Все це було...

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем MARTINI, 25 лис 2007.

1. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Шановний - не пишить тоді дурниць - не будете виправдовуватись. :hi:

Вам вже казали - полуміфічні 40 000 УПАвців - проти 8 000 000 у ЧА. Сліпому - не видно різниці. Може ви - сліпий? :)))

P.S. Бродовская битва сыграла неоценимую роль для сохранения самого Львова: за время битвы немецкие части покинули город и боев во Львове почти не было.

• Подобається Подобається x 1
  2. Dred

Dred Well-Known Member

Ага он пан Василь пішов рахувати.
    Так скільки в ЧА пішло добровільно?:mocking: І скільки здалося німцям?

т. зв. 1 укр. фронт.

Хто там справжні українці?

3. Дальневосточник

Пан Василь уже сто раз приводил цифры. Даже пан kjk постил кртинку - сколько было бойцов в УПА.
    Желающий - найдет.

Данные - открыты. Вас, надеюсь, не забанили в гугле? :wacko:

А сколько служило немцам - начиная с шухевича?

• Подобається Подобається x 2
  4. kjk

kjk Дуже важлива персона

То Ви певно як правдивий демократ враховуєте думку неонацистів у питаннях війни?
    Чи це так - ви думку ворогів не враховуєте, а ми - повинні?

---------- Додано в 00:33 ---------- Попередній допис був написаний в 00:32 ----------

Нацюки у нас хочуть якраз державний статус російській мові.

---------- Додано в 00:36 ---------- Попередній допис був написаний в 00:33 ----------

Можна нагуглити звичайно. Навіть те що місцеві діячі з ПР квіти носять до пам'ятника Бандері.
    Це дуже приблизно, але кращих оцінок не знайти.

5. Дальневосточник

А я вам отвечу ТАК - и подтверждение вы можете найти - я не единажды писал - с 39 года у нас на ЗУ было гражданская война. И если принять эту точку зрения - все станет на свои места. Однако - нацюкам надо именно война с империей - и они враз отметают все, что не совпадает с этой точкой зрения.

Всі???

• Подобається Подобається x 3
  6. kjk

kjk Дуже важлива персона

То раз ви кажете так - то і не кажіть що це побєда, совок це єдина правильна сторона, і так далі.

7. Дальневосточник

А у нас пан Снегірьов - бувший голова "свободи" - розповідає на місцевому ТБ про подвиги бронепотяга №2 - зробленному на Луганському паровозобудівному заводі - який загинув біля Луганська відбиваючи німецьку навалу...

---------- Додано в 00:48 ---------- Попередній допис був написаний в 00:43 ----------

И снова скажу - я СОВЕРШЕННО СОГЛАСЕН с Законом Украины, по которому воины УПА - не совершившие военных преступлений имеют ТЕ-ЖЕ ЛЬГОТЫ что и воины КА.
    Разве это - не подтверждение того, что война была - именно - ГРАЖДАНСКАЯ?

• Подобається Подобається x 3
  8. Dred

Dred Well-Known Member

Ага але так і ніхто не назвав скільки ж людей пройшло через УПА:))):)))

Що хочете зіскочити із своїх расиських висловлювань?:)

Не переживайте, по кількості зрадників СеРиСеРи попереду планети всієї їх ніхто не переплюнув:mocking:

---------- Додано в 00:55 ---------- Попередній допис був написаний в 00:51 ----------

Не потрібно розказувати казок, не було ніякої громадянськї війни в ЗУ були окупанти радянські і їх підстилки і населення ЗУ в боротьбі з ними.

9. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

А оскільки ЗУ юридично була частиною СРСР, то і була громадянська війна - Ви самі з тім погодилися! :)

10. kjk

kjk Дуже важлива персона

Та у вас все життя 99.9% за партію, то за КПСС, то за ПР, я про Донбас і не кажу нічого. Там своя особлива атмосфера.

---------- Додано в 11:06 ---------- Попередній допис був написаний в 11:05 ----------

Так чому тоді на державному рівні пропагується виключна одна сторона, у громадянській війні?

11. Dred

Dred Well-Known Member

СеРиСери окупував ЗУ і була боротьба проти радянських окупантів і їх підстилок. Якби радянської окупації не було тоді б це можна було назвати громадянською війною.:mocking:

12. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Які дані? Те що Патриляк випустив монографію в 2012-му році? Ні, не можу...:mocking:

13. Dred

Dred Well-Known Member

Дані які я взяв з його монографії:mocking:

14. VasMT

Я не побачив жодних даних.
    Прошу...

15. Dred

Dred Well-Known Member

Як ви швидко злилися:haha::haha::haha::haha:

16. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Та, зараз одна сторона того конфлікту убільшості показується з позитивного боку: комуністи = злочинці, біла армія і нацрухи = біли та пухнасти (утрирую, звісно, але...) :)))

Наскільки я пам'ятаю, то Дальнєвосточнік голосував за УДАР Кличка.

Хіба на ЗУ зовсім не жило комуністів і їх прихильників?

17. VasMT

Ви тормоз?
    Які в біса дані?
    Де хоч одна цифра?

18. Dred

Dred Well-Known Member

Прихильники СеРиСеРи закінчилися після приходу "визволителів"в 1939 р. А КПЗУ визволителі самі ж і поставили до стінки:mocking:

---------- Додано в 11:45 ---------- Попередній допис був написаний в 11:43 ----------

У вас я бачу прогресує не тільки вибіркова сліпота а й вибірова глухота.:))):))):))):)))

19. VasMT

Я не дивлюсь Ютюб, якщо Ви про це.
    Дайте друкований варіант, поговоримо, як інтелігентні люди... :mocking:

20. Dred

Dred Well-Known Member

Ви себе надто високо ставете. До інтелігента вам як до неба.
    А джерела я вказав, якщо ваш мозок не може їх сприйняти це вже не моя проблема.:mocking:

а де твій аватар? :)