Зараз дещо із новішої історії З доступного архіва ІПН, матерйал СБ наприкіньці їй існування. Звіт із патруля. Чим займались. Тої хто встигне прочитати... може ще помітити, що песьо службівця імовірно швідше від нього самого розібрався що лазять довкола по своїх слідах і вирішил покинути нудну прогулку
Дуже хочу думати про людей добре і тому думаю, що то так складено ту нотатку, а направді ніхто нікого надто не шукав, бо не хотів шукати і може навіть думав так само, як ті, хто малювали написи "Геть з Комуною".
Це вже 1989 - могло і так бути. Але ще рок - два раніше - абсолютно ні. А вже на певно не ті, з котрими сам мав декілька разів справу. Ну, а у цьому особливому випадку, дурніці про себе самого у звітах писати - гм... мо усе таки справа інтелекту...
Совки вперто закривають очі на отакі факти,дальше прославляючи пабєду.... Камера спецлагеря № 3, Спецлагерь НКВД №3 в Хохеншёнхаузене (позже трудовой лагерь Штази) СПЕЦИАЛЬНЫЕ ЛАГЕРЯ НКВД Лагеря для интернированных в оккупированной Германии
Ах ..да...военным преступникам,надо было давать усиленное питание...я совсем забыл о сердобольности Ромко... Ромко?А вот интересно..не безизвестная тюрьма на Лонского...до первых москалей...чемм была?Театром?Санаторием?Или чем то другим? Просто цыкаво....
Читатель, та перестаньте так хвилюватися. Бідний, аж заїкатися почав. А по темі. Фашисти в Бухенвальді тримали ваєнних прєступніков? А тоді їх савєцкі камуністи перейняли? Якщо так, то це ще раз підтверджує той факт, що коричневу чуму змінила в Європі червона чума, так?
Сьогодні спогади британського танкіста про висадку на нормандському пляжі слухав. Водій командирові. -Сер що робити, кругом наші вбиті й поранені. -Вперед! Не фашисти не комуністи, все одно жорстоко.
Вот тут Ромко, можно увидеть достаточно много из этой книги. ЕСть содержание. Такого раздела по названию нет. Очень уж вольный перевод названия того раздела. Потом если почитаете все, то там очень много. И не только о СА. Но процитировано верно. Но не все, даже из вашей ссылки, вы как-то важные детали к общей картине упустили, выделив одну сторону. Зрение сплоховало ? http://books.google.com/books?id=uK...geddon: The Battle For Germany 1944-1&f=false Прочитайте кстати тпи цитату Киссинджера, (да, да того самого Генри...) если осилите все посмотреть. Я потом вам ее приведу, она как бы квинтэссенция даже позиции Запада, который тоже не очень мелочился. Елинственно, конечно нехорошо как-то вольно переводить разделы и упускать все описание книги. А там многообразие. Там не только СА описано, там всем сестрам по серьгам...Армагедонн же. На одной стороне зло, а на другой стороне добро, но он точно также действует, ну чтоб добро победило ( это я тут иронизирую, чтоб понятно было для непонятливых) Хотя....Всем известно, что вы специалист по трупам, но только от одной стороны. От остальных вам как-то незаметно. То ли вы одной стороне только в трупах особенно симпатизируете ?
Ті хто придумав великі батальйони загальний обов'язок і військову підготовку До французьких революціонерів великі б-винятки в основному від проносу зазнавали втрат; коли натовпами збиралися при облозі або в облозі (засранці антисанітарні.) Воювали сотнями , сотнею мільйонiв не нарубати втомишся і набридне.
Приходит бабка в военкомат. - Дайте мне партизанскую медаль и льготы! - А вы партизанили? - Сама-то нет, а партизан снабжала - носила им сало, хлеб, молоко... - Да, без жратвы не повоюешь... - А как же! Они мне все "данке, данке"... - Так то ж были немцы! - Немцы, немцы. Но из ГДР.
Люді єсть і люді... Шпільманна ( єврея, відомого піанисту із Варшави) теж німецький офіцер Гозенфельд врятував. Ну - від його, Гозенфальда, власьних коллег з праці врятував... так і з батьком Качиньських було - один охранник НКВД-нік його захопив, другий сказав - "Александр Петрович - бегите"
Молодцы. Про концлагеря давайте не будем. Немцы - молодцы! Москали - это Катынь. Так деткам и расскажем.