Все це було...

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем MARTINI, 25 лис 2007.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ще один облічітєль... :)))

• Подобається Подобається x 3
  2. thinkers

thinkers Well-Known Member

О так, давайте, звинуватьте мене в брехні.
    Чи може хочете бути єдиним облічітєлєм на форумі?

3. VasMT

Е ні, thinkers-е...
    Немаю підстав, голословно звинувачувати когось. Я ж не нацик... :)))

Нє-а, не хочу. Але і повз не пройду...

• Подобається Подобається x 2
  4. thinkers

thinkers Well-Known Member

Хто перший викрикнув в бік опонента "нацик", той, відповідно, не нацик. І навпаки. Мені все більше подобається ваша нелінійна логіка.
    Дуже нагадує оце:

• Подобається Подобається x 8
  5. Bambook

Bambook Persona non grata

Хто сказав?

Підстав не маєте, маєте звичку.

6. Romko

Romko Дуже важлива персона

Парламентська асамблея Організації по безпеці і співпраці в Європі (ОБСЄ) на 18-й щорічній сесії схвалила Вільнюську декларацію, що складається з 28 резолюцій. Декларацію підтримали 213 парламентаріїв з 320 що засідають в асамблеї.

Прийнята резолюція повністю зрівняла ролі Радянського Союзу і нацистської Німеччини в розв'язуванні Другої світової війни. При цьому нацистські злочини були прирівняні до злочинів сталінізму. Зокрема, в резолюції наголошується, що радянський режим несе відповідальність нарівні з Німеччиною за розв'язування II світової війни, передає Associated Press.

Резолюція також закликає зробити 23 серпня днем пам'яті всім жертвам сталінізму і нацизму. Саме цього дня, в 1939г., СРСР і Німеччина підписали договір про ненапад. Передбачається, що цей день стане загальноєвропейським днем пам'яті жертв сталінізму і нацизму в ім'я збереження пам'яті про жертви масових депортацій і страт. У Литві і Естонії цей день вже відзначають.

"У XX столітті європейські країни випробували на собі тиск двох могутніх тоталітарних режимів: нацистського і сталінського. Обидва ці режими несли геноцид, порушення прав і свобод людину, військові злочини і злочини проти людства", – відзначають автор резолюції Роберто Баттеллі і допомагаючий йому розділ литовської делегації в ОБСЄ Вілія Алекнайте-Абрамікене.

Експерти вважають, що прийнята резолюція ще більше загострить відносини між Російською Федерацією і деякими європейськими країнами. Також ця резолюція дозволить східноєвропейським державам зажадати компенсацію збитку "від радянської окупації". Наприклад, в кінці квітня цього року спеціальна комісія Латвії підрахувала, що "збитки, які понесла республіка від перебування у складі СРСР, склали 18,5 мільярдів доларів".

При цьому минулого року підрахунки Латвійської комісії збитку, заподіяного Латвії "комуністичним окупаційним режимом", показали, що "прямі демографічні втрати від радянської окупації" перевищують десять мільйонів людино - років. Голова комісії Едмунд Станкевіч заявив, що "ще в 1990 році був підрахований завданого Латвії збитку на суму приблизно 120 млрд рублів без урахування інфляції". При цьому він відзначав, що "робота велася у великому поспіху з метою довести, що Латвія нічого не винна Росії" і фактична сума збитку набагато більше.

• Подобається Подобається x 1
  7. VasMT

Вартувало би внести в список ще й добровілних лакіз НСДАП - ОУН. Отоді список був би завершеним і можна було би ратифікувати це рішення владою України.

8. Romko

Змиріться,що ніде в світі не вірять гнилим совдепівським побрехенькам.
    ОУН-УПА -Герої.
    А совєти - наволоч.
    Історія все розставила по місцях.

9. VasMT

Я ще зі скрипом погоджусь із твердженням про УПА, про ту її частину, яка в піку ОУН боролась із окупантами. А про смердячу ОУН розкажіть комусь іншому, тому, хто не знає історії України.

10. Romko

Бачите,Василю,на жаль,історія дуже необ"єктивна штука.
    Навіть недавні події:кінець 80-х,початок 90-х,зараз подаються неоднозначно.
    А я пам"ятаю мітинги,пам"ятаю свою роботу,безсонні ночі в архіві,коли потрібно було записати найважливіше.
    Пам"ятаю очі стареньких людей,які пережили початок совіцької окупації,тюрми,допити,катування,жахи ГУЛАГу,пам"ятаю їх розповіді...
    ЇХ було дуже багато - отих людей.
    Пам"ятаю оті захоронення і свій стан,коли те,про що я чув від своїх бабусь і знайомих,матеріалізовувалось.
    Пам"ятаю нашу готовність до всього,за Незалежність.
    І пам"ятаю своє розчарування,коли президентом став Кравчук,і всі позалишались на своїх місцях.
    Я казав хлопцям - нема ніякої Незалежності,зрозумійте!
    Час показав,що я мав рацію.

11. VasMT

Тобто сумніви у богоявленості ОУН у Вас теж є...?
    Що ж, наступний крок зроблено...
    Ще трохи, і Ви перстанете ліпити ангельські крила ОУН, а з часом і зрозумієте її людиноненависницьку суть.

12. Romko

Хто сказав,що я обожнюю ОУН?
    Це партія,яка очолювала рух українців в боротьбі з окупантами.
    А,от в сатанізмі капереес,я не маю жодних сумнівів.
    Можи і Ви,нарешті зрозумієте те,що розуміє весь світ,а саме - людиноненависницьку суть капереес і совдепу.

13. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

сподіваюсь і ви не будете ліпити з комунофашистів ангелів
    чи вам як завжди, не вистачить сили волі?

14. VasMT

Всоте наголошую, що большевізм - суть зло. Як і націоналізм.
    Ви ж, як завжди, спутали Божий дар з яєшнею...
    Але Вам прощається, нацята не відрізняються особливими, винятковими, високими розумовими здібностями...

15. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

ви б то собі втерли, бо ніяк осягнути не можете

і не вам оцінювати мої розумові здібності, спочатку свої оцініть

16. VasMT

Чому ж? Я мав право оцінювати багатьох людей. Ящо в абсолютних цифрах, то тисячі... Навіть в останні роки служби я мав право оцінювати розумові здібності членів своїх груп. Користуюсь методикою і зараз. Не багато моїх опонентів витягує на середній рівень. Ви в те число не входите.

17. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

бо рівень вищий

18. VasMT

Мови нема... Ще би, крім Вас, це хтось інший підтвердив... :mocking:

19. Romko

Уход СКР-112 в Одессу

20. Romko