Вроки, забобони, поробляння та інші народні вигадки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Zoryanazirka, 23 жов 2007.

1. Molv

Molv New Member

Відповідь: ...ПОРОБЛЕНО...

А ще кажуть, що вроки не треба провокувати:
    не варто хвалитись чимсь, чого співбесідник прагне, але мати не може,
    не варто все, в т.ч. і почуття, виставляти напоказ,
    не варто ганити те, що є у співбесідника, чи бештати його самого.

Варто, зате, притримуватись заповідей Божих.

• Подобається Подобається x 12
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Треба.
    Через неї сі не передає.
    Антівірус є.

• Подобається Подобається x 3
  3. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

Хваєрволь

• Подобається Подобається x 1
  4. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

мені видається, що всі українці мають до того схильність у більшій чи меншій мірі....

5. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

вроки звичайно існують
    і мені здається, що вони відбуваються ненавмисно
    от і доказ того, що треба слідкувати за своїми думками - вони можуть проявитися реально
    недарма навіть думка може бути гріхом

а от "пороблено" то вже навмисними діями/думками
    назва теми, трохи неточна, імхо

Додано через 39 секунд
    мені здається всі люди :)

6. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

про всіх говорити не можу.... [​IMG]
    знайомий тільки з українцями.....

7. Ірена

Ірена Well-Known Member

вроки - одне, пороби інше. процвітає і те і друге. щодо вроків, то справді людина може йне знати, що зурочила, а може і знати. мама моя розповідала, що з нею в лікарні працювала медсестра-молдаванка. то вона казала, щоб їй своїх дітей не показували... хоча як людина була непогана.
    а пороби... все в природі має свою циклічність, а від цього й магічність. грамотні люди з природи користають правильно - дл ясвого здоров"я і для здоров"я ближніх, а злі - для того, щоби комусь поробити... але все ж бумерангом то вертається...

8. консультант

консультант Дуже важлива персона

Вроки існують так само, як існує і пороблення, самонавіювання, астральні удари, вплив геопатогенних зон, негативних інформаційних полів, невидимих астральних сутностей і т.д.. Люди постійно ходять по мінному полю і час від часу хтось підривається.
    Відносно вроків, це найлегше, від чого можна захиститись. Під час вроків поражається аура в ділянці серця внаслідок "щирого" погляду певної людини. Після такого пораження ослаблюється робота серцево-судинної системи, виникає загальна слабкість, сонливість, можливі обморочні стани і навіть смерть. Самий простий і доступний захист для тих кого часто врікають, носити ззовні будь-яку яскраву прикрасу на протилежній стороні від серця, бажано на правій руці, щоб відвернути значну частину сконцентрованого погляду іншої людини. Другий метод - це зеркальце, яке можете покласти в кишеньку напроти серця, зеркальною поверхнею вперед. Той, хто врікає, вріче сам себе.
    Від пороблень захищає тільки віра і духовність. Якщо процес запущений, необхідно звертатись до людей, які займаються духовною практикою і необов"язково, що це має бути священник. Перш ніж робити "порчу" зазвичай маги та ворожбити дивляться, який духовний рівень жертви. Якщо духовність майбутньої жертви вища від його духовності, то він нічого робити не буде в цілях власної безпеки. Всім підряд намагаються щось робити лише люди, які озлобились на життя і на всіх людей але це лише самодурство без певного результату...

• Подобається Подобається x 5
  9. Anyuta

Anyuta Well-Known Member

Існують... Моя сімя на собі це відчувала...батька приворожили, під поріг мертву воду лили, ВСІ дуже хворіли... ІСНУЄ!!! Не розумію і ніколи не зрозумію, навіщо люди таке роблять... То просто жах... В Україні найбільше "відьом"... В то не тре дуже вірити, бо якщо постійно думати-то сам собі навієш, але й казати, що "мене ніколи не вчіпиться" теж не треба... треба усвідомлювати, що воно є... Молитись, до церкви ходити.. А як треба і до бабки зїздити! Справді допомагає! Навіть морально...

10. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

гарно ви пояснили :)
    мене раз врекли мало не на смерть
    приїхала я колись додому, довго не була
    їду назад, стою на зупинці, всі на мене витріщаються
    одна тьотя підійшла поговорити, питається як там в Львові
    потім відійшла і всеодно дивиться на мене
    каже мама: ще вріче, так дивиться, я кажу: не видумуй
    заходжу в автобус, почуваюся чудово, раптом чую мене різко заболіло все всередині, ноги стали ватні, в голові паморочиться
    за кілька хвилин відкриваю очі вже надворі - впала в обморок мене винесли, заледве прийшла до тями
    сіла потім в автобусі, за деякий час все минуло
    перший і єдиний обморок, точно вроки були

Додано через 2 хвилини
    точно, є вода заряджена негативно
    в якійсь передачі показували кристали води на яку начитували позитивну і негативну інформацію
    там де читали негативну вони були сильно деформовані
    вода інформацію дуже сприймає, наука підтверджує

• Подобається Подобається x 7
  11. Малявка

Малявка на своїй хвилі

Знаю, що дуже погано заспати вроки. В мене 2 подруги від того мало не вмерли. Сама один раз заснула, відходила 2 чи три дні. Противний стан.

12. Nadijka

Nadijka мрійниця...

Мушу з вами тут не погодитись! Був в мене такий час коли просто напросто не могла ходити до церкви...я постійно падала в оморок! ПОСТІЙНО! Це ставалось кожної неділі... Мої подруги боялись ходити зі мною до церкви, а я всеодно ішла, бо відкидала всі думки про всякі поробки... Потім не витримала того і поїхала до бабки,яка сказала шо в мене пробита аура і енергетичні вампіри з цього користаються(особливо в церкві). Декілька разів позливала мені віск і я тепер спокійно можу вистояти Службу Божу.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

цікаво... ще не чув такого...

14. Ірена

Ірена Well-Known Member

точно є таке. що зробиш - церква попри всі свої призначення і нафарширування, все оно, є скопищем людей, при чому ж РІЗНИХ.
    все логічно.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

цікаво інше, чи то явище, що відбувалося Надійкою, було внаслідок того, що вона приходила до церкви, чи то через людей, які там були.

16. Nadijka

Nadijka мрійниця...

Зараз ходжу до церкви, правда вже іншої і все суперово! Раніше любила заходити в середину, а зараз просто не можу(боюсь), тому стою на вулиці бажано подальше від людей...

А щодо людей, то дуже важко мені на селі в чоловіка. Ходити там до церкви не можу, бо відчуваю на собі море зависних і недоброзичливих поглядів, та шо там до церкви як для мене там в магазин сходити цілий подвиг...зате потім голова тріщить, сил немає. Ой як я не люблю коли ті люди на мене витріщаються...

17. Оля

Оля Старожилка форуму

В моєї подружки малу врікають всюди, вона кожний день знімає вроки і я на власні очі бачила, як дитина на очах міняється! Я таке перший раз в житті бачила! А я своїй малій навіть червону ниточку не в'язала, і ттт все добре. Різна аура на мою думку, в когось сильніша, в когось слабша!

• Подобається Подобається x 7
  18. Ірена

Ірена Well-Known Member

я думаю, що через людей... в мене таке колись було.

19. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Цікаві речі, цікава тема...

Може то від народу, суспільства залежить?! Які люди забобонні, схильні до містики - там і вроки.

Особисто мені шось однозначно сказати важко... З однієї сторони маю негативний досвід з України, самого врікали, а з другої - в Тевтонії забобони давно відійшли, і тут такого поняття "вроки" навіть не зустрічав.
    Ми з самого початку їх(забобони) не тошо ігнорували, а, можна сказати, відверто, як назло, нагло порушували. Особливо наші українські священні забобони відносно вагітних і дитини - від "тьху тьху" через ліве плече до закупівлі всього наперед і відсутності червоної нитки. І люди міліон раз до нехрещеної в візок заглядали... ну коротше, все можливе, так шо наші бабці би інфаркт дістали, якби взнали.
    І нічого, слава Богу... (тьху-тьху-тьху:D)

• Подобається Подобається x 6
  20. Nadijka

Nadijka мрійниця...

Але тьху-тьху-тьху, шоб не врікти всеодно кажете!?

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)