Все про коней і кінний спорт

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем анн, 19 сер 2010.

1. GalinkaKT

GalinkaKT миється в бані

Навчіть сюди закинути фото. А то є що. А невмію.

2. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Знову ненав"язливо рекламуватися будете?;)
    Раджу уважніше подивитися на віконце Швидкої відповіді, там є кнопка ждя завантаження зоюраження на форум.

3. GalinkaKT

GalinkaKT миється в бані

---------- Додано в 23:30 ---------- Попередній допис був написаний в 23:28 ----------

Їхали діти.

---------- Додано в 23:31 ---------- Попередній допис був написаний в 23:30 ----------

Іще.

4. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

:facepalm:Ну і куди ви завантажили фото?
    Для завантаження скористайтеся форумних хостингом зображень:

• Подобається Подобається x 1
  5. rombambar

rombambar New Member

хотіла б подрузі найкращій зробити на день народження сюрприз такий) покататись разом з нею десь за містом( в полі, як кажете) на конях. :)
    дайте будь ласка свій телефон і підкажіть будь-ласка як це все буде виглядати? тобто чи біля нас постійно буде тренер чи можна буде самим покататись на якійсь території?

P.S в неї день народження в вівторок. часу малоо_Оо_О

6. GalinkaKT

GalinkaKT миється в бані

подзвоніть.;) самих вас ніхто не відпустить. хіба під наглядом інструктора. і то якщо є досвід їзди верхи. Самих відпускають або кроком , або тих які вже вміють їздити.

Останнє редагування модератором: 28 кві 2013
  7. DinDin

DinDin New Member

Вибачаюсь що влізаю та як на мене то іподром вже досить примітивне місце для такого задоволення як кінні прогулянки, враховуючи те що все більше і більше появляється доступних конюшень за містом. На іподромі половину поля відгородили під фанзону, залишився клаптик на якому покатаєшся хвилин 30 і вже набридло. Я раніше їздила в кінний клуб за місто, природа просто чудова, спочатку їдеш лісом, а потім виїжджаєш в безкрає поле де можна спробувати поїхати галопом якщо нестрашно, взимку катались на санях. І не потрібно бути супер-вершником, я тоді ще добре не вміла їздити так занала тільки основи як керувати конем і як зупинити та мені дали спокійного коника і сідло з ручкою і влаштували кінну прогулянку, вражень в мене залишилось на все життя, по лісі рисили, а в полі галоп, це такий екстрим і адреналін що хочеться ще, ще і ще!

а де твій аватар? :)