний в 23:28 ---------- Їхали діти. ---------- Додано в 23:31 ---------- Попередній допис був написаний в 23:30 ---------- Іще.
Ну і куди ви завантажили фото? Для завантаження скористайтеся форумних хостингом зображень: Може варто читати не лише тему про коней (риторичне).
хотіла б подрузі найкращій зробити на день народження сюрприз такий) покататись разом з нею десь за містом( в полі, як кажете) на конях. дайте будь ласка свій телефон і підкажіть будь-ласка як це все буде виглядати? тобто чи біля нас постійно буде тренер чи можна буде самим покататись на якійсь території? P.S в неї день народження в вівторок. часу мало
подзвоніть. самих вас ніхто не відпустить. хіба під наглядом інструктора. і то якщо є досвід їзди верхи. Самих відпускають або кроком , або тих які вже вміють їздити.
Вибачаюсь що влізаю та як на мене то іподром вже досить примітивне місце для такого задоволення як кінні прогулянки, враховуючи те що все більше і більше появляється доступних конюшень за містом. На іподромі половину поля відгородили під фанзону, залишився клаптик на якому покатаєшся хвилин 30 і вже набридло. Я раніше їздила в кінний клуб за місто, природа просто чудова, спочатку їдеш лісом, а потім виїжджаєш в безкрає поле де можна спробувати поїхати галопом якщо нестрашно, взимку катались на санях. І не потрібно бути супер-вершником, я тоді ще добре не вміла їздити так занала тільки основи як керувати конем і як зупинити та мені дали спокійного коника і сідло з ручкою і влаштували кінну прогулянку, вражень в мене залишилось на все життя, по лісі рисили, а в полі галоп, це такий екстрим і адреналін що хочеться ще, ще і ще!