Все це було...

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем MARTINI, 25 лис 2007.

1. :pardon:
    Что Вы, в Москве и Волынской не было. Так что "замисть" ежели что будет - то у вас же. И скорее всего по примерно такому же поводу, как на плакате - пара раздутых бредовых слухов. У всех свои национальные особенности и привычка переносить их на "неприятеля" в гипертрофированном виде.

При этом вам Москва - "неприятель", а вы Москве - никто. Ото и...:pardon:

• Подобається Подобається x 3
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

лохи люблять, як їм лапшу вішають.

• Подобається Подобається x 2
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Та Москві ніхто і власні мешканці.

4. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Поинтересовались бы , какие мудаки такое повесили . К распространяющим подобное в Сети , думаю , такое же отношение.

5. консультант

консультант Дуже важлива персона

Помиляєтесь, шановний ! Москва для мене особисто не являється ворогом.
    Там в мене брати із сім"ями живуть вже більше 40 років, є багато друзів з яким я служив, є друзі навіть серед офіцерів ФСБ, мої колишні командири військової частини в Царицино, а ще більше знайомих серед тих, которим ми будували дачі в Москві та навколо Москви. Всі вони готові прийняти мене в дім в любий час дня і ночі, бо залишились доброзичливими людьми. Зі всіма ними часто спілкуюсь, буває зустрічаємось. Всі вони такі ж прості смертні, як і ми українці, а те, що мутять там, у верхах - це вже називається політика і політиканти. Я за дружбу та добросусідські стосунки між братніми народами і категорично проти політичного дибілізму, який виражається в егоцентризмі та імперських замашках. Росія ніколи не воюватиме з Україною, тому що це суперечить чисто людській моралі, бо настільки тісно переплітаються родинні зв"язки. Скоріше разом повстануть проти правлячого режиму, ніж один проти одного... .

• Подобається Подобається x 5
  6. -
    - 9 лет назад я был в этом уверен на 120% и постоянно твердил - даже почитав веточки с комментариями к событиям в Беслане "так им и надо". Теперь понимаю - этого не будет никогда, только если не быть равнодушным.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

шо-шо ви там про моралі? Консультанте, ви історії не читали?

Так залежить що рахувати за "воювати".

Можна голодом вбивати, можна Сибір українськими кістками всівати... А як що до Муравйова і Крут? Хтось там дивився на родичів? Ви впевнені, що Москва буде зважати на своїх? А Норд-Ост? А підірвані власні будинки?

Ви наївні, як личинка, консультанте.

• Подобається Подобається x 1
  8. Romko

І в мене там брат живе.
    І купа знайомих.
    І Полковник там живе,якого я особисто поважаю.
    І що,Москва пере6стала від того бути столицею совдепівського імперського заповіднику?

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ромку, а мені легше: у мене там нікого нема... руки розвязані.:))):haha:

• Подобається Подобається x 4
  10. консультант

Особисто для мене війна вже давно закінчилась, а Ви бачу продовжуєте воювати... . Якщо буде потрібно воювати, я можливо буду в перших рядах. Одне діло нагнітати ситуацію, інше справа робити все для того, щоб така ситація не виникала. Мих., от я три тижні був на Майдані, цікаво де Ви були в цей час? :)

Не про Москву мова, тобто про її керівництво, а про людей, які проживають в Москві. То що виходить твій брат, знайомі і Полковник, якого Ти поважаєш Твої вороги, чи як ?
    Тому Миху у Вас і погляд такий на Росію. Постійно копаєтесь в минулому і не задумуютесь над тим хто там жив в минулому і живе на даний час. Ви напевно навіть уяви не маєте про те, наскільки потерпіли прості росіяни від тих же енкаведистів і більшовицького режиму. Складається таке враження, що енкаведисти тільки те й робили, що ницили українців, а всіх решта не рухали взагалі... . Щоб Ви знали, той же москаль поділиться останнім, а наш українець може встати серед ночі і все з"їсти, тільки, щоб москалеві не дісталось.

11. iso

iso Well-Known Member

Тобто, хоч і завтра;)

12. -

13. консультант

Которий росіянин. Всі пишуть москалі, москалі, хоч на самому ділі 99.9% українців москалями вважають росіян, а це абсолютно неправильно.

14. Romko

• Подобається Подобається x 5
  15. BastardO

BastardO Well-Known Member

16. Romko

17. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

---------- Додано в 19:51 ---------- Попередній допис був написаний в 19:47 ----------

Встань, Володю, й подивись -
    До чого ми дожились:
    Хата раком, трактор боком
    І кобила з одним оком.
    Встав Володя і розвів руками:
    - І що ж я з вами ізроблю,
    З такими дураками?

18. iso

iso Well-Known Member

19. Romko