Все це було...

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем MARTINI, 25 лис 2007.

1. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Поясніть, що Ви мали на увазі? Бо я щось не второпаю.:sad:

2. Agaton

Agaton Well-Known Member

Ця логика має і в Польщі своїх прихильників.
    Крута вона. Для мене - набагато за крута.
    Ярузельський нікого від нічого не врятував, крім Вас і Ваших товаріщей від оцей ділеми

Зробив що йому казали, та ще допомоги просился.
    До речі, я Вас прекрасно розумію, оскільки важко зрозумити масштаб катастрофи, що він їй зготував власьними руками, якщо не бачилося на власьні очі унікального феномену відбудови полного громадяньского суспільства - буквально із нічого.
    Малося тоді відчуття, наче б Америку як за часів Джефферсона будували

• Подобається Подобається x 7
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Все це було....
    Vilnius - 13.01.91 - Вильнюс

• Подобається Подобається x 8
  4. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Чернобыль и соседняя Припять — уже четверть века являются самыми известными экспонатами советского быта на территории постсоветского пространства. Но есть и другие города брошенные людьми. Всего на территории бывшего Союза их — около 150. «Соль» выбрала десять самых крупных.

http://saltt.ru/node/6202

• Подобається Подобається x 1
  5. DISBATya

DISBATya Well-Known Member

При этом , правда , литовцы , стоя на коленях , умоляли Горбачева и Ельцина не отключать их от советской энэргосистемы , которой успешно и "залежно" пользовались почти 50 лет , что бы не жить при свечах. ...но об этом...промолчим.:sorry:

6. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Останнє редагування: 22 січ 2011
    • Подобається Подобається x 2
  7. Romko

Пам"ятаєте агігдот про Ілліча?
    Як до нього ходоки прийшли.
    І жаліються:
    - Владімір Ільїч,кушать нєчєго.Травку жуєм,скоро мичать начньом...
    На що лєнін:
    - Ека фігня,таваріщі ходокі!
    Ми,вот,с таваріщєм Дзержинскім,давєча бочонок меду на...лі.
    І нє жужжим...

А правда була страшнішою....

8. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Не похмелилися?
    Забули про незамерзаючий порт Клайпеду, про совєтську військову авіабазу в Марьямполє та системи ПВО?
    Чи довго вони "на солярці" проіснували би?

Я чув, ЩО робилося в ефірі, коли 19.08.1991 литовці відрубили від електромережі і від наземного зв"язку один з військових об"єктів. Райкін та Жванецький можуть відпочивати!
    Лампасники підстрибували, як таргани на гарячій пательні.
    Ось так, Дисбатя!

• Подобається Подобається x 4
  9. DISBATya

DISBATya Well-Known Member

И что же вы там слышали в "эфире" , юморист...может быть Хазанова?:haha:...а скорее всего - радио "СВОБОДА" и "ГОЛОС АМЕРИКИ".

10. Romko

І це було...

Тепер порівняєм
    Карбышев Дмитрий Михайлович

Зразок вірності...

11. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Не понял вашего сарказма. Правители приходят и уходят - а Родина остается. С оккупантами Родины он сотрудничать отказался - был убит в концентрационном лагере. Считаете - надо было поступить иначе - сотрудничать с оккупантами - и выйти живым из лагеря?
    И потом - мы с вами - тоже в армии присягу принимали. Ну и? Клятвопреступники?

12. Romko

Для мене той режим завжди був чужим.
    Ворожим.
    з дитинства я...і майжі всі мої ровесники і знайомі,виросли з твердим переконанням,що то все фальш і брехня.
    Зрештою,тим воно й було.
    Тому й оті присяги совєцькій власці для нас не мали жодного значення.
    Як і для прибалтів(знаю точно).
    Як і для чеченів(теж знаю).
    А сарказм полягає в тім...яка присяга для Карбишева була щирою.

• Подобається Подобається x 3
  13. Дальневосточник

С режимом - согласен. Я ведь написал - правители приходят - и уходят....
    А присяга Родине - всегда одна. И Карбышев Родине - не изменял.

14. Di Garda

Di Garda Well-Known Member

Прочитав эту ветку,я понял: в те времена хуже проклятых бандеровцев не было. А Сталин и Берия были в общем неплохими парнями и хотели как лучше (но получилось как всегда) и виноваты в этом опять же Шухевич с Бандерой и прочие "несазнательные" граждане. Но что прошлое - вот слышал ЧТО сейчас творится на Львовщине! В одной львовской школе свидомиты заставили всех учеников одеть вышиванки и шаровары, но один геройский рускоязычный мальчик отказался. Сказал: "лучше режьте, но лаптей не сниму!" И вот его забили досмерти прямо по лицу варениками и галушками в мрачных подземельях львовского метро! О как!
    Сцылку на один компетентный секретный российский сайт пока не даю - рано

---------- Додано в 12:27 ---------- Попередній допис був написаний в 11:43 ----------

В этом наше вечное отличие. Подданые Московии всегда путали власть с Родиной. А как вам тот факт, что по законом нашей прежней Ойчизны - Речи Посполитой - можно было ЗАКОННО поднять бунт против короля - т.н. Конфедерация. Вот и я объявляю Конфедерацию правительству Януковича. Пока мирную

Останнє редагування: 25 лют 2011
  15. ORoss

ORoss Well-Known Member

причому жорстоко.
    Але іронія долі сего чоловіка ще полягає в тому, що він займався розробкою інженерних споруд та вніс особисте ноу-хау -поряд із колючим дротом кріпити щось на подобі рибацьких гачків на дротах.
    Як це вичитав - якось по іншому сприймається його мучинецька смерть.

16. Дальневосточник

История учит нас, что ничему не учит... :)
    Следуя по пути Ржечи Посполитой - надо помнить, благодаря чемй Польша трижды(Sic!) теряла свою государственность... Есть и другие способы смещения профФесора. ;)
    Интересное мнение. После Волынской резни поляков - иначе стали воспринимать смерть Бандеры? ;)

17. Romko

Цікаво,що комуняки і їх підспівувачі так переймаються долею поляків,вирізаних українцями,після їх ж комуняцьких провокацій.
    Але їм глибоко байдуже,скільки було вирізано українців поляками.
    В той ж час.
    Внаслідок їх провокацій - комуняцько-гітлерівських.

---------- Додано в 21:40 ---------- Попередній допис був написаний в 20:30 ----------

Натрапив на статтю Винничука

• Подобається Подобається x 5
  18. Дальневосточник

Я бы вас понял, если бы убиты были АК-овцы. Но я никогда не пойму убийц мирного населения. Ведь если встать на вашу точку зрения - что идеи важнее человеческой жизни - то чем УПА отлична от нквд? Совершенно - не чем. Резали людей - как скот - под флагом своих "идеалов"... Простите - но мне с ними - не по пути.

19. Romko

Тому що УПА -герої.
    А совдепівська армія - вошиві недолюдки.І окупанти.
    Навіть не армія - купа злодіїв,керованих провокаторами-вбивцями.
    Документів досить.
    Нехай це моя суб"єктивна думка.
    Але мій дід керував УПА Тернопілля.
    Тому цей закид я сприймаю особисто.
    як плювок на його могилу.

20. FourA

FourA Дуже важлива персона

Если взять ещё более давние времена, когда люди были немного более дикими, то за несогласие с волей вождя племени полагалось несогласного съесть. Тоже исторический прецедент, ничем не хуже Вашего.

а де твій аватар? :)