Судячи із душевних стосунків Кіріла з КГБ (Путіним), скоріше так, ніж нє http://www.youtube.com/watch?v=mj6gTyJbfrs
Бабуся казала,колись в Теребовлі,за Польщі було три пияки. Всі їх знали,що то пияки. А тепер,знайди-но трьох,хто не п"є? То вона казала ще в 80-х...
Борис Савчук Учням гірських шкіл про антиалкогольний рух на Прикарпатті Український медичний та моніторинговий центр з алкоголю та наркотиків МОЗ України Хоч тут Ромко не казатиме, що то свок навчив нарід пити.
Для информации: картина создана в России российским художником. Признана во всём мире, в том числе и на Украине.
Для інформації: На картині зображені запорожці. Зверніть увагу як в тлі над головами козаків художник приховав на списах жовто-блакитні та червоно-чорні прапори. Сама картина вважається правдивим історичним документом, адже Рєпін завжди ставився до своїх картин на історичну тематику як до документів, що відображають конкретний, реальний історичний момент.
Конечно запорожцы, кто же спорит? Всё-таки их Репин рисовал - русский художник - думаю, североамериканские индейцы у него получились бы значителньо хуже. ---------- Додано в 12:11 ---------- Попередній допис був написаний в 12:05 ---------- кем считается? Вами? Письмо запорожцев турецкому султану обычный миф, подхваченный советской пропагандой. Миф, конечно красивый -не спорю - но миф.
Не важно откуда "инфа". Если Вы придерживаетесь другого взгляда, то достаточно привести ссылку на обсуждаемый документ. Только и всего.
Для меня уже давно нет авторитетов. Однако, если учёный в своих исследованиях использует широкую историчесую документальную базу, то я могу прислушаться к его словам. Ваш Крипякевич на сколько серьёзно занимался сутью вопроса? На какую документальную базу опирался? С какими историческими документами работал? Есть ответы на все эти вопросы? Если да, то я жду с нетерпением.
Ті совки навть гуглом не вміють користуватись.... На все потрібно вказувати. Посилання,хоч вмієте відкрити? ---------- Додано в 22:10 ---------- Попередній допис був написаний в 22:08 ---------- «Отбросить ложный стыд и пойти на максимальное увеличение производства водки»
40% алкоголь був підкинутий ДонБассу після південноафриканських виступів гірничих робітників! Сама Америка на той час уже боролась з алкоголізмом!
Совки, в отличии от Вас, действительно Гуглом не очень пользуются, всё больше головой. А, вот, копипастить в большом количестве ахинею, то тут - да - голова нахрен не нужна, а вот Гугль - добрый помощник.
Більшої ахінеї,аніж совки ліплять,навмисне не придумаєш. Уявляєте,ті виродки заявляють,що це вони перемогли у другій світовій. Був я в Німеччині,і радію,що тупорилі пабєдітєлі здихають в своєму печерному віці. Вони знищили мені дитину,прирекли на повіьну смерть,то ж щиро жичу,щоб побільше ностальгуючих за смердячим совдепом здихали в їх,так званих лікарнях,без в ліків,без медицини. Вони далі заявляють,що мій дід був злочинцем. А він був Героєм,бо до останнього подиху нищив совєцьку мразь. А,ще,будучи окружним референтом по ідеології,надихав інших на цю святу справу. Адже,очищення світу від совдепівського багна - свята справа. ---------- Додано в 20:29 ---------- Попередній допис був написаний в 20:01 ---------- Але ви можете бути спокійним - ваша улюблена купа гамна -совдеп ще смердить.