Вроки, забобони, поробляння та інші народні вигадки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Zoryanazirka, 23 жов 2007.

1. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Відповідь: ...ПОРОБЛЕНО...

От вкотре переконуюсь, що друкуванням часто невдається передати те, що хотів насправді сказати словами... кожен розуміє по-своєму... :)

"(тьху-тьху-тьху:D)" в моєму тексті - за первинним задумом є ноткою іронії, така собі перчинка гумору в кінці допису...

• Подобається Подобається x 2
  2. Nadijka

Nadijka мрійниця...

Я саме так і зрозуміла, просто захотілось це виділити...:)

• Подобається Подобається x 1
  3. Lady

Lady Well-Known Member

Вроки існують так само як і нехороші і зависливі люди. І в тій ж самій церкві люди можуть врікати і нести негатив в погляді.
    Коли мене врікають зразу це відчуваю, одного разу ледве до дому дійшла і не могла відкрити двері, ключі постійно падали
    По дітях також бачу по поведінці що їх врекли, але ще пробую чи солений лобик в дітей.
    Переважно знімаю вроки дома, вип"ю свяченої водички і також користуюсь народним методом як скидання 9 сірників у воду
    А взагалі тим людям які врікають вес цей негатив пізніше вертається.

В моїй родині одного хлопця приворожила дівчина, коли він був в армії жила з його родиною крала у них гроші і водила інших чоловіків вночі до квартири. Він закривав на це очі нікому не вірив, казав що вона найкраща. Допомогла бабка, дала якоїсь травички яку він з"їв з супом і він прийшов до тями. Зараз має хорошу жінку і дітей.

• Подобається Подобається x 3
  4. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

А взагалі... шось мені оце подумалось... То просто певно я турок - не можу думки 100%-но передати буквами, щоб люди зрозуміли нормально...

5. консультант

консультант Дуже важлива персона

Звичайно, що в більшості через людей. До церкви в основному приходять літні люди, змучені життям та виснажені енергетично. Відбувається самий звичайний енергообмін по "закону з"єднаних посудин", внаслідок чого утворююється загальне спільне арифметичне. Хто виснажений прийшов, може відчути приплив сил і навіть підйом артеріального тиску, а хто з підвищеним тиском та надмірним збудженням, відчує загальне заспокоєння, для інших, в яких організм важко адаптовується до змін в енергетиці, це проблематично, втрачають свідомість, психічно хворі починають навіть вести себе неадекватно. Все це відбувається за рахунок периферичної та центральної нервової системи, лише залежить наскільки людина зможе правильно розслабитись, частково увійшовши в транс. В пік максимального заспокоєння та розслаблення всі люди в церкві дійсно стають Одним Тілом Христовим, з однаковим енергетичним рівнем, який кожен відчуває по-різному.

• Подобається Подобається x 7
  6. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

а з водою що потім робите?

7. Оля

Оля Старожилка форуму

В мене стоїть до ранку,а потім виливаю через ліве плече.

8. volk

volk Well-Known Member

В мене колись була така знайома, їй теж постійно в церкві робилося дурно, було раз що знепритомніла. Перед цим десь пів року як розлучилася, причому при досить "нервових" обставинах. І теж ходила до "бабки", після виливання воску стало краще. А ще через років сім-вісім "вилізли" інші проблеми і в неї самої, і в членів її родини. По характеру вона людина доволі скандальна, в тому розумінні, що всі навколо їй винні. Чи пов"язано то все з якимись вроками, - сказати важко, я гадаю, що людина сама сабе 'портить'. Дивіться, - вся теорія християнства - це шлях вдосконалення СЕБЕ. А це найважче. Простіше сподіватися на якесь чудо, яке існує десь зовні.
    Мене дивує інше, - ця людина доволі набожна, ходить в церкву, пообвішувалася образами, сама повідає, що ходити по бабках не можна, і не потрібно, бо Святе причастя само вже знімає всі вроки не гірше бабок, а робить... все навпаки. :no:
    Дійсно, багато християн, а мало віруючих.

• Подобається Подобається x 6
  9. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

віск - це окрема тема. Наскільки я знаю, колись це практикували навіть монахи, і священики не всі одностайні в тому,чи забороняти, чи ні. Але якщо бабка і віск зливає, і на картах ворожить, то, звісно, не з доброго...

