Не з "краткого курса". 18 фактів з історії Другої світової війни на території України, котрі приховувала радянська пропаганда
Чего пинать мертвого льва... Ведь - агитпроп - не умер, он "живее всех живых"... Современная пропаганда - темных пятен - не избегает? Ну-ну... Ведь - все это тоже было.... Глазами двенадцатилетней девочки Это не праздное любопытство - судя по количеству "минусов" которые мне наставили за простой вопрос - поминая погибших от рук нквд в тюрьме на Лонського ( из 18 фактов - Масове вбивство людей бійцями НКВС у тюрмі на Лонського у Львові.) - будут ли вспоминать о массовых убийствах во время еврейских погромов? Видимо - посчитали "вражеской пропагандой" - поскольку не знают об этом ничего. Сколько еще темных пятен скрывают уже современные агитпроповцы?
Я знаю,що історія,як і все на світі - поняття відносне. Я вірю фактам. Тому,що чув від рідних людей(що в мене не викликає сумнівів,бо в тім ріс). Вірю тому,що бачив власними очима,коли знаходили масові захоронення. Вірю документам,які бачив.коли працював в ЦДІА. Для мене це не агіттпроп. Для мене це винищена совєтами моя родина. І тисячі інших родин. І слухати дальше мусування БРЕХНІ про звірства УПА...гидко. Так,вбивали. Шкода,що мало. Шкода,що не об"єднались між собою,з АК,з "лісовими братами" і не додавили совєцьку гадину до кінця.
Вообще то первое восстание было еще в 1943 гшоду ---------- Додано в 14:22 ---------- Попередній допис був написаний в 14:21 ---------- Но зверства все таки были
Війна була........ ---------- Додано в 18:35 ---------- Попередній допис був написаний в 18:15 ---------- А ви що громадянин Ізраілю.... чого ви переживаєте за жидів на україні..... почніть переживати за камбоджійців і описувати звірства полпотівців... переживайте за індійців дакоти, за негрів під час апартеїду в ПАР. Блін що за народ там на Сході... та Львів така ж ваша батьківщина як і Луганськ для галичан, якщо ви звичайно українець. Якщо щось і було то нах... це згадувати. Про СеСеСеР можна і треба згадувати, щоб більше це не повторилось і це не Україна, Якщо не українець то ясно що маєте хаяти все що українське.... така установка від ворогів і конкурентів наших
Видите, пан Romko - даже небольшое обсуждение дневника львовской еврейской девочки показали всю человеконенавистническую суть современного нашего агитпрпа. От издевательских замечаний по поводу достоверности написанного очевидцем - до полного неприятия (мол - и что с того, что убито только во Львове более ста тысяч евреев - это не люди, чего о них говорить????)... Да еще и обычные для агитпропа приемчики - раз пишешь что-то не то - значит агент иностранных разведок, вредитель и враг народа... Собственно - неичто не ново под Луной. Советы умалчивали, нынешние умалчивают... А у молодежи происходит конгнитивный диссонанс - когда им пытаются рассказать о том, про что ныне говорить не принято...
Дальнєвосточніку, а що саме вас гризе? Почути правду? Українці воюючи проти НКВД говорили: москалі, то чому на служащих НКВД євреїв неможна було казати жиди?
Пан Мих - давайте без обобщений. Воевали ОУНовцы - а это никак не все украинцы далеко не все, к слову, запятнали себя избиениями и убийством евреев. Как правильно поправила . Да и украинцев в нквд, думаю, было не меньше, чем в УПА. Прочитайте воспоминания узников гулага - сколько было украинцев в охране. Да и у немцев их не мало в лагерной охране служило. Так что - давайте поменьше обобщений. Тоже самое касается убитых и избитых во время погромов. Если у вас есть основания называть их "служащими нквд" - приведите. В противном случае - это обычные сограждане - к слову - в то время имевшие куда большую численность, чем украинцы.
А яка різниця хто у кого служив? Починаючи від часів Лєніна євреїв при владі було пруд пруди, включаючи й самого вождя пролетаріату і займали вони пости не рядових бійців, а ключових фігур у цій системі, чого тільки вартує Кагановіч Лазар Мойсєєвіч? А проти кого боролася радянська влада? Проти українських буржуазних націоналістів. Гарна назва, нє? Головне, дуже конкретно. Тобто не просто багачів, а проти українських і то де? Не в Ізраїлі, не в Польщі і не в Росії, а на Україні. Тому-то це і є геноцид.
Не верят видимо двуликому Янусу. Какой-то он двуличный. Как выгодно так он христианин, а как нет, то он ярый нацюк. Такие и рвут ленточки с ветеранов, но помоложе конечно. Так что когда я его процитировал, то я конечно иронизировал. И он тоже, то понятно. Но в каждой шутке есть доля шутки.
Час показав, що насправді неадекватно мало. Якщо вже війна, так воювати і упорядковувати все треба по вимогам часу... На війні, як на війні, одним словом... Як би зараз не старалися москалі, того, що було в українців з поляками тоді, в жодному разі вже не повтОриться... Якщо тільки будемо вести постійний з поляками міждержавний діалог, і, категорично, без посередників та радників зі сходу...
Хм...і я націоналіст. Хоч і не вступав в жодну партію. Націоналіст - то нормально. Все ж ліпше,як ліберал.
Ну, и на што вам меня панимать?.. И ваабще, и в частности... Как, впрочем, и мне вас... Совсем ни к чему, это... Патаму, шо не реально... патаму, шо совершенно исключено...