Все це було...

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем MARTINI, 25 лис 2007.

1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Як українці перемогли сталінізм. 58 років Норільському повстанню

• Подобається Подобається x 7
  2. Romko

3. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Чего пинать мертвого льва... Ведь - агитпроп - не умер, он "живее всех живых"... Современная пропаганда - темных пятен - не избегает? Ну-ну... Ведь - все это тоже было....
    Глазами двенадцатилетней девочки

Это не праздное любопытство - судя по количеству "минусов" которые мне наставили за простой вопрос - поминая погибших от рук нквд в тюрьме на Лонського ( из 18 фактов - Масове вбивство людей бійцями НКВС у тюрмі на Лонського у Львові.) - будут ли вспоминать о массовых убийствах во время еврейских погромов? Видимо - посчитали "вражеской пропагандой" - поскольку не знают об этом ничего. Сколько еще темных пятен скрывают уже современные агитпроповцы? ;)

Останнє редагування: 2 чер 2011
  4. Romko

Я знаю,що історія,як і все на світі - поняття відносне.
    Я вірю фактам.
    Тому,що чув від рідних людей(що в мене не викликає сумнівів,бо в тім ріс).
    Вірю тому,що бачив власними очима,коли знаходили масові захоронення.
    Вірю документам,які бачив.коли працював в ЦДІА.
    Для мене це не агіттпроп.
    Для мене це винищена совєтами моя родина.
    І тисячі інших родин.
    І слухати дальше мусування БРЕХНІ про звірства УПА...гидко.
    Так,вбивали.
    Шкода,що мало.
    Шкода,що не об"єднались між собою,з АК,з "лісовими братами" і не додавили совєцьку гадину до кінця.

• Подобається Подобається x 5
  5. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Вообще то первое восстание было еще в 1943 гшоду

---------- Додано в 14:22 ---------- Попередній допис був написаний в 14:21 ----------

Но зверства все таки были

6. kym

kym Well-Known Member

Війна була........

---------- Додано в 18:35 ---------- Попередній допис був написаний в 18:15 ----------

А ви що громадянин Ізраілю.... чого ви переживаєте за жидів на україні..... почніть переживати за камбоджійців і описувати звірства полпотівців... переживайте за індійців дакоти, за негрів під час апартеїду в ПАР. Блін що за народ там на Сході... та Львів така ж ваша батьківщина як і Луганськ для галичан, якщо ви звичайно українець. Якщо щось і було то нах... це згадувати. Про СеСеСеР можна і треба згадувати, щоб більше це не повторилось і це не Україна, Якщо не українець то ясно що маєте хаяти все що українське.... така установка від ворогів і конкурентів наших

• Подобається Подобається x 1
  7. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Тут есть один мудрый человек он так сказал..:)

8. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Ну це вже повна маячня! Чого б це українці кричали німецькою?!о_О

• Подобається Подобається x 4
  9. Romko

Звичайно.
    Ще б то почули ті,хто рветься до Львова з червоними шматами....

• Подобається Подобається x 3
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

А чому б ні? То ж не москалі-моноязичники, нє?

11. Дальневосточник

Видите, пан Romko - даже небольшое обсуждение дневника львовской еврейской девочки показали всю человеконенавистническую суть современного нашего агитпрпа. От издевательских замечаний по поводу достоверности написанного очевидцем - до полного неприятия (мол - и что с того, что убито только во Львове более ста тысяч евреев - это не люди, чего о них говорить????)...
    Да еще и обычные для агитпропа приемчики - раз пишешь что-то не то - значит агент иностранных разведок, вредитель и враг народа...
    Собственно - неичто не ново под Луной. Советы умалчивали, нынешние умалчивают...
    А у молодежи происходит конгнитивный диссонанс - когда им пытаются рассказать о том, про что ныне говорить не принято...

• Подобається Подобається x 2
  12. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

http://zaxid.net/article/94140/

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Дальнєвосточніку, а що саме вас гризе? Почути правду?

Українці воюючи проти НКВД говорили: москалі, то чому на служащих НКВД євреїв неможна було казати жиди?

14. Дальневосточник

Пан Мих - давайте без обобщений. Воевали ОУНовцы - а это никак не все украинцы . Да и украинцев в нквд, думаю, было не меньше, чем в УПА. Прочитайте воспоминания узников гулага - сколько было украинцев в охране. Да и у немцев их не мало в лагерной охране служило. Так что - давайте поменьше обобщений. Тоже самое касается убитых и избитых во время погромов. Если у вас есть основания называть их "служащими нквд" - приведите. В противном случае - это обычные сограждане - к слову - в то время имевшие куда большую численность, чем украинцы.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

А яка різниця хто у кого служив?
    Починаючи від часів Лєніна євреїв при владі було пруд пруди, включаючи й самого вождя пролетаріату і займали вони пости не рядових бійців, а ключових фігур у цій системі, чого тільки вартує Кагановіч Лазар Мойсєєвіч? А проти кого боролася радянська влада? Проти українських буржуазних націоналістів. Гарна назва, нє? Головне, дуже конкретно. Тобто не просто багачів, а проти українських і то де? Не в Ізраїлі, не в Польщі і не в Росії, а на Україні. Тому-то це і є геноцид.

• Подобається Подобається x 4
  16. Чернобылец

Не верят видимо двуликому Янусу. Какой-то он двуличный. Как выгодно так он христианин, а как нет, то он ярый нацюк. Такие и рвут ленточки с ветеранов, но помоложе конечно. Так что когда я его процитировал, то я конечно иронизировал. И он тоже, то понятно. Но в каждой шутке есть доля шутки.

17. Мікі

Мікі Well-Known Member

Час показав, що насправді неадекватно мало. Якщо вже війна, так воювати і упорядковувати все треба по вимогам часу... На війні, як на війні, одним словом... Як би зараз не старалися москалі, того, що було в українців з поляками тоді, в жодному разі вже не повтОриться... Якщо тільки будемо вести постійний з поляками міждержавний діалог, і, категорично, без посередників та радників зі сходу...

18. Romko

Хм...і я націоналіст.
    Хоч і не вступав в жодну партію.
    Націоналіст - то нормально.
    Все ж ліпше,як ліберал.

19. Чернобылец

Я чего то не понял...Вы что оправдываете как Сов власть с ОУН и Упа расправилась ?

20. Мікі

Мікі Well-Known Member

Ну, и на што вам меня панимать?.. И ваабще, и в частности...
    Как, впрочем, и мне вас...
    Совсем ни к чему, это... Патаму, шо не реально... патаму, шо совершенно исключено...

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)