Шановний - не пишить тоді дурниць - не будете виправдовуватись. Вам вже казали - полуміфічні 40 000 УПАвців - проти 8 000 000 у ЧА. Сліпому - не видно різниці. Може ви - сліпий? P.S. Бродовская битва сыграла неоценимую роль для сохранения самого Львова: за время битвы немецкие части покинули город и боев во Львове почти не было.
Ага он пан Василь пішов рахувати. Так скільки в ЧА пішло добровільно? І скільки здалося німцям? т. зв. 1 укр. фронт. Хто там справжні українці?
Пан Василь уже сто раз приводил цифры. Даже пан kjk постил кртинку - сколько было бойцов в УПА. Желающий - найдет. Данные - открыты. Вас, надеюсь, не забанили в гугле? А сколько служило немцам - начиная с шухевича?
То Ви певно як правдивий демократ враховуєте думку неонацистів у питаннях війни? Чи це так - ви думку ворогів не враховуєте, а ми - повинні? ---------- Додано в 00:33 ---------- Попередній допис був написаний в 00:32 ---------- Нацюки у нас хочуть якраз державний статус російській мові. ---------- Додано в 00:36 ---------- Попередній допис був написаний в 00:33 ---------- Можна нагуглити звичайно. Навіть те що місцеві діячі з ПР квіти носять до пам'ятника Бандері. Це дуже приблизно, але кращих оцінок не знайти.
А я вам отвечу ТАК - и подтверждение вы можете найти - я не единажды писал - с 39 года у нас на ЗУ было гражданская война. И если принять эту точку зрения - все станет на свои места. Однако - нацюкам надо именно война с империей - и они враз отметают все, что не совпадает с этой точкой зрения. Всі???
А у нас пан Снегірьов - бувший голова "свободи" - розповідає на місцевому ТБ про подвиги бронепотяга №2 - зробленному на Луганському паровозобудівному заводі - який загинув біля Луганська відбиваючи німецьку навалу... ---------- Додано в 00:48 ---------- Попередній допис був написаний в 00:43 ---------- И снова скажу - я СОВЕРШЕННО СОГЛАСЕН с Законом Украины, по которому воины УПА - не совершившие военных преступлений имеют ТЕ-ЖЕ ЛЬГОТЫ что и воины КА. Разве это - не подтверждение того, что война была - именно - ГРАЖДАНСКАЯ?
Ага але так і ніхто не назвав скільки ж людей пройшло через УПА Що хочете зіскочити із своїх расиських висловлювань? Не переживайте, по кількості зрадників СеРиСеРи попереду планети всієї їх ніхто не переплюнув ---------- Додано в 00:55 ---------- Попередній допис був написаний в 00:51 ---------- Не потрібно розказувати казок, не було ніякої громадянськї війни в ЗУ були окупанти радянські і їх підстилки і населення ЗУ в боротьбі з ними.
Та у вас все життя 99.9% за партію, то за КПСС, то за ПР, я про Донбас і не кажу нічого. Там своя особлива атмосфера. ---------- Додано в 11:06 ---------- Попередній допис був написаний в 11:05 ---------- Так чому тоді на державному рівні пропагується виключна одна сторона, у громадянській війні?
СеРиСери окупував ЗУ і була боротьба проти радянських окупантів і їх підстилок. Якби радянської окупації не було тоді б це можна було назвати громадянською війною.
Та, зараз одна сторона того конфлікту убільшості показується з позитивного боку: комуністи = злочинці, біла армія і нацрухи = біли та пухнасти (утрирую, звісно, але...) Наскільки я пам'ятаю, то Дальнєвосточнік голосував за УДАР Кличка. Хіба на ЗУ зовсім не жило комуністів і їх прихильників?
Прихильники СеРиСеРи закінчилися після приходу "визволителів"в 1939 р. А КПЗУ визволителі самі ж і поставили до стінки ---------- Додано в 11:45 ---------- Попередній допис був написаний в 11:43 ---------- У вас я бачу прогресує не тільки вибіркова сліпота а й вибірова глухота.
Ви себе надто високо ставете. До інтелігента вам як до неба. А джерела я вказав, якщо ваш мозок не може їх сприйняти це вже не моя проблема.