слезы нынче брызнут с глаз: а скр-112 в 93м году распилили на металл .... символично ... не помню кто из форумчан говорил - Украине флот и нах не впился ....
10 років тому Юрій Шевчук (ДДТ) отримав звання "Народний артист Башкортостана" 73 роки тому народився композитор Давид Тухманов 46 років тому народився Костянтин Шумайлов (ДДТ) 39 років тому народилася Катя Лєль 110 років тому народилася білоруська поетеса Наталя Арсеньєва
Я памятаю... "Убірайтесь, здесь куча бандеровцев, і сейчас начньоца пєрєстрєлка" ---------- Додано в 09:29 ---------- Попередній допис був написаний в 09:16 ---------- Плювок на мого діда. А я горджусь тим,що він нищив совєцьку нечисть,цей слиз,що називався асвабадітєлями. Він прожив життя недаремно.
Не за сексотство. Інакше б сім'ю не пожаліли. А так вся сім'я і вся рідня жива здорова. І сусіди ніколи не плювали в спину. І односельці... А от воЯк схрональних кляли і клястимуть. У віках.
Якщо ви погоджуєтесь, що більшовизм зло. То так само маєте погодитись, що і злом є його дітище ЧА і червоні партизани. Бо це від плоті большевизму. ---------- Додано в 12:50 ---------- Попередній допис був написаний в 12:48 ---------- Цікаво а за що? Клястимуть пане Василь різних сук радянських і тих хто їм вірно служили, тим хто добровільно в стрибки йшли і своїх односельчан допомагали в Сибір висилати. Тим хто за 30 срібняків свій рідний край продали і зкурвилися.
Вам скільки років? Гадаю не багато. Але... Ваші мама і батько коли з підпілля вийшли? В 91-му? Чи таки вірно служили? ---------- Додано в 13:01 ---------- Попередній допис був написаний в 12:58 ---------- Ні, не від плоті. Від плоті каральна машина НКВД. Бо за Вашою, свідомітською логікою, злом є і лікар в радянській лікарні, бо він вчив історію КПСС і вихователька дитячого садка, бо вона вивчала історію СССР і навіть кухар в їдальні, бо мав комсомольський значок.
Мої родичі хоть і жили під вашою ЛЮБИМОЮ радянською окупацією але не були сексотами, стрибками і не зкурвилися як дехто. А загинули в боротьбі проти окупанта або були заслані в Сибір. Так так саме є. І НКВС і ЧА і червоні партизани. І всі ті кого прислали в ЗУ після війни із завданням шпигувати будь то вчитель, лікар, кухар і тд.
А Ви що, з пробірки? Так от, пробірочний, мої теж воювали із окупантом, а не ховались по схронах і не косили від фронту в лісах... Угу... А тих, кого не присилали? Цифри - річ вперта. Сорок тисяч УПА і вісім мільйонів ЧА.
З пробірки радянської це в нас ви. І з якого року воювали а? Добровільно йшли захищати Сталіна і КПСС знаючи, що вони здійснили голодомор репресії і ще далі будуть здійснювати злочини. О пан Василь порахував скільки людей пройшло через УПА? Із 8 млн. скільки прийшло добровільно в ЧА?