Бідне і нещасне УНР... Ні людей, ні броньовиків, ні бронєпоїздів... Я тут від сусідів чекав відповіді, не дочекався, може Ромко скаже щось. За роки першої світової війни з України було мобілізовано більше 5 мільйони солдат, унтерів і офіцерів. В червні 1917-го на ІІ військовому з"зді зібрались представники 1,5 мільйонів солдат-українців. А в січні 18-го проти Мурав"йова вийшло 450 студентів і юнкерів. Куди ділась армія?
Набити би йому писок, тому Винничуку... Так в нього все складно, так ладно... ЦР -козли, і всьо тут... А куди він дів ДЕВ"ЯТЬ тисяч військ Київського гарнізону? Їх що, не було? Були. То чому нікому було захищати Київ? Ще одне. Муравьов прийшов із трьохтисячною армією. Де він взяв ще ЧОТИРИ і ПОЛОВИНОЮ тисяч військ?
Ми винні. Що допустили це плюгавство на свої землі. Ми винні,що не ввинищили послідовників гнилого педераста Бланка. Ми винні,що не винищили смердячих окупантів,щоб не множились. Занадто мягкосерді... Треба було палити,катувати,винищувати тварюк-комуняків. Ота гидь донині смердить в Україні. Донині махають тими плюгавими червоними шматами і славлять комуністичну мразь. Ненавиджу.
Щось я не зрозумів Вас, Романе. І цих теж ? Питання, а на який фронт відправили цих 40 000 безпорадних та немічних українців?
Ми ніколи один другого не зрозумієм. Тому що Ви молитесь на педераста і його твориво - смердячий совдеп. А я то ненавиджу. І проклинаю. І,якби була можливість опинитись там,вмер б не так,як змушений здохнути тепер. А забрав б з собою багатьох. ---------- Додано в 20:19 ---------- Попередній допис був написаний в 19:42 ---------- Я вірю,що тварюк буде засуджено Міжнародним трибуналом.
Так, так... Високо піднявши голову, з криком "Хай живе Україна!", затиснувши маузер в руці... Не зрослось. І виникає питання, а чому в 95-му Ви не вмерли з маузером в руці, коли смердячий совдеп розтягуав львівську промисловість, нищив культуру, крав народне майно, а до влади прийшла комуністична мерзота Кучма? Я от, наприклад, кинув теплу квартиру в близькому Підмосков"ї, зломав свою військову кар"єру, зарплату у відношенні один до шести з Україною, і приїхав вступати до лав Збройних Сил України, бо з армії мене в Росії звільнили. На посаду комвзвода, без права вибору ні роду військ, ні регіону служби... Почав зі стройбату, як останній чухонєц... Послужний список в мене списаний, не в кожного генерала такий найдеш. Тричі комвзвода, тричі ротний ,і зампотил, і енергетик, і локаторщик... І землю я рив за винагороду 54-грн за полутонну бомбу. І не розказував, що мені із усього необхідного для розмінування дали тільки лопати... Але то херня. Головне, що Я - зрадник, а Ви герой...
Я не герой,Василю. В 95-му я відкинувся. Повним інвалідом,з відбитими нирками,переломаними ребрами. Без палички ні кроку.Якось видряпався.... А потім...просто намагався вижити і врятувати дитину. На жаль,я програв. Тому й не герой.