Все це було...

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем MARTINI, 25 лис 2007.

1. Dred

Dred Well-Known Member

Робота в ВЛКСМ смішно звучить , що обговорювати політику партії. Яка там робота.:haha::haha::haha:
    Я так розумію ви можете спростувати ці дані:mocking:
    Патриляк І. К. «Встань і борись! Слухай і вір…»: українське націоналістичне підпілля та повстанських рух (1939-1960 рр.): Монографія / Центр дослідження визвольного руху. – Львів: Часопис, 2012. – С. 235.
    http://www.youtube.com/watch?v=qzwMPz6hYbI
    час: 37:57

Фахова комісія на них посилається. А ви їх ніби і не бачите:mocking: бо не вигідно. Руйнується вся схема.

• Подобається Подобається x 2
  2. kjk

kjk Дуже важлива персона

Де проголосувало? В соцопитуванні з вибіркою 200 чоловік? А решта 40% за що проголосували? Відповіли незнаю чи категорично проти?
    Є у нас люди просто аполітичні, але з тих хто хоч трохи тою темою цікавиться - 99.9% корінного населення підтримує антирадянську боротьбу.

• Подобається Подобається x 4
  3. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Звідкіля данні?
    Дайте посилання на референдум, а не на соцопитування з вибіркою 200 чоловік... :)))

P.S. а хто ТАКі - "корінні"? Ті, хто жив до 39-го року? Давайте тоді - щоб була чистота - опитувати і поляків - яких. доречі, у Львові було більшість. Що вони скажуть про УПАвців? ;)

4. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Тоді давайте спитаємо і окупантів Львова (нєдострєльонних), в тому числі тих, хто втік до Раші або Севастополя-Одеси. Вони "проголосують". :)
    Які все ж молодці Латиші та Естонці, що позбавили "отих" права голосу!

• Подобається Подобається x 1
  5. Дальневосточник

Нє, шановний, не вийде "напьорстки" крутить. Або всі "корінні" - або не пошируйте побрехенькі про 99,9%.

Саме тому - ТРЕБА опитувати поляків, бо по Закону, який Ви ТАК схвалюєте - вони мають всі права.

6. Полковник

Полковник миється в бані

Вы хотели сказать латыши и литовцы?

---------- Додано в 21:49 ---------- Попередній допис був написаний в 21:48 ----------

Спрашивайте.
    Чего хотели?

7. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

окупант? :)))

8. Полковник

Полковник миється в бані

Нащадок.

9. kjk

kjk Дуже важлива персона

Кого хвилює думка поляків? Тут - нікого.
    А те що холуї на сході завжди підтримують антиукраїнську сторону у будь-якому епізоді історії - волинська різня, УНР, Мазепа, князівство Литовське vs Московія, і тд, то це відомий всім факт.
    Хочете думку поляків стосовно УПА? То і питайте думку неонацистів стосовно Другої Світової Війни.
    Про те який відсоток що підтримує?
    Ну моя думка - що всі соцопитування є маніпуляцією, і реально серйозним аргументом можуть бути результати виборів, референдумів чи переписів населення.
    А співвідношення сил які підтримують УПА та сил які проти УПА, на виборах у західноукраїнських областях - однозначне.

10. Boris_Kiev

Дальневосточнику, щось Ви з логики з"їхали. Я не чіпляюся до Львів"ян - хто з них корінний українець, а хто корінний львський вірменин чи єврей.
    І ще одна порада: не взмозі оцінити тих, хто боровся саме за Україну - краще мовчіть. Самі бачите, альянс із рашкою летить у тартарари. Ось вже кав"яр подорожчав і ніхто його не купує. Проте у Гуд Фуді іспанські морепродукти подешевшали. :)

• Подобається Подобається x 3
  11. Дальневосточник

Цім все сказано. Я весь час кажу - нцюки - це сучасні більшовики. Ви кожен раз це відверто підтверджуєте.
    Для них головне - їх позиція. А хто проти - тих треба відмести.
    Алеж саме нацюки - головні супротивники референдуму по мові. Чому це?

У вас є докази? Наприклад - у програмі партії прямо написано про УПА. Тоді можна казати про підтримку. Які партії мають це у свїх програмах? Давайте порахуємо. :yes:

А ось шановний kjk - апелює саме до "коріних". Тому - пишть йому, а не мені.

Я давно це зробив - то мої діди. Вони вигнали загарбників з України - а не допомогали їм її захватувати. ТАК що краще мовчить, якщо не взмозі зрозуміти - хто захищав свою землю - а хто допомогав загарбнику у мундирі гауптмана. :yes:

12. Dred

Dred Well-Known Member

Вони привели радянського загарбника. Який здійснював злочини на території України.

13. Дальневосточник

Куди - привели? У Луганськ???
    Чи у Галіцію?

14. Boris_Kiev

Справді? Більшовиків вигнали? Цікаво, в якому напрямку? А кого "захватували" - дівок у копицях сіна?

Ось ми і шануємо тих, хто СВІДОМО встав на захист СВОЄЇ землі. Не з примусу.
    А хто З ПРИМУСУ поміняв один тоталітарний режим на інший ... - серед них справді були хоробрі та вправні вояки. Але їхньої винятковості та монополії на історичну правду я не "доганяю".

P.S. Шкодуєте з приводу "відплиття" Жереха?

15. Dred

Dred Well-Known Member

В Україну. Бачили як комуністи висиляють в Сибір сотні тисяч людей. Знали про Гулаг і репресії. І нічого з цим не зробили. Отже повністю підтримували політику влади. І так само за неї відповідальні.

16. Дальневосточник

Це щось дуже загально - Україну.
    Куди? Крим? Одесу? Донецьк? Дніпропетровськ?
    Шановний - ось ви і попали. Дідіи мої пішди спочатку у ополчення. А брат мого батька приписав собї рік - ї пішов бити німців - та їх дуполизів. Шануйте їх - або скажіть, шо ви - брехун. :)))

17. Dred

Dred Well-Known Member

Якщо для вас Україна це щось загальне то купіть собі карту.
    Ось ви і попалися, пішли отже підтримували репресивну політику влади.

18. Дальневосточник

Купіть собі окуляри - бо ви не бачите, що Україна - це не Галичина.

Та що ви кажете? Хто звав до нас - у Луганськ - німчуру? Бандера з Шухевичем?
    Німці прийшли до нас - і мої родичи їх звідси вигнали. Вам це не сподобалось? Нажаль - вже нічого не можна зробити - нема не тої німчури, ні їх дуполизів з сс-галичини - яких пустили в розпил справжні українці з 1-го українського фронту.

19. Boris_Kiev

Дальневосточнику,
    Мій батько воював у складі ЧА (43-45 рр, ВДВ, Балатон, Відень). Він пояснив мені своє (а не чиєсь) ставлення і до фашистів, і до комуністів, і до війни взагалі.
    Тож не треба нав"язувати мені інші об"єкти для форсованої поваги.
    Зрозуміли? Чи намагаєтесь перекричати? Повторювати не буду.

20. Dred

Dred Well-Known Member

І це мені кажєе людина яка дальше луганська не бачить.

А тобто ви більшовиків кликали. Із їхньою, любою для вас політикою.
    Дуполизи радянські вам більше до вподоби?
    І що означає справжні українці? Що це за расизм?:)
    1- укр. фронт нє такого не знаю знаю Воронезький фронт.

а де твій аватар? :)