Мабуть погіршились. Але мова йшла про заощадження. Добре, я знаю, як було насправді, Ви знаєте, Боря, Педро та інші, старші за віком люди. А от Темплар, прочитавши фігню, що Ви вивісили, візьме і повірить Вам. Еліка, Рибка, Занудка... Вони ж не знають, як було насправді. А Вам вірять. А Ви обманюєте. Хоч в дрібниці, але неправда...
В чому ж неправда? В нас і машини не було. Тато - інженер на "Електроні", з зарплатою 180 рублів. Мама - програміст ФМІ з зарплатою 140. Зекономити на чомусь було годі. Тато рвався кудись на підзаробітки,та мусів триматись "Електрону",ради черги на квартиру. Все життя на черзі. Квартиру отримали аж в 88-му. Чи,може це я брешу зараз?
Ні, звичайно. Але і я отримав квартиру в 88-му. Мні було 24р. І однокласники мої поотримували квартири в Стрию. Ще при совєтах. Не всі, але такі були. Ну а сукупний дохів в 320 рублів, - це достаток вище середнього. Якраз із таких зарплат і складається теперішні Йуліни (Вітіни) "тисячі", які, за Вашими словами, зась було накопичити. Чому Ваші батьки не могли "зекономити" мене не обходить, але співставивши Ваші слова про неможливість на чомусь зекономити і фотою, що Ви виклали, з порожнім прилавком, у неокріпших мізках Темплара і його ровесників виникне диссонанс. Зарплата велика, потратити нема на що, а зекономити ніяк... Може п"єц грішми палили, подумає людина, яка не жила при соціалізмі Брєжнєва. От і вся правда.
Правда в тому,що при владі залишилась система,до того ж система пострадянська,яка сформувалася на початку 90-х,коли до влади прийшли колишні партапаратчики,колишні комсомольці,директори, І все тому,що в 91-му році не було проведено люстрації. Поскидали червоні прапори, а на їх місця повісили свої - жовто-сині, поміняли назви вулиць, установ. Процесу над комуністичною ідеологією та сповідуючими компартійними злочинцями на зразок нюрнберзького у нас не було. Чому? А тому що ми інші. Тому що Україна - не Європа та й ми не європейці. У колишній нацистській Німеччині за злочини проти людства було покарано сотні тисяч нацистських злочинців. У нас же жодного не покарали! Поскидали лише червоні прапори, але не поскидали з керівних державних посад червоних партбюрократів - вони, як ті флюгери блискавично поміняли свої політичні погляди, щоб зберегти насиджені теплі місця,раптом стали національно свідомими і релігійними. Тому,що зробили лише косметичний ремонт, а систему лицемірства та брехні залишили. У всьому.
В 91-му році, коли стало питання, а що ж далі?, варіантів було два. Піти протореним шляхом, залишившись в СНГ, та поділивши партійні сфери впливу, або запровадити шлях тієї ж Польщі. Відкрити кордони, дозволити приватизацію та капіталовлаження міжнародному капіталу, змінити все керівництво, від осіб, до самої структури... Натомість вибрали ленінський шлях, - ми пішли своїм, незвіданим шляхом. А так, як куди йти, і що робити націоналісти не знали, большевістська система взяла гору. Мало того, вона трансформувалась, пристосувалась до капіталізму, і, як Ви кажете, змінила масть. Тому то ми зараз живемо гірше, аніж при СССР. І сто разів правий Педро, коли стверджує, що при большевіках українського в Україні було більше, аніж при т.з. демократах. Щезли із вжитку такі цінності, як взаємоповага, жертовність, священний обов"язок перед Батьківщиною... Натомість постав Золотий Ідол, егоїзм виріс до рівня релігії, а безкорисливість викликає у оточуючих співчуття та насмішки... Така правда. І шляху за ці червоні прапорці не видно. Я його не бачу. Не можу я визначити, де та шпаринка, через яку почнеться наш шлях до кращого. Але тільки не війна. Громадянська війна... Переможців не буде...
Поакуратніше із цифрами... Вас же свої заклюють. 2004 - 16 2005 - 16,6 2006 - 16,2 2007 - 16,4 2008 - 16,3 2009 - 15,3 2010 - 15,2 2011 - 14,5 Пік припадає на всенароднообраних І це, як правий автор, без голодомору...
Кращий друг всіх бджіл, ос і шершнів... Пан Ющенко. Ті, хто проти мене. ---------- Додано в 11:42 ---------- Попередній допис був написаний в 11:40 ---------- 1998 - 14,4 1999 - 14,9 2000 - 15,4 2001 - 15,3 2002 - 15,7 2003 - 16,0 2004 - 16,0
а,то Ви про ту гниду? Мої.то ті,хто проти совка. Однозначно. Але не "моральна совість нації" І не оті.
Ще раз кажу що відносний коефіціент смертності нічого не значить чим більше старих людей тим він менший Коли старих процентів 20, смертність 10-15 на 1000 осіб цілком можлива. Але коли, як в 1932-33, населення віком 0-18 половина, а старих процентів 5, і смертність 50+ на 1000 осіб, то це страшно. ---------- Додано в 13:11 ---------- Попередній допис був написаний в 13:11 ---------- А пік скорочення населення саме 2001 рік.
Вам заклало? Це ніякий не відносний коефіцієнт, а кількість померлих на 1000 жителів. Мова йшла саме за них. Ось Вам в абсолютних цифрах, - Саме при оранджоїдах максимальна кількість померлих. І дидяча смертність при разомнасбагатих найбільша. Тому то, щоби роззяви майданські не прозріли ,Йушч і ввів виплату за ніжки. Підняв таким чином народженість. А так би вже мали не 46, всі 40 мільйонів.
Цікаве дослідження. Автор апелює до елементарної логіки. На жаль,совкам це буде незрозумілим,позаяк в них відсутня свідомість і,як наслідок - елементарна логіка. Картонні герої. Таємнича загибель вчительки з Донбасу.
я бюджетник шансов купить машину - никаких ваз старенький можно но также быстро как и тогда ... ---------- Додано в 12:51 ---------- Попередній допис був написаний в 12:49 ---------- ну насчет логики можно туда же и библию засунуть и хероичное УПА ---------- Додано в 12:56 ---------- Попередній допис був написаний в 12:51 ---------- абзц как все логично объяснил ни хрена при этом не объяснив .... даже как бы наоборот - говорит мол "молодцы, ибо нефиг присылать тут учительниц мы их быстро захероим, всей своей мицццюююю ..." то мабуть вони теж здибують ....
Яка залежить від кількості старого населення. тільки 2005-й рік піковий, і за 5 рік скорочення смертності на понад 10% Хоча це всерівно залежить від вікової структури населення. Навіщо брехати - найбільша в 90-х. А 2009-й рік був роком з найменшою дитячою смертністю на той час. Ще один плюс помаранчевих перед синьожопою худобою.