В інтернеті хіба що. Бо офіційна позиція Києва (в будь якому разі поки що такою була) - це те що була славетна совєцка армія, а всі решта - вороги.
Вам виднее. Мне конец вашего кина понравился. Хорошая жирная точка. П.С. Как у хероев со строевой выучкой было? Умели маршировать? Кино будет?
Що тільки підтверджує що не було двох сторін у війні. Було багато сторін і кожна діяла в своїх інтересах.
Взагалі ж говорять ніби про демократію. Як можна визнавати героями виключно Червону Армію, коли для західної України, кримських татар німці були меншим злом чим червоні. Для румун, словаків, угорців та молдаван, яких у нас до півмільйона населення, і які точно такі ж рівноправні громадяни як і всі решта - взагалі своя сторона це німецький блок. Так якого чорта писати історію під комуняк?
Дальневосточнику, Ви повечеряли грибами? Я не маю в чім виправдовуватися перед Вами. Просто відповів на Вашу дурницю: нєфік дорікати мені своїми дідами, оскільки мій батько сам воював на боці ЧА. І крапка. Завважте, Ромко мені не дорікає. А мій батько, якби був зараз живим, не дорікав би Ромкові щодо боротьби його дідів. P.S. Вас дуже турбує хто "вчинив злочинні дії на війні, а хто не вчинив"? Батько мені розповідав про системні випадки мародерства та згвалтувань офіцерами ЧА, які відбувалися на очах солдатів.
На жаль моя бібліотека не на стільки багата, щоби на кожен Ваш ляп мати під руками джерело... Хоча це на Вас подібне. Я пам'ятаю безапеляційне твердження про визнання комбатантами УПавців, без жодного підтвердження. Так що або цитату, або пишіть єстчо...
Плюнути на савєцький плюгавий плакат - святе. Як плюнуте на все савєцьке. Особливо на сцикливих аксвабадітєлєй. Яких не дострілялим в рідному ГУЛАЗі. І яких донищує Ваша паршива власць. Тьфу.
Рецепти радянської алхімії Як формувався комуністичний міф про «всенародну боротьбу в тилу німецьких військ на окупованій території України»