Все це було...

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем MARTINI, 25 лис 2007.

1. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Я добре розумію слова.
    Ось Ваши -
    " РадянсьКИЙ. А комбриг Кривошеїн не салютує. "

Ви насамперед підкреслили що біля прапору Рейху тільки один радянський військовослужбовець.

Так він там не один, у кадр попало двоє і один з них салютує.
    серед німців теж не всі салютують, так що в тому що кривошеїн ще не встиг руку до козирьку донести нічого не означає.
    Його офіцер встиг, так що яка різниця?

Я бачу ви як вуж на вугіллі, вже не знеєте до чого би причепитися щоб доказати що чорне то біле.
    ( і кожний раз у калюжі... ото менше читайте путлер разоблачєнія:haha:)

• Подобається Подобається x 4
  2. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

русскіє нє здаюцца.....:)))
    його сім раз за пояс заткнули , а він далі своє торочить

• Подобається Подобається x 2
  3. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Так він начебто українець... чи я щось упустив?

4. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Ще трохи "військового братерства" того часу -

Вкладення:

• Подобається Подобається x 1
  5. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

не знаю, але судячи по дописах, ні....

6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Поруч, а не за колоною німців, це раз.
    Фіра на параді виглядає щонайменше дивно, це два.
    Обведений стовп явно свідчить, що проїзд військ відбувався в різний час. На першій фоті байкери, а на другій танкісти. І фіра десь ділась.
    А на третій фоті, з оркестром, десь зникла автівка, це три.
    Коперфілд ще тоді не служив ні нацистам ні большевістам, щоби робити такі фокуси на очах у публіки.
    Тепер по хроніці: (взяв цю, якість краща).
    http://www.youtube.com/watch?v=S6gg1z5DovI
    Зверніть увагу на вивіску, що на будинку, де стоять танкісти ЧА. На 1.55. Звернули?
    На 2.00 їдуть німецькі автівки. І вивіска і танкісти на місці... Навіть Гудеріан є. А 2.15, де їдуть танки ЧА зникли і танкісти, і оркестр... Хіба вивіска лишилась.
    Розумна людина не зможе пояснити куди ділись радянські танки із німецької кінохроніки. Ви можете...
    А німці хотіли показати зовсім не це. Але це розмова іншої теми.

7. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

вона поїхала.....

---------- Додано в 20:56 ---------- Попередній допис був написаний в 20:55 ----------

вона теж проїхала точку фотографування

8. VasMT

Ні. Я сказав "на постаменті".
    Жодної. Мене це абсолютно не хвилює. Розмова іде виключно про СПІЛЬНИЙ парад.
    І все.

Жодного. Все на рівні вигадок і припущень. Жодного факту. Натомість ретельний аналіз фото і відеоматеріалів дає право сумніватись у цьому т.з. параді.

9. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Поруч, тому що німці чекають на свою чергу і зупинилися, а радянські танки проходять.

До речі, це і показує фура, тому що вона стоїть задовго ДО помосту, це легко зрозуміти по розташуванню стовпа і вежі.

Ось Вам і раз і два...:)

10. VasMT

Окуляри зніміть.

11. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Не знаю де Ви побачили вивіску, але байкери і радянські танкісти стоять в різних місцях, це вочевидь зрозуміло по розташуванню стовпа і вежі.

Будьте більш уважним.

12. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

а вам би не завадили окуляри.. :)

• Подобається Подобається x 3
  13. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Розумна людина може, на те вона і розумна.

А людина з принципом - "усраться но не поддаться" не може. Це точно.

14. VasMT

Ні. Тому що німці свій парад відпарадили, зібрали манатки і готові чухнути із Бреста. А червоні тільки входять. Що тільки доказує неспівпадіння по часу оцих "парадів".
    Вона приїхала після проходження німецьких військ, але до приходу радянських. От і все. Якщо рознести ці події по часу, то все знаходить своє логічне місце і пояснення.

15. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Ось Ви що казали - "РадянсьКИЙ. А комбриг Кривошеїн не салютує."

Ніякого "постаменту" тут немає.
    Не набридло викручуватися? ;)

---------- Додано в 21:16 ---------- Попередній допис був написаний в 21:14 ----------

А як же бути з радянськими танками що проходять повз прапору зі свастикою який знімали наприкінці параду?

Василю, вже смішно. Досить ганьбитися.

• Подобається Подобається x 4
  16. VasMT

Це Ви свому відображенню в дзеркалі скажіть.

---------- Додано в 21:24 ---------- Попередній допис був написаний в 21:21 ----------

Прапор є, танк є, постаменту нема.
    Не поясните, куди він дівся?

Я теж кеажу, не ганьбіться в намаганнях вигадати чергову нісенітницю.

17. Romko

Romko Дуже важлива персона

Зрозуміло.
    Василь цитує брехню якоїсь савєцької підстилки.
    Чергова брехня,совки ж без неї нікуди.
    Уявляєте,Василю,ці брехуни добрехались до того,що донині,сидячи в глибокому дуплі,брешуть,що вони пабєділі.:haha:

18. VasMT

Романе, з Вами дискутувати - гаяти час. Ви ж все одно не прислухаєтесь до жодного із аргуметів. Люміній і фсьо. Але ж фіра була і десь щезла...
    А наведена Вами стаття дуже слабенька. Теж ділетант типу млл писав.

19. Dred

Dred Well-Known Member

Завершивши увечері переговори, Кривошеїн віддав наказ бригаді підготувати до параду 4-й батальйон і бригадний оркестр, а також блокувати залізницю[1].
    Проходження підрозділів, яке відбулося наступного дня Кривошеїн описав так:
    « В 16.00 я та генерал Гудеріан піднялись на невисоку трибуну. За піхотою пройшла моторизована артилерія, потім танки. На бреючому польоті пронеслось над трибуною з десятка два літаків. Гудеріан, показуючи на них, намагався перекричати шум моторів:
    — Німецькі аси! Колосаль! — кричав він. Я не стримався, і також крикнув у відповідь:
    — У нас є краще!
    — О, так! — відповів Гудеріан без особливої радості.
    Потім знову пройшла піхота на машинах. Декого з них, як мені здалось, я вже бачив. Вочевидь, Гудеріан, використовуючи замкнене коло прилеглих кварталів наказав мотополкам демонструвати свою міць декілька разів … Нарешті, парад завершився.
    http://uk.wikipedia.org/wiki/Спільний_парад_Вермахту_та_РСЧА_в_Бересті

20. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Передивився сьогодні з ранку усю цю полеміку про сумісність параду і щось мені якось смішно стало.
    На фото стоять радянські військові разом з германськими, віддають салюти прапорам своїх союзників, щось таке проміж них проїзджає, таке собі СУМІСНЕ меропріятіє...

як у нормальної людини може прийти в голову думка про те, що це щось не сумістне...?:facepalm:Навіть якщо там ніяка техніка не проходила б, а все було б як на ранковому смотрі в піонер-таборі.
    Яка різниця? Спільне меропріятіє, воно і без танків спільне меропріятіє.

Але ж тоді геббельси залишилися би без роботи.... От і починаються виверти та викрути про фуру, про начебто сіроту казанську Крівошеїна, про вивіску на хаті...:haha:
    Нагадує численних антірезуністів, які настрочили тони туповатих книжок, проїли мільони бюджетних нафто гульденів, а так того Суворова і не викрили.

Хоча, я десь читав, що якщо повторювати якусь мантру, хоч саму тупу, то можливо таки в неї повірити рано чи пізно, якщо мізок остаточно не винесе.

Може це явище - якийсь геббельсбуддізм?:russian_ru:
    Ми вважаємо що це звичайна совковопутлерівська пропаганда, а це може і релігія якась?:crazy:

• Подобається Подобається x 6
а де твій аватар? :)