Правда в тому,що мій дід очолював боротьбу проти ссученої червоної наволочі,що прилізла на нашу землю. І я тим горджусь.
Правда в тому,що мій діди очолювали боротьбу проти ссученої коричневой наволочі,що прилізла на нашу землю. И тем кто им помогал. І я тим горджусь.
Папуги у природі зустрічаються різні. Найбільш кумедні це ті яких заносить в Україну із рускага_міра. Як правило хворіють на не виліковну хворобу. Діагностується як російський шовініст-нацик.
Правда в тім,що ваш дід був звичайним зайдою,окупантом. ---------- Додано в 11:18 ---------- Попередній допис був написаний в 11:17 ---------- Навіть свою смердячу родіну не защітілі. А тепер дзявають і скавулять...тьфу.
Да не были мои деды на Западной Украине. А вот брат жены был. Он на галичанке женился, уже после войны приезжал к родственникам жены, привез после женитьбы в свое родное село сначала, что на средней Волге, потом переехал, он шахтер, а сейчас на Украине живут. А деды, да и дядя, старший брат отца, не все вернулись, а кто вернулись, умерли уже, уважаемыми людьми. Уважаемые и семьей и селом и государством. Так что свое говно, что вы бросаете, рядом с вами и лежит. Вам их не запачкать.
Так вы себя почитайте последние посты. Словарный запас совсем сузился, как у попугая Попки. Но попугай еще ниже по уровню, чнм нацик, но это вполне естесственная эволюция.
вам пора уже эту картинку в спойлер ставить, преданность и тоска за фюрером просто зашкаливает ... а потом обижаетесь что "ваших" советские "математики" на нуль множили ...
Після того,що творив вошивий совєцький зброд,орда падлючих голосраких виродків,на нашій землі, будь-кого зустрінеш з квітами. Але Шикльгруббер не наш герой. То лиш совєцьке парашне бидло своїх катюг в дупу лизало.