10. Lady

Lady Well-Known Member

змочую цією водою місця на лобі,грудях,животі,ногах і зливаю через ліве плече в стічні води. Завжди після цього процесу легше стає.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

спалюємо.:crazy: :crazy: :crazy:

12. Zonder_ofecir

Zonder_ofecir Well-Known Member

Вони не просто існують. Ними дуже активно користуються.

Додано через 5 хвилин
    Будь яке чародійство йде від лукавого, немає білої магії!!!

Додано через 13 хвилин
    Те що молитись потрібно це ви правильно пишете. Тільки не розумію до чого поруч з таким дописом бабця робить. Ви що кажете що потрібно перевірити що сильніше молитва - чи бабця!!!! Господь напевно ту бабцю в першому раунді нокаутує!!!

Додано через 16 хвилин
    До сповіді не пробували йти!!! Причастя прийняти! В якого Бога ви вірите?

Додано через 22 хвилини
    саме це і є наслідок ваших паломництв до бабок. Ви в церкву не можете зайти. Запросіть Господа у ваше життя! Прийдіть до нього в церкву а не до людей

Додано через 39 хвилин
    Читаю ці дописи, коси стають дибки.:scare: ЛЮДИ схаменіться, які води через плече. Неможливо служити двом панам. "Випила свяченої водички і спалила 9 сірників." Ви самі робите залежними від цього. Усілякого роду поробки та вроки входять до людини через гріх!!!!!!!!!!!!! Те що краще стає після катання яєчок по голові то це звичайний хід диявола. Чи пішли би ви до бабці після того як воно вам не допомогла? Ніколи. Ви стаєте на службу сатані. Це як наркотик для наркомана. Всі знають що наркотики це погано, але переконайте наркомана під час ломки що це шкодить йому. Йому також стає краще після прийнятої дози! і він наступного разу також буде прагнути цього по швидше. Як взагалі можливо поєднувати Господа з бабками!!!!
    За яким ознаками ви визначаєте що це "вроки", ви краще сходіть до лікаря, можливо у вас прогресує якась хвороба?

• Подобається Подобається x 7
  13. Romko

Romko Дуже важлива персона

А що,Ви знаєте якогось іншого Бога?
    Котрий живе тільки в приміщенні греко-католицької(римо-католицької,православної КП,православної МП - чи там живуть інші Боги)?
    Фанатизм і Віра в Бога - це абсолютно різні речі.
    А у вас,пане,Віри не видно...
    Один фанатизм...

• Подобається Подобається x 5
  14. Ірена

Ірена Well-Known Member

народні цілителі були тоді, коли медицина ще тільки зароджувалася в принципі...
    про нинішніх лікарів я взагалі мовчу - хочете, щоб докалічили, то докалічать...

15. Zonder_ofecir

В чому полягає віра у вашому бачення. У храмі молитись, а коли виходиш то кажеш Господи ти вибачай але ти не можеш мені допомогти, піду я яєчко викатаю?

Додано через 2 хвилини
    Бог існував ще задовго до народної медецини!!!! Як визначаються симптоми поробок?

Додано через 3 хвилини
    В чому ви бачите фанатизм? В тому що я довіряю Господу?

16. Ірена

Ірена Well-Known Member

так, але Бог давав окремим людям дар зцілювання. це вже потім за гроші почали плодитися паталогоанатоми...
    МЕДИЦИНА ЧЕРЕЗ И ПИШЕТЬСЯ!!!!

17. Romko

Romko Дуже важлива персона

Тупо не бачити речей,які не схвалює офіційна церква і,агресивно кидатися на все,що не підпадає під "канони" - це і є фанатизм.

Бог існував задовго до написання "канонів".

18. Zonder_ofecir

так це було! Але він сам також може зцілити! І коли пишуть про те що в храмі Господнім не має зцілення а є тільки поробки, здається що віра таких людей трішечки шкутельгає!

Додано через 2 хвилини
    Дякую за те що виправили:o Але намагайтесь бачити сутність написаного а не помилки в словах. Обіцяю що буду намагатись писати без помилок.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

така, яка у нас - тільки через "Е".

20. Незнайомка

Незнайомка Well-Known Member

на жаль, вроки існують.
    щодо ненавмисних - важко сказати щось. може це спосіб лукавого загубити душу людини давши їй ілюзію сили і влади...
    у питанні навмисних вроків не розумію, як можна йти проти власного інстинкту самозбереження, щоб зробити зло іншій людині, знаючи, що вернеться примножено? якщо не любиш ближнього, то невже на стільки, щоб нашкодити собі?

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)